REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! CUM se calcă PEDALA de ACCELERAȚIE pe culoarea ROȘIE a SEMAFORULUI

VIDEO! CUM se calcă PEDALA de ACCELERAȚIE pe culoarea ROȘIE a SEMAFORULUI

Replica API 10 februarie 2021 | 00:10 6935

În Constanța, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Un exemplu îl constituie faptul că în doar 20 de secunde, la semaforul de la Trocadero, nu mai puțin de 8 mașini au forțat semaforul și au traversat intersecția pe culorile galben și roșu. Ultimele trei autoturisme străbătând intersecția chiar pe culoarea roșie.

Nebunia de pe străzile Constanței este deja știută, fie că este vorba de „liniuțe” pe marile bulevarde, de semafoare „forțate” la maxim, autoturisme parcare alandala sau reguli de circulație făcute pentru a fi… încălcate. De exemplu, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecția semaforizată de la Trocadero, un trecător a sesizat că în doar 24 de secunde, nu mai puțin de 8 mașini au forțat semaforul și au traversat intersecția pe culorile galben și roșu ale semaforului.

Conducătorii auto ar putea rămâne fără permis

Conducătorii auto care se pun în astfel de situații, ar trebui să știe că pot rămâne fără permisul de conducere. Conform Codului Rutier, permisul este suspendat pentru 30 de zile când se săvârșesc următoarele contravenții: nerespectarea culorii roșu la semafor; neacordarea priorității pietonilor care se află pe sensul de deplasare a șoferului și care trec prin locurile special amenajate și semnalizate; depășirea neregulamentară; nerespectarea ordinelor polițistului rutier; depășirea altor vehicule în timp ce așteaptă la culoarea roșie a semaforului sau la trecerile la nivel cu cale ferată. Totodată, abaterea face referire la faptul că un conducător auto trebuie să se asigure dacă poate străbate o intersecție sau nu.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sclavii si carutele lor sunt mereu grabiti! sa nu intarzie ca 5min din treaba lor de sclavi imputiti.
3
0
DEZASTRUL CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky !!! Constanta este un oras aflat in PARAGINA, de 25 de ani incoace !!!
1
0
Puneti camere de luat vederi in Constanta. Doar asa se va reduce infractionalitatea.
1
2
dar niste semafoare sincronizate? ar trebui o curatenie maxima prin primarie
3
0
Zilnic zeci de soferi trec pe culoarea rosie. Se considera smecheri, vezi Doamne cat de destepti si importanti sunt ei... intra pe prima banda, depasesc masinile care sunt pe banda 2 si 3, intra in fata lor aproape in mijlocul intersectiei iar apoi trec pe rosu! S-ar putea ridica zeci de permise...
3
0
Asta care ai filmat , dute in Bucuresti la fiecare intersectie ca o sa ai de munca full time 12h 7 , Constanta este part time .
2
1
Asta care ai filmat daca nu ai de munca te astept la mine!
1
2
Un ziar de cacat si cu niste turnatori obositi!
4
6
Da, asa e, unii ies la 45 la pensie si se mai angajeaza odata pe un post caldut unde stau pana la 70 si nu mai are nimeni loc de ei , dar asta e, romania e o tara de comunisti unde nu poti sa scoti pl sa te pisi de jmecheri de hartie, cu pile relatii si telefoane fara fir Astia st primii care rup semafoarele si arata muie cand ii claxonezi
6
1
Existau camere in trafic, le faceau poze si le trimiteau amenda frumos acasa, nici nu e nevoie sa platesti politistii cu 1000 de euro si sa iasa la pe sie la 45 de ani. Investiti in camere in tot orasul, in intersectii, se face poza pe loc si trimisa acasa cu amenda usturatoare, cum e in toate tarile civilizate. Trec ghiolbanii pe rosi, depasesc linia continua, apasa acceleratia pe trecere de pietoni?sa primeasca placinta grasa acasa si se linistesc instant. De ce in alte tari se poate si la noi e jungla?singurul oras fara camere pe strazi e Cta,cel mai infect oras,colcaie de bisnitari din HC
12
0
la fetele alora din masini de ''lucs''.... te crucesti..
7
0
sint masini multe,trafic,de ce plm nu incearca primaria sa sistematizeze mai cu cap,sa puna semafoarele cum erau cu cronometru si cu galben dupa rosu la verde,cum e normal de altfel,sa reduca durata unui semafor acolo unde nu se justifica ,sa scoata stipisorii ,unde nu-i normal sa fie,sa dea drumu' in plm la intrarea de pe A4 spre CT prin DC 89 si sa repare DC89 de la intersectia cu DJ 3C spre Boreal si Tomis Plus,cacse teduca din traficul de pe Aurel Vlaicu,unde se lucreaza d'ampulea de aproape 1 an.a restrictionat circulatia pe cite un fir,fara a oferii alte optiuni!idiotilor!
8
0
Daca ar exista militie rutiera in oras si nu numai spagari de la rutiera poate ar fi un trafic civilizat.Pana atunci....
19
1
Mai jegurilor de ce nu ne dati voie sa postam?
10
1
Pantru ca se circula infernal in oras, o sa innebunim!
11
1
orasul asta e o jungla, e departe de a se numi civilizatie! si totul incepe cu parcarile, unde vina nu e numai a primariei, ci a putorilor care vor masina in scara, cu 3 4 masini de familie! putorile care nu isi baga masina in curte si au impresia ca trotuarul din fata e al lor! pula mea, sunteti cretini! iar ce e in trafic, nu se mai numeste trafic, nu se respecta nici o regula!
20
3
probabil ca si asta o sa fie cu sens unic.
6
2
Sifoane, sifoane si ...sifoane! Tara de sifoane si atotcunoscatori!
21
16
Cu picioru,nu?Ce dracu ,mai cocalar ca soferul constantean nu e nimeni,el e mereu miezul din dodoasca.
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108