REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VIDEO! GICĂ de la EFORIE, din nou pe LITORAL: `… să te BAG în CARANTINĂ`

VIDEO! GICĂ de la EFORIE, din nou pe LITORAL: `… să te BAG în CARANTINĂ`

Replica API 31 iulie 2020 | 00:22 6637

Odată cu venirea verii, plajele din România au fost invadate de obișnuiții comercianți care vând turiștilor porumb fiert, gogoși, covrigi sau pufuleți, fără să țină cont de nicio regulă sanitară de prevenire a răspândirii coronavirusului. Mai mult, pe litoral a reapărut și Gică de la Eforie, cel mai cunoscut vânzător ambulant de pe litoralul Mării Negre.

De ani de zile, vară de vară, un ‘fenomen’ deja știut atât de constănțeni cât și de turiști vinde porumb fiert turiștilor de pe plajă. Chiar dacă e stare de alertă pe teritoriul României, deja cunoscutul Gică de la Eforie și-a luat sacul de porumb și a plecat printre șezlonguri să-și vândă marfa și să facă rime. „Spune-mă dacă ești virgină, să ți-l dau cu sare fină/ Să ți-l dau cu sare fină, să te bag în carantină/ Sunt Băiatul lui Margareta și te plimb cu izoleta/ Alo, alo cu 5 lei, să vezi ce porumb îți iei!/ Ia porumbul cel mai bun, mâncați aici muriți pe drum/ Noi venim din Caracal, să vă dăm și bon fiscal... la vrăjeală” sunt doar câteva din rimele făcute de Gică.

Video:

Nu respectă nicio regulă de prevenire a infectării

Acesta nu respectă nicio regulă sanitară. Acesta străbate plajele fără să poarte mască și nici mănuși, Gică face slalom printre turiștii dornici de un porumb fiert iar pe turiști îi cucerește cu rimele și aceștia uită de regulile ce trebuie respectate în această perioadă.

Video:

Poliția este pe urmele lor!

Trebuie să menționăm faptul că se fac razii zilnice pentru a stopa acest fenomen ce se desfășoară pe plajele din județul Constanța. În ciuda faptului că sunt vânați de polițiști și jandarmi, vânzătorii ambulanți nu contenesc să se plimbe cu marfa, ce atentează la sănătatea consumatorului, printre șezlonguri. De exemplu, marți, 28 iulie, au fost controale mixte în zona Cleopatra și nu numai. Mai mulți vânzători ambulanți au fost adunați laolaltă și amendați de polițiști ori de jandarmi, specificându-le să nu se mai apropie de plajă. Pentru că au încercat să fenteze oamenii legii, „afaceriștii de ocazie” au fost ridicați și duși la secție.

VIDEO:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fac si ei de o paine ca au puradei multi, nu se fac bani multi.. 2 - 3 mii euro pe zi, anul asta este mai slab s-au dus la jumatate cu vanzarile .. lume putina , militia s-a pus pe ei ..
0
0
rad la asa ceva. Muie tigania romania
1
0
Toti ghiolbanii au venit pe plaja sa vanda produse alimentare incerte ....
3
0
Ce rad tarancile alea , parca rad la sula !
4
0
pentru 6.50 esti cunva posesor de Honda?
0
1
fierb porumbul in masina de spalat rufe .fara calgon
7
0
Nu ar umbla pe plaja daca nu ar fi avut destui zevzeci clienti. Virusul prostiei este foarte raspandit in Romania si din pacate chiar de la varful conducerii tarii se stimuleaza mutatiile lui.
5
1
e bun Gica de pula grav.
2
0
Prostanul Gica cara porumbul cu o troaca de Opel
5
1
Nici nu ma sti sa te bucuri de cotidian. Esti atat de prost incat si cand te futi vezi labiile sotiei in culori de partid.mergi la biserica sa te lepezi de tembelizor
6
3
Simpatic tiganul cu rimele. Chiar asteptam ce da le roscate. Nu ca as fi cumparat vreo mizerie de porumb de la el
3
3
acest individ ilustreaza perfect curvasaraia psd-pnl vedeti ca e imbracat in rosu-alb-galben-albastru mai bine nici ca se putea iar ca nivel intelectual cred ca e peste mitraliera
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272