REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

VIDEO. DRIFTURI la Poarta 1! Teribilist cu Audi A3, amendat de Poliția Locală!

VIDEO. DRIFTURI la Poarta 1! Teribilist cu Audi A3, amendat de Poliția Locală!

Replica API 8 ianuarie 2019 | 00:41 342

Parcarea din zona porții 1 de acces în Portul Constanța atrage, precum un magnet, teribiliștii constănțeni, dornici să demonstreze talentul la volan și capacitățile autoturismului din dotare. Duminică, 6 ianuarie a.c., un tânăr surprins la volanul unui autoturism Audi A3, chiar în momentul în care făcea drifturi, a fost amendat de Poliția Locală Constanța cu o sancțiune considerabilă.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța sancționează șoferii care efectuează manevre de întoarcere, accelerări și frânări bruște - altfel spus, drifturi! – pe domeniul public, punând în pericol traficul rutier. Inclusiv în situațiile în care aceste manevre sunt realizate în parcări, aceste manevre sunt sancționate, având în vedere că și parcările sunt domeniul public.

A simțit-o pe pielea lui, un șofer care își demonstra talentul într-ale volanului și testa capacitățile autoturismului, duminică seara, 6 ianuarie a.c., în parcarea din apropierea porții 1 de acces în portul Constanța. Șoferul a fost surprins de echipajul Poliției Locale în timp ce realiza drifturile cu autoturismul său, un Audi A3, și a fost amendat contravențional cu 1.000 de lei.

De menționat că nu este prima dată când șoferii sunt surprinși făcând drifturi în parcarea de la Poarta 1. De altfel, locuitorii din zonă s-au tot plâns, ani la rând, de zgomotul făcând de pasionații de viteză și drifturi, în miez de noapte. Un alt șofer a fost sancționat și la începutul lunii decembrie 2018, pentru aceeași faptă.

F.B.

Citește și: TERIBILIST prins făcând DRIFTURI în Poarta 1!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si anume care locuitori din zona? pescarusii? focile?
0
0
Politia locala sau "paznicii lui Fagadau " nu urmaresc infractorii , amenzi peste amenzi atat stiu
0
0
in fiecare seara se fac drifturi la poarta 1 iar politia locala sta si se uita ciu masina parcata la citiva zeci de metri.
0
0
Si eu unde ma mai invart acum cu cazanul ?
4
0
Cand o sa va vindeti rinichii ai vostri is a mamelor voastre atunci o sa va permiteti o masina ca aia apoi sa comentati. In rest incetati cu frustarile si vedeti-va de loganurile voastre 1.4.
0
4
1000lei...de unde naiba sa aiba saracu ala atatia bani....
3
0
Un fomist care a facut foamea in jermania ca sa isi ia haudi mancati-as
4
5
nu au ce sa va faca. Daca se iau de voi si va urmaresc, nu opriti, plimbati-i prin tot orasul. Intra la intimidare sa va opreasca, intrati in ei, si da-ti-i in gat la politie.
9
3
Niste mizerii cei de la locala, ultimele scursuri si ultimii analfabeti si idioti, care nici macar nu-s in stare sa scrie marca corecta a masinii pe amenda.In afara de amenzi pentru parcarile cu plata si "razii" pe la poarta 1 nimic nu stiti.A avut grija Fagadau sa umple orasul de parcari cu plata ca sa dea de lucru tuturor scursurilor de la locala.Respect in rest pt Politia Romana, dar cei de la locala sunt doar niste gardieni publici care n-ar trebui sa aiba dreptul nici la girofar, si-au luat grade taranii cu 8 clase.
9
9
Orice asemanare dintre tine si o fiinta umana este pura intamplare. pariez ca esti gardian muie
6
8
Vrei sa ne arati si noua cat esti de prost?!
7
7
Dar apa care vine din pamant.....
2
0
niste labagii astia de la locala, pai bine mai boilor unde vroiati sa faca omul drifturi pe sosea? hai jet cu clabuci si ziceti mersi ca baiatu a fost finutz si s-a dat intr-o parcare goala
5
13
soferul a fost slab nu cunoaste legislatia. gardianul public nu are dreptul sa il legitimeze cu tot tacamul numia daca a parcat neregulamentar!!
7
15
E distractia favorita a ruptilor in cur, fiind relativ gratuita. Cateodata mai intervine cate un stalp, care face dreptate.
17
2
Un cocalar cu haudi cu volan pe dreapta luat de la groapa de gunoi din Anglia
18
5
Se vede ca sunteti "ziarul de casa" al primarului..ridicati in slavi si laudati politia locala ca sa ne faceti sa credem ca avem nevoie de ea..
7
18

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272