REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Video! La un pas de a fi CĂLCAT pe TRECEREA de PIETONI

Video! La un pas de a fi CĂLCAT pe TRECEREA de PIETONI

Replica API 25 februarie 2021 | 17:27 4474

O femeie aproape că și-a văzut moartea cu ochii în cursul zilei de marți. Aceasta a fost la un pas să fie lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Tomis, în apropierea Sălii de Sport din Constanța. Dacă va fi prins șoferul riscă suspendarea permisului de conducere, dar și o amendă cuprinsă între 580 de lei și 725 de lei.

Una dintre numeroasele situații cu risc de accident la trecerea de pietoni a fost surprinsă în cursul zilei de luni, de camera de bord a unei mașini. Un grav accident de circulație era pe punctul de a se petrece marți, 23 februarie, în jurul orei 16.00, pe bulevardul Tomis, în apropierea Sălii de Sport. O femeie care traversa strada în zona enționată anterior a fost aproape lovită de un tânăr care conducea o mașină marca Matiz.

Femeia s-a angajat în traversarea trecerii, când, la un moment dat aproape a fost lovită de șoferul neatent. Șoferul a pornit, mai apoi a frânat, după care a pornit din nou, fiind la un pas să dea peste pietonul aflat în traversare regulamentară. Noroc cu vigilenţa pietonului care a grăbit pasul la timp, astfel, aceasta s-a putut salva.

Şoferul riscă suspendarea permisului de conducere

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulaţia pe drumurile publice, modificată şi completată, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare a autovehiculului, tractorului agricol sau forestier ori tramvai constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni. Astfel, conducătorul auto primeşte între 4 şi 5 puncte penalizare şi o amendă cuprinsă între 580 de lei şi 725 de lei. În plus, şoferul primeşte şi sancţiunea contravenţională complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moie pisede pt cei 30 de ani de jaf
0
0
Faceti parcari bai cipanezilor!!!!
1
0
O domnita care plimba hartiile prin primarie si mai face un oral din cand in cand castiga minim 60 mii pe an. O parcare mare din cta are cam 100 de locuri. Faceti voi calculul primaria incaseaza taxe pe 100 de locuri si nu acopera nici macar un salariu pe un an la o curvistina. Pai de asta baga taxe mari ca sa se suga pl mai des prin birouri.
2
1
Acum, ganditi-va ca eu am intorsn cu semnal, de pe banda 3, iesind tot pe banda 3, si cumva, in capul soferului mediocru constantean, tot eu am fost de vina. Dar daca vroiam sa intru in parcarea subterana de la city, ne loveam cu totii ? Morala povestii ? Traficul constantean a ajuns atat de haotic, incat cimpanzeii nici macar nu isi mai dau seama cand au gresit. Asa ca nimic nu ne mai poate surprinde. Aveti grija doar voi de voi
1
1
Ieri circulam pe Lapusneanu dinspre mamaia. La giratoriul de la City, pun semnal si intorc, iesind pe banda 3, langa axul drumului. Din sens opus, cel de pe banda 3 ma vede si opreste. Cei de pe banda 1 si 2, probabil cu ochii in telefon, merg mai departe. Cel de pe banda 2 ma vede si el, tarziu, si trage dreapta, aproape intrand in coliziune cu celalalt idiot care nu a oprit, de pe banda 1. Acum.. cel de pe banda 1, foarte suparat, vine dupa mine cu flashuri si claxoane si imi face semne ca eu am gresit.
2
1
dar oprirea dubei imediat dupa trecere este legala ???
1
6
Mai Andreea asa ceva am patit si eu in urma cu citeva luni si am facut sesizare la politie care dupfa foarte mult timp l-a identificat pe sofer care mi-a adresat si cuvinte jignitoare dar politia mi-a spus cu nu-i poate suspenda permisul ca nu au constatat ei contraventia. In raspunsul dat mi-a comunicat ca a luat masuri legale impotriva soferului dar fara insa a-mi specifica care au fost. Eu stau si ma intreb cum i-o fi semnat raspunsul sefii politaiului asa ceva. O mina spala pe alta si amindoua spala fata.Prosteala de 2 lei. Sefii din politie numiti politic si fara scoala de politie.
7
6
Ce de sifonari
2
17
soferul era fostul sot.
11
3
MERGE CU CAPUL INAINTE SI CU CU COADA OCHIULUI SPRE MASINA
9
7
Mare paguba daca-l calca,,,lua 10 luni cu suspendare,,,,iar victima primea si ea o amenda ca dormea pe trecere si nu a dat prioritate la conducatorul auto,,! Asa au scapat cu bine amandoi !
2
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272