REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! Polițiștii au scos UBER-ul din Constanța pentru că NU are LICENŢĂ

VIDEO! Polițiștii au scos UBER-ul din Constanța pentru că NU are LICENŢĂ

Replica API 20 iulie 2020 | 00:09 9710

Războiul dintre taximetriști și Uber a escaladat repede, la Constanța. Nici o lună nu a trecut de la lansarea serviciului Uber la Constanța, că au apărut primele probleme pentru compania de transport alternativ în orașul de la malul mării. Șoferii Uber au fost trași pe dreapta weekend-ul trecut și au aflat vestea cea proastă chiar din gura oamenilor legii.

"Problema este că nu puteți desfășura activități de transport"

Șoferul încearcă să-i explice polițistului că are permisiunea celor de la Uber pentru a desfășura activități de transport alternativ, doar că agentul îi explică la rândul lui că legea prevede obligativitatea licenței de transport emisă de Autoritatea Rutieră Română Constanța.

"Problema este că dumneavoastră nu puteți desfășura activități de transport alternativ de persoane prin intermediul aplicației Uber, decât în localitatea în care are sediul social transportatorul.", i-a transmis un agent al Serviciului Rutier Constanța unui șofer Uber.

Trași pe dreapta și cu plăcuțele de înmatriculare ridicate

De asemenea, într-un alt videoclip, mai mulți șoferi de Uber sunt trași pe dreapta, iar plăcuțele de înmatriculare le sunt ridicate de polițiști. În plus, potrivit legii, șoferii pot primi amendă între 1.000 și 5.000 de RON efectuarea unei curse fără deținerea unui certificat de atestare profesională.

Uber a intrat în vizorul taximetriștilor

Potrivit mai multor surse, acțiunea polițiștilor ar fi fost făcută în urma mai multor apeluri și sesizări făcute de taximetriști, unii dintre ei care s-ar fi dat clienți Uber. În stațiunea Mamaia, mai mulți taximetriști au încercat să intimideze un șofer Uber, căruia i-au înconjurat mașina și au început să o zgâlțâie cu mâinile, în zona clubului Princess.

VIDEO:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muriti de ciuda voi taximetristilor ...ca o sa dispareti de pe piata in maxim 5 ani...sau o sa muriti de foame asteptand curse in statile voastre de taximetristi...Pa cu hotimea si figurile voastre cu dat jos clientul si etc.Ma bucur extrem ca nu o sa mai fiti ...si daca ar fi dupa mine fost taximetrist nu l-as primi nici la uber nici la bolt
0
0
Ce dracu va certati este loc pentru toata lumea.voi va certati intre voi si patronii vostri iau caimacul.fa0ceti toti cea ce trebui.este real ca ramii fara telefon,fara geanta,fara sacosa,sa0u tot ce uiti in taxi.nu mai gasesti.dar vina nu o poarta taximetristu care tea lasat fara bunuri.vina o porti tu clientule ca esti uituc .el taximetristu le considera cadou pentru el.
0
0
lu dom academician lica neagu
1
0
A-ti cumparat licente cu bani grei degeaba, v-a tras-o Uber bine de tot. Taximetristii sunteti toti curvarii orasului pe centura, va inselati nevestele.
4
0
Ei haideti ,cu totii stim ca mama taximetristilor a fost prostituata...
5
0
taximetristii sint fosti pirnaiasi,tigani,militari,trintori penali.fugiti de ei!
2
0
Tu sobolane pt ce te bagi in seama. Esti un idiot care sufera Eu vb cu altcineva pacaliciule. Ca sunt idioti care accepta sa le dea 35 la siuta la uber bravo lor. Se pare ca si tu esti la fel. Sclav. Dar voi sunteti niste tarani cu doua clase si nu stiti aritmatica. Ia prostule un calcul simplu si vezi dc muncesti ca sclavul sau nu. 35 % la uber 40% carburant plus taxe impozite Tu mai ramai cu uzura masini. Asa ca succes pompierule
3
1
Pentru taximetristul de mai jos,vezi ca in cateva zile o sa iasa primul lot de 280 de autorizatii ARR pe Constanta,asta e primul lot ,urmeaza altele,in concluzie o sa va trebuiasca sa va dezobisnuiti copii de la icre negre si sa ii treceti pe parizer cu paine.Nu prea o sa mai aveti clienti care sa ii ardeti,orice om care merge odata cu Uber,uita de taxiuri pe veci.Iar Uber da cate o cursa degeaba fiecarei persoane care downloadeaza aplicatia.Suntem din ce in ce mai multi,si clienti si soferi.Vorbim pe 15 August...
11
3
SLUGOIULE UBERIST COPII MEI MANINCA ICRE NEGRE CA ASA MANINCA COPII TAXIMETRISTILOR IAR TU CU SLUGOIULE CU FAMILIA TA MINCATI ICRE DE SCAFANDRU ASA CA SA NE IEI IN GURA PE TOTI TAXIMETRISTI DAR PE RIND SLUGA UBERISTA. TI A SPART FOAMEA MATELE VINO SA TI DAM NOI VITAMINE SI POATE ITI DAM SI 10 lei de mila sluga uberista
4
7
Cum as putea faca ca sa mi-o iau la laba in strachina din care mananca copiii tai diseara?
8
0
Taximetristi din cta sunt super. Uner trebuie sa moara direct iar slugile din tara sa faca la ei in oras La Cta poate sa faca Uber doar pe mare. Slugile de Uber credeati ca in Cta faceti voi bani nu limbistilor noi facem bani iar pe voi va mincam direct De la Constanta se toarna asfaltul slugilor Suntem uniti aici
5
10
O STIRE DE CACAT SCRISA LA COMANDA DE MAFIA JEGOSILOR, TIGANILOR IMPUTITI SI NESPALATI. FUTUVAN GURA. RAPORTARE LA ANCOM
10
0
Pt mata nu e nevoie de bani sa i dai o muie
2
0
mergeti ma cu coloratii mei care va ard din gara. ce atata uber...1 leu 70 uber si 2.60 taxi....pai sa nu manance coloratu meu?
16
0
Asta suntem. Un popor dezbinat. Ma uit la comentarii ... si imi dau seama cat de inversunati suntem unul impotriva celuilalt si toti aveti dreptate. Asa e. Constantenii vor conditii mai bune, unii taximetristi talharesc la drumul mare, toata lumea vrea ceva mai bun si accepta uber-ul ... chiar nu cititi printre randuri? De ce sa faci curat la tine in curte? Mai bine sa vina altcineva ... ca este "trendy" ... Altii au luat spagi sa vina uber iar voi va bucurati degeaba. Vorbim peste 20 de ani. Intre timp traiti-va viata ... nu va mai ganditi la ce lasati in urma ... popor de sclavi ce sunteti.
8
3
Dati, ma, arme la popor!, ca sa scapam odata pentru totdeauna de tigani!
13
0
Foarte bine afara cu uger din tara .foarte bine jos uger sa plece in tara lor in olanda in america sa plece cara bani din tara
5
21
Muye la zdrente de ciori cu slapi in taxi. Talharie la drumul mare. Huo draq de zdrente si secaturi
19
5
Cand o sa dispara animalele astea de taximetristi cu harburile lor imputite cu tot?!!! Chiar nu se pot alinia si ei la normalitate?! Lica Neagu sa o lase mai moale, constantenii vor si altceva, conditii decente de transport. De ce nu Uber?!!! Ca prostia si invidia sunt maxime la cretinii astia care conduc taxiuri imputite
19
7
Adevaraaaaaaat
8
4
N-a zis nimeni sa nu fie Uber, dar sa aiba autorizatie ca toata lumea, pai tu cu autorizatie de la Suceava vii la Cta? Si taximetrist din Bucuresti daca era patea la fel, ala are autorizatie pe Bucuresti nu pe toata tara, dar ce sa gandeasca unii, crezi ca te urci asa in masina sa faci transport de persoane fara hartii legale.
9
9
ca au fost oprite masinile de uber care aveau licenta de transport in alte orase. cei cu licenta pe cta nu au patit nimic, asta pe deoparte, pe de alta parte, uberul incurajeaza astfel de practici si platesc amenzile soferilor,acolo e baiul,daca uber facea legal tot nu erau probleme.aici este problema,practicile uberului care le-au platit amenzile soferilor si le-au adus de la buc sambata dimineata alte masini la schimb.cat priveste taximetristii stati linistiti,vor veni si ei la uber cu loganurile lor,uber ii primeste cu bratele deschise pe toti.nu are o problema.o sa se schimbe in 2 luni tot
13
4
Pentru OPEL nu e nevoie de licenta ca sa faci UBER in Cta!
7
7
Foarte bine ca noi taximetrisiti muncim din greu si asudam vara si nu ne e de loc rasplatita munca a
5
26
da...cei ce erau vinovati au platit...dar ce crezi sunt peste 100 de masini autorizate pe CT si ce crezi...muncim de rupem dar facem si bani...asa ca legat de partea economica.....P S Uber nu este eliminay din CT ziaristi cu mintea'n lula gunoaielor...sunteti o rusine pt profesia de ziarist
11
5
Sambata, din Mamaia Nord pana la Gran Astoria 20 lei cu Uber-ul, plata din cont si in sens invers 35 lei cu taxi, fara aparat pornit, fara bon.
39
4
Degeaba se agita toti nu se pot impotrivii progresului, soferii de taxiuri ce au facut furtisaguri de-a lungul carierei lor sa isi revizuiasca comportamentul de acum daca nu si strazile trebuiesc maturate iar gardurile si stalpii vopsite .
27
2
Mafia Constantei si in politia locala.Mie nu imi place politia locala, sa o desfiintam.
23
3
este lagea junglei
6
0
Foarte rau , Uber este un serviciu mult mai bun decat cel pe care-l presteaza jegosii de taximetrisi constanteni !!!
42
7
Ce va mirati ca ii blocheaza pe Uber, in statiuni inca circula liber caii cu trasura, conduse numai de tigani. Taximetristii tigani sunt aia care au lasat calestile si s-au urcat in taxiuri acum. Asta este Romania anului 2020. Ne mai miram ca nu ne primesc aia in Europa. Cum dracu sa primesti o tara de babuini?
50
4
Asta este, ramanem cu subspecia galbena, in slapi, maieu si putind a transpiratie.
48
3
infracorii taximetristi zu lovit cu spaga in politie,care agasitmotiv,safie oaemenii tilhariti,maimutariti,jefuiti de tiganii si exmilitarii in slapi,tigani tatuati barbosi si scirbosi,recte taximetristi!
25
3
Ce jeguri taximetristii astia!!! Cred ca ar linsa pe oricine care le ameninta teritoriul! Pai la ei ar trebui sa vina politia, cum sa faca asemenea acte de vandalism si sa ameninte si sa intimideze alti soferi care vor si ei sa munceasca si sa ofere conditii mult mai bune de transport, nu niste taxi-uri imputite si niste curse fara bon fiscal! Am vazut bon fiscal de la taximetristi doar de cateva ori in viata mea! Nesimtitii!
40
3
Toti pietzarii jegosi tremura ca stiu ca sa terminat ptr ei... UBER este in toata Europa si va fi si in constanta. Sa dus timpul maimutzelor
40
2
ce conteaza unde este sediul social al unei firme, ba idiotule? actvitatea unei firme poate fi extinsa oriunde. politiaul este un dobitoc.
34
8
Dc sa merg cu uber sa imi vina un jeg de masina cu volan pe dreapta?Cu un jeg de cioara sofer si sa miroasa ca draq in masina!!!!!!Masina cu volan pe dreapta autorizata ptr transport pers...pe bune....hai sa fim seriosi cu cu panaramele astea de uber
6
37
Nu sunt fan Uber, nu sunt fan taximetristi, nu putem blama taximetria din cauza unor lepre, treaba e simpla, daca vrei sa tfaci taxi, un cetatean trebuie sa urmeze niste pasi, licenta, aparat de taxat, masina galbena etc, un alt cetatea scapa de toate aceastea cu o aplicatie, o fi corect?
11
23
Hahaha asta e ultima zbatere a taximetristilor,bai nebunilor Uber nu a plecat din Berlin Londra Paris Madrid,credeti ca o sa il goniti voi cu 2 3 praduieli?Visati frumos ,dar cred ca aveti transpiratia rece!In cateva zile ies primul lot de 280 licente pe CT.Ce mama dracului nu v-a ganditi,nu a pitut fi oprit la CJ TM si Bucuresti cand era total in afara legii.Vorbim.pe 15 August...
41
4
SI NU STIE DE CE IL MANANCA !!! NU POTI SA AI AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE IN BRAILA SI SA CONSTRUIESTI IN CT, NU POTI SA AI ATESTAT TAXI DE CT SA FACI IN BUCURESTI, S.A.M.D. MASINILE DE UBER ERAU DE BUC, IASI, TM, ETC
11
16
Pai o firma cu o licenta taxi constanta costa 8000 euro, apoi mai e masina, echiparea masinii corespunzator si altele. De ce ar mai vrea lumea taxi cand ar putea cumpara doar masini albe sa le bage le uber moca?? In afar de faptul ca e in toata lumea uber si blablabla...uber trebuie sa ia autorizatie de transport intai si apoi sa functioneze legal. Daca tot sunteti civilizati hai sa fim civilizati pana la capat
8
30
in toata lumea civilizata functioneaza Uber ,numai in kkt de Cta sunt probleme.cine ma obliga sa iau un taxi imputit ,cu un umflat care pute si te mai si shmenuieste .Cta ,ai ajuns de tot kkt ul ... nu mai iesi din mizerie,cloaca ,incultura .
53
6
Numai in mizeria numita, Constanta, poti sa vezi asa ceva ...dati'va jos din copac, fmm de maimute ce sunteti !!!nu mai vrea nimeni cu mizeriile alea de tigani,maimute babuini de taximetristi! Unde e Antonescu?!?!?!
51
4
Merge peste tot in lume. In Ct s-a terminat civilizatia...
53
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218