REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO/FOTO. POMANĂ în plină stradă, în cartierul Palas, întreruptă de POLIȚIA LOCALĂ!

VIDEO/FOTO. POMANĂ în plină stradă, în cartierul Palas, întreruptă de POLIȚIA LOCALĂ!

Replica API 30 iulie 2018 | 00:09 409

Când e rost de pomenit morții, ce mai contează pentru unii constănțeni dacă mesele se întind pe trotuar, în plină stradă sau în cimitir! Sau că nu este respectată legea!

Așa au gândit probabil și constănțenii care, duminică, 29 iulie a.c., au pus de grătar și au întins pe trotuar, în fața imobilului de la numărul 141, de pe strada I. C. Brătianu din municipiul Constanța. Oamenii au instalat grătarele, încă de la primele ore ale zilei, după care s-au întins pe tot trotuarul, cu mese și corturi, cu zeci de petrecăreți și au pus de ...pomană, spre disperarea vecinilor și a trecătorilor. Se mai impune menționat că întreaga desfășurare se afla în zona Secției 4 Poliție și a sediului Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis”?

În urma sesizării transmise de „Replica de Constanța” Direcției Generale a Poliției Locale Constanța, un echipaj a ajuns la fața locului, organizatorul petrecerii a fost sancționat contravențional cu suma de 1000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 54/2012, așa numita Lege a picnicului, iar zona curățată, în aproximativ jumătate de oră.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da te n gatul ma tii
1
4
tiganii ca tiganii, ii stim, ciori jegoase ...dar si pulitia locala frate ce prezentare...cu sepcile albe furate de la serviciul circulatie...si mai e si colegul gras, nu e de ris, stiu , dar totusi fratilor, asta e imaginea politiei, fie ea si locala? la 7000 ron salariu poate renunti la piine fratica, sa mai slabesti si tu
3
2
Niste jeguri ale societatii.astia ar trebui imbarcati si trimisi in africa.
3
1
un tanc king tiger si era liniste totala
3
1
este doar provocare din partea boratilor, sa vada pana unde pot impinge lipsa de reactie a politiei si a cetatenilor. acelasi rahat il fac si islamistii in Europa.
4
1
Pesedisti manelisti, 90% din ei astia sunt, tot astia au pus primarii in Constanta in ultimii 28 de ani. Vreti sa avem un oras curat? Mergeti la vot! 1000 de lei amenda? Dosare penale pentru asa ceva si 10.000 de lei amenda!
11
1
Asta-i Constanta ? Pe trotuar blocat cu tigani , fiindca asa vor ei ? Ca si la gara...de altfel . Unde este orasu boem interbelic Constanta ?
6
0
au curte si au iesit pe strada, si dupa ce a venit politia si-au bagat mesele in curte, deci se putea si fara sa se iasa-n strada, dar au iesit in strada pentru a arata vecinilor si trecatorilor ce pun ei pe masa.
15
0
Romani manank kkt k e amaratzi vai kuru lor si tzigani au bani d nare ce face ku ei. La munk!!!! Lasatzi netu
1
16
Ia filati voi de unde pleaca si unde se intorc noaptea sugatoarele de la Siloz vis a vis de Tonis sa traiasca parazitii in huzur si vedeti ce incadrare iese!
13
3
Zona trebuia curatzata cu aruncatorul de flacari....
19
1
Da sa le de vere si lor o coada da mic, la pulitisti, ca sa nu mai vine la noi sa ne supere.
6
6
Daca nu am cotizat la Domnul Director Encica Dragut ... Asa patim !!!! Pai la Mamaia cand dadeam la domnul Encica si la domnul Serban si Doamna Mikaela vindeam ce vroiam cu vroiam !!! Acum ..... a uitat Encica ca a luat la Mamaaia
4
3
Siberia sau Sahara cea mai buna locatie pentru distractie .
13
2
Un tigan bun,un tigan mort!
16
1
Auzi ce spune....Hai palmoliveee,Haide doveee,Hai Loreal!
10
0
Cu putina sansa faceau gratar la jandarmi in curte
11
1
Cade gardul pe ei si ei fac gratare cu carne furata din cora si carbuni din peco
11
2
In Anadalchioi este la fel, de 2_3ori pe sapt. Nunti, botezuri,logodne. Iar noaptea urla muzica la romani in curti... nu trece nici picior de politie locala nici ziua, nici noaptea.
9
3
Ja Herr Felske,vieleight alle wollen nach D fliegen!
5
2
Nu pot fi numiti constanteni. Sunt doar tigani. Oriunde ar fi , se numesc tigani . Si fac ceea ce stiu pentru ca l-i s-a permis intotdeauna . Ar trebui linsate jigodiile astea care nu aduc decat paguba si jeg oriunde s-ar afla
24
2
care este problema?
4
9
Daca mai traia Antonescu, acum aveam cea mai profitabila afacere cu sapun!
13
1
Eine frage ,bitte!Erau ciorogari?
16
1
Partidul Adevarata Romanie si zburatoarele nu vor mai avea aripi!
12
2
Sunteti oamenii partidului care ati contribuit la fel ca si alte canale de presa la rasism discriminare si ura chiar de cind ati luat nastere ca si presa locala Brailoiu este miza iar fratele lui este suspansul iar voi replica executati ordinul de ura rasism si razboi etnic la concursurile de jocuri create de oamenii grupului vostru de partid impinzit peste tot asa ca toate la timpul lor replica nu va mai pot numi presa ci grup format la initiativa partidului de putere pentru manipulare si ura pe care o saditi prin tot felul lucruri poporului dobrogean prin voi forma de presa locala rosie repl
6
19
Ce rotofei sunt zburatoarele negre , iese un sapun bun din ei de mai mare dragu te speli la cur cu el !!! Jeguri nenorocite !
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614