REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VIDEO: INCENDIU TERIBIL ÎN CURTEA SECŢIEI 5! Au ars mai multe maşini de Poliţie şi un SAAB 'confiscat' de la ţiganii din Medeea

VIDEO: INCENDIU TERIBIL ÎN CURTEA SECŢIEI 5! Au ars mai multe maşini de Poliţie şi un SAAB 'confiscat' de la ţiganii din Medeea

Replica API 3 iulie 2019 | 00:00 1117

Un incendiu teribil a izbucnit pe strada Micşunelelor, în parcarea Secţiei de Poliţie 5 din Constanţa! Flacăra a pornit de la un microbuz, cel mai probabil din cauza unei brichete care, stând la soare, a explodat, iar ulterior s-a extins şi la alte patru maşini.

Conform datelor preliminare, au fost afectate microbuzul şi 5 maşini ale Poliţiei, după cum urmează: 4 Loganuri şi o Dacia- papuc depozitate în curtea secţiei de mai bine de un an, toate cele 5 maşini fiind scoase din uz. De asemenea, au ars şi o autoutilitară, respectiv un autoturism „civil”, depozitat în curtea secţiei de Poliţie întrucât este pus sub sechestru în cadrul unui dosar penal.

Maşina din dosarul penal la care facem referire este un SAAB asupra căruia a fost instituită măsura sechestrului în mai 2018. SAAB-ul aparţine unui individ cercetat într-un dosar de tenativă de omor în cartierul Medeea, când două găşti rivale s-au bătut cu repetiţie, totul culminând cu acuzaţii de percepere a taxei de protecţie (Detalii AICI).

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. Este verificată inclusiv varianta unui foc pus cu intenţie.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate ma saraci politisti muncesc atat de mult si nu sunt apreciati de nimeni.Auzi ma tu sa vorbesti cand infractionalitatea scade macar cum era pe timpul militiei ceausiste.
0
0
Domnule Genghiz pai unde locuiti dumneavoastra e zona reabilitata si au disparut minoritarii! daca vreti va putem face si o vizita sa ne mai urati de bine si in persoana!
4
0
cand este vorba de politie toti infractorii si prostii comenteaza.
4
0
Si paguba cine o suporta ?
0
3
Judecatori sunt cei mai penali spun asta pentru ca am un prieten politist care era la inceput de cariera si dupa ce a prins un hot asta i-a dat dreptul dar el fiind nou fara experienta a mers pe lege a ajuns golanul la tribunal si dupa ce a fost scos nevinovat l-a prins politisul a doua oara dar acum a luat el spaga nu mai avea rost sa ii faca dosar,s-a experimentat politistul nu mai era biban.
3
0
luati de la locala , masini ca acolo se produce bani grei din parcari ...
3
3
Intr-adevar,unii politisti sint mai jegosi decit ceilalti.Interlopii fara protectia politiei ar muri de foame.In mang,str Ion creanga,blC5,apt3,se traficheaa tigari de 30 de ani.Politistii nu vad,nu aud,dar vilele lor cresc.Cind sint chemati la galagia facuta de minoritari in fiecare seara dupa ora 21,nu se da nici o amenda.A doua zi e la fel.Spagari din toate tarile,muriti-va!Coruptia voastra ne ataca pe toti.Noi va platim salariile,trintorilor!Sa n-aveti parte de pensiile alea nesi si pensioanare la 30 de ani.Sa le dati doctorilor!
7
7
Nu toti politistii sunt cum zici, daca at muri toti ca tine jegule at fi mai potrivt. Comentezi ca in neica nimeni cred ca esti in jeg uman care nu ai muncit in viata ta, esti un asistat social daca ai astfel de comentarii. Din cauza unora ca tine o ducem , cum o ducem.JEGULE.
12
2
Sa plateasca MORARU din pensia lui pentru ca el ia antrenat anii de zile cu pietre si andrele iar parchetul a facut galerie pentru STATUL PARALEL.
3
3
Nu sunt tigani sunt cetateni romani de etnie roma
3
23
E bine!mai bine era daca erau captusite de gabori spagari corupti,dar...Din pacate tot noi le platim.Ar trebui sa fie platite din bugetul trintorilor de lux,gaborii.
4
13
distrugere de probe!!!
11
1
n-ai csf! cand ia nino-nino foc...
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272