REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO! Mai multe unități de învățământ vor fi reabilitate

VIDEO! Mai multe unități de învățământ vor fi reabilitate

Replica API 17 februarie 2021 | 21:54 2427

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanţa, a convocat Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, marți, 16 februarie 2021, la ora 15 00. Ședința s-a desfășurat prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. Un număr de 27 de consilieri au fost prezenți la ședință și cinci proiecte au fost pe ordinea de zi.

La începutul ședinței extraordinare a Consiliului Local Municipal, Ateș Casimceali și-a depus jurământul.

Cine este Ateș Casimceali

În vârstă de 29 de ani, Ateș Casimceali este căsătorit și este de profesie medic stomatolog, dar și antrenor de tenis. Acesta a acceptat invitația primită de liberali pentru a fi candidat din partea alianței Partidului Național Liberal și Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România la Consiliul Local Constanța. Ateș Casimceali a fost cel mai tânăr vicepreședinte al UDTTMR, a participat în ligi studențești și colegii profesionale și are propriul ONG, Asociația „Viitorul Orașului Tău”, înființat în urmă cu aproximativ patru ani, și desfășoară activități umanitare și sportive.

Ateș Casimceali

Constituirea comisiilor permanente de specialitate

Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei nr. 1 și anexei nr. 3 din HCL nr. 383/2020 privind constituirea Comisiilor permanente de specialitate ale Consiliului local al municipiului Constanța; iniţiator: primar Vergil Chițac. Proiectul a fost votat cu voturi pentru 24 de voturi pentru, atât pentru comisia 1, cât și pentru comisia 2.

Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Mircea cel Bătrân

Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Constanța” și a cheltuielilor aferente. Proiectul a fost votat cu 26 de voturi pentru. Proiectul a trecut. „Următoarele trei proiecte vă rugăm să le aprobați pentru a fi trimise către finanțare”, a declarat Vergil Chițac.

„A durat 10 luni de zile evaluarea imobilului și în data de 2 februarie am primit avizele. Depunerea proiectului a fost în aprilie 2020 și precontractarea 2 februarie”, a declarat Ani Merlă.

Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța

Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța” și a cheltuielilor aferente. Proiectul a fost votat cu 27 de voturi pentru. Proiectul a trecut. „A fost demarată etapa precontractuală. Este necesară o transmitere a hotararii proiectului de hotărâre, motiv pentru care am inițiat acest proiect”, a declarat Vergil Chițac.

„La sfârșitul lunii martie de anul trecut am primit o informație de la POR că mai putem implementa proiecte si le-am implementat pe acestea două. Deci, depunere a fost în aprilie 2020 și precontractarea 2 februarie”, a declarat Ani Merlă.

Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal

Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța” și a cheltuielilor aferente. Proiectul a fost votat cu 27 de voturi pentru. Proiectul a trecut. „După ce am fost precontractat proiectele s-au solicitat modificări ale bugetului. Valoarea eligibilă 240.000 lei”, a spus Chițac.

Video integral:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da-o bai AFARA !!! pe infractoarea merla din primaria plina de putori ordinare !!!
6
1
asa fac si cei Viena, Praga sau alte orase cu cladirile vechi mai desteptule???
6
1
lol cresterea eficientei energetice la constructii din 1900 toamna...darmatile frumusel ca are si ele u termen de valabilitate ca si orice alt obiect ..si construiti construiti concstruiti ..asta daca va tine mintea si vreti sa faceti ceva pentru orasul asta.....
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212