REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO ŞOCANT! O MINORĂ s-a ARUNCAT de la etaj din cauza părinţilor

VIDEO ŞOCANT! O MINORĂ s-a ARUNCAT de la etaj din cauza părinţilor

Replica API 6 martie 2020 | 16:09 10783

O tânără de 15 ani din Tulcea s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia după o ceartă cu părinţii. Fata a ameninţat că se va sinucide în momentul în care a fost surprinsă fumând, iar apoi a deschis fereastra apartamentului şi s-a aruncat în gol de la etajul 6.

În urma căzăturii puternice, tânăra a suferit răni extrem de grave şi a intrat în moarte cerebrală. Miercuri, inima fetei a încetat să mai bată, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum esti prea idiot sa intelegi ceva. Ma mir cum ai ajuns la varsta la care poti pune niste cuvinte intr-o oarecare ordine. Sper sa nu ai sansa sa te reproduci, ar fi o greseala a naturii, iar daca ai copii, vai de sufletul lor, ca de altfel nu intelegi nimic.
2
2
esti prea distrus sa pricepi.
2
2
N-am inteles unde e greseala parintilor?La 15 ani s-a apucat de fumat, nu stim ce alte preocupari neadecvate varstei mai avea. Ei au intervenit spre binele ei.Daca a recurs la un gest extrem si-a facut cel mai mare rau posibil.Viata merge inainte, parintii isi vor vedea de ale lor,iar ea ce a rezolvat?Nimic!
11
7
inclinatia in "societatea romaneasca" zici tu? zi tu alta societate din alta tare unde parintii nu au dreptate niciodata,sunt curios.a ramas sa spui ca exista "inclinatia romaneasca" in care legile trebuiesc urmate..tocmai de aia sunt puscariile pline,din cauza celor care gandesc ca tine care cred ca trebuiesc lasati liberi copiii sa faca ce vor ei si ce cred ei ca e bine.rolul parintilor este acela de a-si indruma copiii.dar de unde sa stii tu rolul parintilor cand tu ai 15-maxim16 ani?
2
4
bravo Adela, le-ai dat-o drept in fata, problema e ca 90 la suta sunt fix in situatia asta, le bat lingurile-n stomac, dar ei tot toarna copii, in speranta de... mai bine. 12.54 tu n-ai priceput ce-a zis, a zis ca dreptul la viata e al individului, si decat sa o su ga la cernavoda, caracal, sau acasa de la parinti, poate alege sa nu o faca. Bine Adela e exceptia, majoritatea o s g domestic si isi imagineaza ca daca toarna si unu doi copii o sa fie fericite. Sanki.
7
7
SA ITI RIMITI COPILUL LA CARACAL SAU CERNAVODA IN ACVARIUL CU RECHINI,CIORTANI SA O TRIMITA SA SUGA TARAGOATE LA TOTI JEGOSII DIN U.E
8
5
ma ratatilor, nu mai faceti copii daca nu aveti ce sa le dati. S-a aruncat, normal ca s-a aruncat, e dreptul ei sa iasa dintr-un rahat in care n-a intrebat-o nimeni daca vrea sa intre. Stai la bloc, iti duci traiul de pe o zi pe alta ? du-te atunci si adopta de la casa de copii, nu te apuca sa faci tu copii, ca nu-ti permiti si nenorocesti un suflet degeaba. Daca tu ai crescut in saracie, prostie si abstinenta, ghinion tinerii din ziua de azi nu accepta aceleasi mizerii.
7
18
tristi aia de sub mine
10
3
Bine punctat,n am putut sa ma uit pana sa i dea cineva Report am incercat,tipetele alea, panica totala,ce idioti aia care filmau si aia care au facut upload la video!
10
4
Cum puteti sa dati acest video ?
18
3
noua generatie inteligenta, insa neinteleasa, neintegrabila in societate, ne, ne ne. Pacat de fata si de parintii ei. Comentariul de mai jos e doar un exemplu. Din nou, pacat.
22
3
parintii au intodeauna dreptate? exista inclinatia asta in societatea romaneasca ca intodeauma sa se dea dreptate parintilor, ca ei stiu ce-i mai bine pt copil.........
8
23

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212