REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO EMOŢIONANT! Militarii constănțeni aflați în Afganistan au transmis mesaje de Crăciun familiilor

VIDEO EMOŢIONANT! Militarii constănțeni aflați în Afganistan au transmis mesaje de Crăciun familiilor

Replica API 25 decembrie 2019 | 02:13 868

De la mii de kilometri depărtare

De la mii de kilometri depărtare

Sărbătorile de iarnă înseamnă pace, împăcare cu sine și cu cei din jur, reprezintă un prilej de a se reuni unul cu altul, de a petrece clipe de neuitat alături de cei dragi. Pentru militarii români din Afganistan, pacea nu vine decât din interior, iar Crăciunul îl sărbătoresc altfel, cu mult dor de ţară, familii şi prieteni, cu gândul la cei dragi. Dintr-unul dintre cele mai periculoase locuri de pe pământ, militarii constănțeni au trimis câteva mesaje de sărbători pentru cei dragi, prin intermediul cotidianului Replica. Gândurile bune și urările pentru cei dragi sunt transmise de militarii Batalionului 495 Protecția Forței „Vulturii Negri” aflați în teatrul de operații Afganistan.

”Doresc să le transmit tuturor celor de acasă toate gândurile bune, fie ca sărbătoarea Nașterii Domnului să le umple casele de belșug și inimile de bucurie. Sărbători fericite și La mulți ani!”, ”Din Afganistan, transmit familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor dragi, multă sănătate. Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald, miroul de iarnă, să vă umple inimile de bucurie și sufletele de fericire” Crăciun fericit!”, ”Vă transmit vouă, celor de acasă, că mă gândesc cu mult drag la voi în această perioadă a sărbătorilor și vă doresc din tot sufletul Sărbători fericite și toate dorințele să vi se îndeplinească”, ”Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, doresc, în primul rând, să transmis un mesaj familiei mele: îi iubesc mult, mi-e dor de ei și de-abia aștept să ne vedem acasă. Iar pentru băiețelul meu Ianis vreau să-i transmit că tati îl iubește foarte mult. Crăciun fericit!”, ”Crăciun fericit, La mulți ani și un an nou plin de bucurii!”, ” Îi doresc familiei mele un Crăciun fericit! Sărbători fericite , un nou an plin de împliniri și de realizări. Iar tuturor românilor din țară și din afară le doresc Sărbători fericite și plin de împliniri”, ”De aici, din teatrul de operații Afganistan, doresc familiei mele un Crăciun magic. Luna decembrie, în urmă cu 8 ani, mi-a adus cel mai frumos cadou. Ianis, tu ești cadoul meu preferat. Îți urez La mulți ani, să fii cuminte, așa cum ai fost până acum. Te iubesc!”, ”Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, doresc tuturor românilor de acasă, și nu numai, un Crăciun Fericit și plin de bucurii!”, sunt câteva dintre mesajele transmise de militari către familiile lor

Și noi le transmitem militarilor din Afganistan să aibă parte, în această perioadă, și nu numai, de zile liniştite, fără ambuscade și să se întoarcă sănătoși acasă!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa muriti in chinuri merc enari blestemati ce sunteti! In '89 ati tras in popor ca sa aparati dictatorul si tortionarii acum va duceti sa macelariti niste inapoiati tot pentru bani! VESNIC BLESTEM CU MOARTE VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE !
4
2
Trebuie sa fii putin nebun sa te duci de bunavoie si nesilit de nimeni intr-un centru de operatiuni militare ca cel din Afganistan .Si ma intreb:"ce-i mana pe ei in lupta?... ";raspuns:BANII.
5
0
Sa nu dati coltul pe acolo, ca daca unul il da, statul roman trebuie sa il aduca acasa cu avionul, sa il ridice in rang, ca doar fuse erou de neam, sa ii dea pensie nevestei de cateva mii de lei, sa ii dea scutire de la taxe si impozite, transport gratuit. Va rog, nu muriti pe acolo, ca ne saraciti.
6
3
Pace voua ! Traiasca armata romana !
4
5
Daca cineva isi bate crunt sotia si aceasta este in pericol vital,sigur politia intra peste el in casa si-l disciplineaza pe nenorocit.Acolo, la ce le spun ei traditii sunt atat de inapoiate , incat societatea lor,in loc sa evolueze, involueaza.Si asta cu consecinte tragice mai ales pt partea feminina a societatii lor si,mai ales,a copiilor care crescand in acel mediu vor urmatorii marginalizati ai lumii civilizate.Lasati-o mai moale cu drepturile unor asemenea criminali si traficanti de droguri, trebuie sa fii la fel de retardat mintal ca extremistii aia.Chiar asa,de droguri nu spuneti nimic
2
3
Animalele alea , asa cum le spui tu , sunt la ele acasa ! Ce ar fi ca eu sa intru peste tine in casa pentru ca nu-mi place cum gandesti ?
8
0
Banii vorbesc, banii ne fac,unora le plac ..
8
1
In primul rand, soldatii nostrii sa se intoarca sanatosi acasa, la familiile lor. In al doilea rand, talibanii nu merita decat un glont in cap sau catuse pe viata. Animalele alea nu respecta nimic, drepturile omului sunt calcate in picioare, fetele si femeile sunt violate , umilite sau ucise zilnic. Indoctrinatii aia, fiare cu chip de om, fac trafic de droguri si ucid pe oricine incearca sa traiasca normal. Este o greseala numai faptul ca asemenea inapoiati traiesc pe lumea asta, in secolul asta. Pentru astfel de cretini si glontul este prea mult. F bine face armata romana ca este acolo.
5
16
La ordinul licuriciului jandarm mondial implementeaza democratie coca cola cu forta celor ce nu vor democratie dar miza este rezerva de petrol!
14
2
Eu vreau sa le transmit afganilor scuze ca sunt invadati si impuscati de romani. In loc sa stea linistiti acasa, ai nostri s-au dus dupa mirosul banilor sa le curme sanatatea altora ce nu le-au gresit cu nimic. Acordati respect si veti primi respect. La fel cu sanatatea. La fel cu gloantele. Fie ca talibanii sa va permita sa va retrageti!
11
5
militarii romani? Respuns: Interesele altora, militarii e mercenari
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218