REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO. „Ei sunt mai presus de lege?” Echipaj al Poliției Locale Constanța, parcat neregulamentar!

VIDEO. „Ei sunt mai presus de lege?” Echipaj al Poliției Locale Constanța, parcat neregulamentar!

Replica API 24 decembrie 2018 | 00:03 346

Un cititor al „Replica de Constanța” sesizează faptul că, în orașul nostru, inclusiv cei care ar trebui să vegheze la respectarea legii o mai încalcă uneori. Într-un filmuleț realizat de constănțean se poate observa cum un echipaj al Poliției Locale Constanța este oprit neregulamentar, la mai puțin de 25 de metri de o stație a autobuzelor Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța. Filmulețul a fost realizat pe B-dul Mamaia, sâmbătă, 22 decembrie a.c., în jurul orei 15,30, a precizat cel care l-a realizat.

În repetate rânduri, reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța a atras atenția șoferilor să aibă grijă unde și cum parchează, pentru a nu încălca prevederile legislației în vigoare, în caz contrar riscând amenzi usturătoare. Ba chiar este cunoscut faptul că, zilnic, polițiștii locali sunt prezenți pe străzile municipiului Constanța și acordă o atenție deosebită respectării prevederilor privind încălcări ale legislației rutiere, în special pentru opriri/staționări efectuate neregulamentar pe arterele intens circulate din municipiul Constanța.

Dar se întâmplă ca și cei care vechează asupra respectării acestor prevederi să mai calce strâmb, ne-a semnalat un constănțean. Într-un filmuleț realizat de cititorul „Replica de Constanța”, se poate observa că un echipaj al Poliției Locale Constanța este staționat în imediata apropiere a unei stații RATC de pe B-dul Mamaia. Filmarea a fost realizată, potrivit constănțeanului, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 22 decembrie a.c., mai precis în jurul orei 15.30.

„Filmarea este făcută în data de 22 decembrie 2018, orele 15,30, și prezintă o autospecială a Poliției Locale Constanța oprită neregulamentar. Conform Art. 142 Regulament aplicare OUG 195/2002 ,CAPITOLUL V , SECŢIUNEA a 3-a Reguli pentru circulaţia vehiculelor, se interzice oprirea voluntară a vehiculelor: g) în staţiile mijloacelor de transport public de persoane, precum şi la mai puţin de 25 m înainte şi după acestea.

Greșelile cetățenilor orașului sunt sancționate de acești domni. Vom vedea dacă ei sunt mai presus de lege”, ne-a semnalat cititorul „Replica”.

Menționăm că am sesizat, la rândul nostru, conducerea Poliției Locale Constanța, care ne-a precizat că vor fi efectuate cercetări cu privire la cele semnalate.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era vorba de studii de specialitate nu de facultati de management facute la saguna
7
1
NOI SUNTEM LA BUTOANE
0
1
Ai sa te miri cand o sa vezi ce studii au localii. Sunt foarte multi care au si cate doua facultati. Sunt politisti cu experienta, sunt tineri care vor face multe lucruri bune pentru comunitate
2
8
cozile de pula si de topor promovate de psd
9
0
Adica politia locala a estompat traficul cu tigari si comertul ilegal? Ba baiatule tu traiesti pe alta lume daca crezi asta. ce sanctiuni la rutiera? locala are dreptul sa intervina pe linie de circulatie doar ptr parcari dar ei isi aroga dreptul de agenti de circulatie. sunt scosi pe tarla ptr a da amenzi. iti doresc sa nu ai nevoie sa faci o reclamatie la locala , sa vezi atunci eficienta. Localii sunt vizibili ptr ca sunt niste fomisti in plus vor sa dea bine in fata sefilor. Ce scoala au localii ? Informeaza-te inainte sa iti dai cu parerea.
14
2
sa ma pis pe astia de la locala de nespalatii dracu,daca il prind pe unu ca imi face poze la masina il bat de se caca pe el pisamas pe mortii lor si pe seful lor. muie fagabou. Un stalp costa 176 euro bucata,adica un cacat dintrala din plastic atat e pe hartie. Sa ma pis pe mortii tai fagadau
11
6
Odata cu descentralizarea, politia va trece la primarii, exact ca in tarile occidentale. Politia locala nu isi aroga activitati si merite pe nedrep, presa, cel putin replica prezinta ampla activitate a localilor. Cati politisti au intervenit ptr asanarea traficului cu tigari!? Cate actiuni pe comert au desfasurat?! Cate sanctiuni pe partea rutiera?! Este un trafic civilizat in constanta datorat activitatii politiei rutiere?! Suntem in siguranta pe strazi stiind ca politia vegheaza!? Orice reclamatie la politie este o pierdere de timp?! Localii sunt vizibili ptr ca la voi se vede ineficienta.
9
10
Daca noi,cetatenii,incalcam legea,suntem amendati..oare ei,cum sunt trasi la raspundere?eu astept cu interes sa vad ce sanctiune li se aplica,daca se aplica;bineinteles
7
0
Nu a facut nimic. Nu ii suport pt ca au salarii enorme pt ce fac, de doua ori mai mult decat cei de la politia nationala, dar nici sa ne luam de ei ca nu au parcat nu stiu unde.
4
3
lucrez in randurile politiei , nici noi nu ii suportam pe acesti agarici niste agramati cu veleitati de mari vedete. isi aroga din drepturile noastre. speram sa fie desfiintata locala in cativa ani sa revina la vechile obiceiuri care i-a consacrat , adica sa pazeasca intersectii si parcuri
20
8
Cei ce posteaza injurii la adresa celui ce a filmat sunt sigur din randul recrutilor pentru politia locala. Sunteti toti nascuti de black friday...redusi mintal explicata gluma pentru voi.
22
5
Ei nu sunt politisti desi legea ii impauneaza cu titlul asta. Ei sunt gardieni publici. Crezand ca sunt mai tari ca politistii cu expertiza, ei amendeaza chiar si cand ar trebui uneori doar sa certe - mai un pensionar, mai un elev, mai un sarantoc etc. Denumirea de publici ii facea mai umani.
17
4
sa le sugi pooola paznicilor de la Politia locala.
3
23
Ai nostri "Politisti" Locali dorm acasa la tura de noapte!
15
1
...de filmeaza ca bouu, bolnav de vvs, e un kkt cu ochi, pai daca vezi ca a parcat neregulamentar pai cplm nu l-ai luat la intrebari bah fatalauleee
2
23
Ce stire exploziva.S-a vazut cinefilul cu telefonul in mana si hop,ai sa posteze si el ceva senzational.
7
23
E misto sa respecte legea. Astfel , cand fur nu mai pot sa vina dupa mine ..decat daca parcheaza regulamentar. Castig timp. Lasand gluma la o parte , ala care a filmat are boala rau pe oamenii legii cred ca a acam avut de a face cu ei.
0
17
Un terminat ofensat ca politistu ii fute nevasta
4
22
Asa sunt si ei.Militienii astia sunt facuti dupa chipul si asemanarea lor cu Fagadau.Toti ratatii astia,toti imbecilii fara de o meserie au ajuns sergenti de strada.Numai aere pe capul lor.Uitati-va la el,se crede dumnezeu.Niste militieni vopsiti. Felicitari celui care a postat filmuletul.
23
3
Un labar amendat, filmagiu de ocazie.
6
21
Cel care a filmat este in stare s-o futa pe masa
8
21
asta care filma este un labar. poate era ala de la opc.
8
22
Ei daca au 4 clase, de unde sa cunoasca legea?
23
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108