REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO! Începe PREGĂTIREA PLAJELOR pentru SEZONUL ESTIVAL 2021

VIDEO! Începe PREGĂTIREA PLAJELOR pentru SEZONUL ESTIVAL 2021

Replica API 13 martie 2021 | 16:40 2927

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) a început pregătirile pentru noul sezon estival. Pe lângă curățarea, nivelarea și afânarea suprafețelor de plajă, de către municipalitate au fost emise și mai multe Certificate de Urbanism în acest sens. Astfel, cei de la Neversea Beach, Miticos Art dar și alții, vor demara deja lucrările de amenajare a sectoarelor de plajă.

Cu toate că mai sunt câteva luni până la deschiderea sezonului estival 2021, operatorii de plaje s-au apucat deja de treabă.

Neversea Beach, modificarea beach barului și amenajarea plajei

Reprezentanții Neversea Beach au demarat procedurile pentru a realiza modificări la dimensiunile beach-barului dar și pentru amenajări exterioare pe plajă. În acest sens, a fost emis în data de 9 martie a.c. un Certificat de Urbanism, pentru sectorul de plajă din Constanța, zona Modern.

Date despre Neversea Beach SRL

Firma Neversea Beach are sediul social în Cluj Napoca, pe strada G-Ral Eremia Grigorescu, numărul 122A. Aceasta a fost înființată în anul 2018. În anul fiscal 2019, cifra de afaceri a societății a fost de 191.252 lei, iar profitul net fiind de 3.857 lei. Totodată, firma nu a avut niciun angajat. Administratorul societăţii este Sebastian Dorel Ferenţ, născut în decembrie 1991, în Cluj-Napoca.

Constantin Mitrenca vrea beach bar în Constanța

ABADL a demarat procedurile pentru firma Miticos Art, administrată de Constantin Mitreanca, pentru construirea unui beach bar pe o plajă din Constanța, iar în acest sens a fost emis în data de 9 martie a.c. un Certificat de Urbanism. Investiția va fi edificată în sectorul Constanta II, subsector 3.

Date despre firma Mitcos Art

Constantin Mitrenca este asociat unic și administrator la SC Mitcos Art SRL, cu domeniul de activitate: baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor. Firma în cauză are mai multe puncte de lucru, inclusiv municipiul Constanța, Mangalia, Olimp, Costinești, dar și pe sectoare pe plajă. Mitrenca mai este asociat și la Elimar Litoral SRL (98%), alături de Gheorghe Mitrenca (2%). Înființată în 2012, societatea Mitcos Art a declarat faptul că în anul fiscal 2019, cifra de afaceri era de 1.261.322 lei, un profit net de 508.342 lei și datorii de 809.312 lei. Ca și număr mediu de angajați societatea a declarat că are 3 persoane.

Mai multe detalii despre Constantin Mitreanca puteți citi aici:

Un fost ANGAJAT la APELE ROMÂNE și-a RIDICAT ILEGAL terasă în Costinești

ABADL pregătește plajele pentru sezonul estival

Lucrările de pregătire a plajelor pentru sezonul estival 2021 au fost demarate de cei de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Constanța din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Aceste lucrări constau în servicii de curățare a terenului, nivelarea și afânarea suprafețelor de plajă, evacuarea depozitelor de scoică din zonele cu depuneri și transportul acestora în zonele stabilite de beneficiar, îndepărtarea nisipului depus la zidurile de sprijin din vecinătatea aleilor de promenadă; demontarea gardurilor de stuf amplasate pentru protecție împotriva eroziunii eoliene a plajelor. Suprafața totală de plajă pe care Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral o pregătește la debutul sezonului estival depășește 260 ha.

A.B.A. Dobrogea-Litoral acționează în această perioadă simultan pe 3 tronsoane astfel: tronson I (Constanta – Mamaia – Năvodari – Midia); tronson II ( Eforie – Costinești – Tuzla); tronson III (Olimp – Jupiter – Saturn – Mangalia – 2Mai – Vama Veche).

Video:

Primăria Constanța, curățenie în stațiune

Echipele de intervenție ale Primăriei Constanța au început curățenia generală în Stațiunea Mamaia. Echipele acționează succesiv în cele 6 zone de intervenție în care a fost împărțită stațiunea:

Zona 1 – Hotel Malibu- Hotel Delta

Zona 2 – Hotel Delta- Hotel Victoria

Zona 3 – Hotel Victoria- Hotel Condor

Zona 4 – Hotel Condor- Hotel Rex

Zona 5 – Hotel Rex- Hotel Vega

Zona 6 – Hotel Vega – Hotel Nyota

Pe lângă curățenia stradală, măturarea, spălarea trotuarelor și a carosabilului, aspirarea frunzelor, igienizarea platformelor de deșeuri, echipele execută lucrări de îndepărtare a nisipului adus de vânt pe promenadă, în zonele publice și pe căile de acces. Niciun aspect nu va fi neglijat, astfel încât, la sfârșitul lunii aprilie, să ne putem bucura de o stațiune curată, ecologizată și igienizată.

,,Facem apel la agenții economici din stațiune să asigure curățenia incintelor proprii și să își întâmpine vizitatorii în locuri curate și igienizate. Doar printr-un efort comun ne vom putea bucura de o stațiune frumoasă! Păstrați curățenia! Aruncați gunoiul în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea!” transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum a lucrat asta la apele romane cand el semneaza cu degetul?
0
0
Ce tot scrie-ti de rau de Las Fierbinti? Este cel mai de succes sereal din romania decan se da la televizor leam vazut pe toate episoadele
2
4
Litoralul romanesc e un imens Las Fierbinti. In jurul nostru vedem doar mitocanie, incultura, lene si prostie.
5
0
Ce 50m de coasta vorbesti gogule? Este vorba de 350m! Zdrente construieste zdrente iau shpaga, alte zdrente platesc ! O tzara de zdrente!
4
0
pentru ce pregatiti plajele dobitocilor cand voi numai apucati vara? ce treaba aveti panaramelor cand virusul o sa va tina in casa inca vreo 2 ani ca nu stiti sa va spalati pe maini?
4
1
Paratzii aua!
6
1
Vrem ca plajele sa revina in administrarea primariilor , iar curatenia si aratul plajelor sa se faca in fiecare dimineata asa cum se intampla in perioada in care turismul se facea la un nivel superior celui din ziua de azi . VREM PLAJE FARA BEACH BAR-URI , SEZLONGURI SI UMBRELE .
23
0
Abia astept sa cotizez la mafia plajelor pentru imputitele sezlonguri si cinstitele umbrelute. Ca doar plajele sunt gratuite si ale tuturor. Bani facuti din mai nimic de "administratorii" plajelor.
15
0
Toti responsabilii din primarii, in frunte cu primarul, Disciplina in constructii, Prefectura, Consiliu judetean , care dau autorizatii, avize sau nu stopeaza imediat constructiile de pe faleze la mai putin de 50 de m de malul marii,de linia de creasta, sa fie cercetati la urgenta si direct la puscarie cu ei. Toti care cunosc astfel de cazuri sa anunte urgent DNA la tel 0372777847... Daca primaru a semnat sau se face ca nu vede, direct la puscarie Nu putem tolera abuzurile, dupa care sa zicem ca nu am stiut De la Navodari la Vama Veche se construieste ilegal pe faleze, sub 50 m
12
0
Atunci nu mai e covid nu? Doar de paste e valu?
7
1
Pregatire ce inseamna? Se imprastie deja peturi, cutii de bere si chistoace?
9
0
...desfiintati adaposturile de oi de pe plaje...
13
0
Cipaniada 2021! trebuie adaptata pentru saraci, ca oricat va pregatiti, va fi un sezon slab!
12
2
La Mangalia,plajele sunt pline de resturi menajere,este dezastru auci.Pentru conducerea abadl dor Constanta conteaza?!Sa-si miste directorii si directorasii fundurile din birouri si sa vada realitatea de pe teren.Nu mai putem sa scoatem copii la joaca pe plaja din cauza mizeriei si voi prezentati imagini ca pe timpul lui Ceausescu.Rusine sa va fie!
10
0
S-a marit plaja, bagati mana in buzunar si cumparati sezlonguri multe sa va umpleti de bani negri
14
0
Sa v o suga pamantul
10
5
Sa le sugeti pl la makidoni
3
19
Veniti la plaja. Scuipati-va virusii si in apa, si pe nisip apoi toti la ATI. O luam de la cap ca anul trecut. Din cauza tampitilor care au bani nemunciti, vom sta in stare de alerta si eventual lockdown multi ani. Apoi cretinii dau mesaje ca-i tine in casa Claus, fmm voastre de jigodii needucate si proaste ca noaptea
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102