REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Nicușor Constantinescu, adus la sediul DNA Constanța

VIDEO! Nicușor Constantinescu, adus la sediul DNA Constanța

Replica API 16 decembrie 2020 | 00:09 9929

Nicușor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost adus miercuri, 16 decembrie, la sediul DNA Constanța.

"Pe 16.12.2020, ora 10:00 sunt chemat (fără citație) la audieri, la DNA Constanța ,în dosarul 176/P/2017 “Herghelia Mangalia “!", a spus Nicușor Constantinescu.

Update

Întrebat de presă cum se simte, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a declarat că este nevinovat. "Dosarul 176 apare în raportul CSM, cu poliţia politică de la Constanţa. Ţinta sunt eu ca preşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Mazăre, iar executanţii sunt dânşii, procurorii DNA şi ofiţerii SRI. Nevinovat mă simt!", a precizat Nicuşor Constantinescu.

Citește detalii despre dosar aici: Consiliul Județean s-a constituit PARTE CIVILĂ în DOSARUL lui Nicușor CONSTANTINESCU

VIDEO

L.I., D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primar pnl din judet decarteaza la servici, sal tina inchis
0
0
Ne-am saturat sa tot vedem zilnic poza casalotului balos Constantinescu. Schimbati poza.
1
0
omul asta a "muncit" f.mult , impreuna cu Mazare, dece nu poarta uniforma vargata de detinut, ras pe bostan , asa cum ii sade bine unui asemenea ticalos. ,Cum spunea banditul Mazare , uitati-va la el , e in metastaza cu , cancerul sau. Iar borfasul se indopa cu mici in America . Ce banditi de drumul mare.
1
1
wwwordinearoflorinmitroisidanutculetudinnoulajudecataceidoisuntacuzati-deabuzinserviciu domnilor nici nu stim ce sa mai credem acest individ florin mitroi primar valu lui traian a fost ales cu peste 90 % dintre alegatori a facut curatenie de hoti in comuna sa zbatut pentru comuna sa o faca frumoasa judecatorii lau achitat iar acum voi chiar la sfarsitul anului ia ti dat veste ca la inceputul anului 2021 il trimiteti din nou in judecata nici nu mai stim ce sa credem
0
0
Multumesc frumos domnilor. Acest nenorocit a distrus suflete. A calcat totul in picioare prea mult timp. Lemne si pietre dupa el!
3
1
M-am cacat pe mine si am fugit in munti de frica DNA.
4
0
Ti a dat banuta masina lui de serviciu? Poate il puneti pe nicusor director la paza , se descurca mai bine ca petre si are mai multa influenta. Iti interzice politia politica sa vorbesti cu presa , dar stai la parnaie cu sticla de wiski pe masa , esti un jeg si tu si aia de ti fac poftele de la puscarie.
1
0
Mi-e dor de tine Nicusorule, vin si eu.
8
0
Nicusor de ce esti Porc,mai bagat la belea ne vinovat .Eu am facut ceva bun pentru Constanteni.
0
0
am impresia ca faceti abuz cu deciziile judecatorilor culetu si primarul de la valu lui traian ai trimiteti din nou in judecata ,totusi primarul florin mitroi a facut comuna valu lui traian boboc ,va rugam sa ne lasati primarul in liniste si pace el daca a fost acuzat de coruptie poate ca a facut o ne intentionat doar din greseala
2
7
Nicule te ai kkt la palarie. Plange Irina de la CJ dupa tine mai Nicule.
7
0
Cu muie mi-ai dat Nicusorule! Am ramas cu chilotii in vine din cauza ta si a lui Sorin.
14
0
Esti o mizerie de ok.
6
0
Muftiul se lauda ca i-a blestmat pt constructia autorizata in curtea geamiei Hunchiar de firma cin cin detinuta de Machi donii lui nea Puiu Hashotti ,care a schimbat legea constructiilor langa Monumente istorice .S-au furat 75 de metri patrati din curtea geamiei.
9
1
Era grav bolnav
9
0
Eu vreau sa ma ard in cur cu mazzare 30 de ani de puscarir ati distrus constanta oras sarac furat
11
0
Jegurile care fura tara asta sper sa arda in iad.
14
1
Sa fie la tine toate lovelele in fericirea ta
5
1
Fagadau in puscarie ! Un golan , corupt care a capusat bani ptr autorizatii prin interpusi !
18
1
Cala noi il taraie in loc sai dea si sai ia averea....mmmmmm
13
0
Aloo Replica ati inceput sa cenzursti mesajele pt.ca ati devenit slugi .Stati aplecati dar aveti grija ca o sa ramaneti ada.Sa va fie de bine.Sa nu mai aud de voi.Multa muie de sarbatori
13
3
Ce weinstein, io i-o molfaiam din placere, nu din obligatie
10
1
Sictirus Porcis Condamnatus! La adio iti spunem!
19
2
Harvey Weinstein de Constanta
11
1
Asa o sa patit toti astia care ne-ati furat neamul Romanesc, canaliilor
16
2
nu se aude prea bine. Domnul Constantinescu spune ca e chemat fara citatie sau ziarul a adaugat asta -fara citatie-? ptr lamuriri a se citi art 259 al 7 CPP. Multa bafta domnului Constantinescu poate mai scapa de cate o acuzare ptr ca s-au adunat prea multe! Sanatate!
2
16
Mi se rupe pula de comentatorii de mai jos.Intr o zi o sa scap de parnaie si raman putred de bogat.Voi sa il spalati la pula pe klaus si limbistii lui non stop.
7
22
La multi ani
14
3
Vesti proaspete! Prin programul trei plus unul prost gratis, quartetul Strutinsky-Mazare-Constantinescu-Fagadau va beneficia de all inclusive!
22
5
Sa ii ia banii la grof, sa il execute
28
3
m.a.i. du-te-n ma-ta de loser, Decy
21
3
Am venit eu in locul lui Mazare militar pensionat cu pensie nesimtita si de senator si le tai salariile la astia din primarie ca numai eu trebuie sa mananc. O sa l cam plangeti voi pe Mazare dar asta e daca v am prostit v am prostit n aveti ce face
9
32
sictir porcule,inapoi la puscarie
37
8
Arata-le, tu, cine e sifonu nr 1! Zii de Stroe, de Dumitrache! Hai, ca nu mai sunt ei la butoane! Acum poti sa spui si de ei! Cum facea si ce facea Stroe la Herghelie, ce facea Dumitrache cu copilasii din judet! Hai porcule ca ai zis de toata lumea si e timpul sa zici si de astia doi!!!!
42
4
De ce este adus cu Duster? Are regim preferential cumva??? Sau e adus de-acasa?
36
6
filmarea face toti banii !
29
4
Au adus porcu la taiat de Craciun!!!
36
7
a venit ignatul,a nu se uita sa fie asomat inainte de ai baga sisul in gat
32
7
Aoleu Nicule , iar ???
24
3
aranjat, parfumat si la fel de umflat, semn ca o duce bine in aparenta inchisoare. pana si sacosa e aceeasi cu care colecta. ce-o face cu ea acolo, colecteaza sau livreaza? daca inca se considera nevinovat inseamna ca nu a fost reabilitat si i-ar mai trebui prelungit sejurul.
43
5
10 infractori, 9 spun ca sunt nevinovati! Adevarul ca viata din parnaie, te face putin bipolar insa, personajul acesta a fost dintotdeauna! Lasa vraja si daca vrei clementa, spune tot ce ai facut si ce stii despre ceilalti imbuibati din perioada voastra de glorie!
40
5
Bravo pastaie....asta vroiam sa zic si eu.....infumuratul asta n-a slabit deloc.....o duce binisor...
41
5
Ce minune .Nu mai are cancer ca in america .
47
5
Romania are cea mai buna scoala de medicina din lume! Priviti acest obez cardiac fumator care are cancer de vreo 5 ani si azi pare atat de rumen rotofei exact ca si confratii lui sacrificati de craciun
56
4
porcule sifoneaza-l si pe Strutzu ca-i pacat sa stati doar tu si Mazare la bulau !
52
6
parca era pe moarte, ca de aia era dus in america sa se trateze, dar uite ce sa vezi ca peste nu stiu cati ani de inchisoare este inca in viata, nu are nici pe dracu, ........... averea este pusa la adapost pe numele lui Husein Ozghen care l-a mostenit la boala cu pisarea, ca are si asta aceeasi boala ca porcusor.
43
5
E groasa si cu herghelia! Azi, poate zice si de raja si stroe!!! Sifon canceros!!!!
49
6
Buna filmare baieti. Multumesc, am facut intindere la gat.
37
4
Nu mai vede asta lumina soarelui!Sper ca nu se-ncadreaza la pensie speciala de la Consiliul judetean!
33
8
nevinovat cica, mai stai pana iti dai seama kktule
32
4
asta,nu a crapat???
23
6
Ce rahat ai filmat ma?
26
3
Jegu' asta era pe moarte acum 10 ani! Avea metastaze in tot corpul, etc....
56
6
Este arestat politic si el saracu nu a facut politica
50
4
ce facem.. Ce ai fost si ce-ai ajuns...
35
5
pai tu ai distrus constanta . pe cine sa cheme ????
69
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367