REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VIDEO! ŞOFERUL DIN IMAGINI A INTRAT ÎNTR-UN GARD PE BULEVARDUL MAMAIA! OFICIAL, NU ERA DROGAT!

VIDEO! ŞOFERUL DIN IMAGINI A INTRAT ÎNTR-UN GARD PE BULEVARDUL MAMAIA! OFICIAL, NU ERA DROGAT!

Replica API 5 august 2019 | 15:47 3817

Situaţie incredibilă pe şoselele Constanţei! O maşină s-a “înfipt”, sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, într-un gard al unui imobil situat pe bulevardul Mamaia! Totul s-a petrecut sub ochii unui alt participant la trafic, care a tras pe dreapta, pentru a vedea ce s-a întâmplat şi eventual pentru a da o mână de ajutor. Ba mai mult, a sunat şi la 112! Când s-a apropiat de maşină însă, bărbatul care a sunat la 112 a avut un şoc! La volan se afla un individ care părea drogat, la fel ca şi un pasager din maşină, în timp ce pasagerul din dreapta a comentat: „Eu n-am fumat!”, ca răspuns la întrebarea: „Ce-aţi fumat?!?”.

La faţa locului a ajuns ambulanţa, după 5 minute de la apelul prin 112, iar după 20 de minute a apărut şi un echipaj de Poliţie, care s-a „scuzat” că a ajuns târziu pentru că... e un singur echipaj pentru întreaga zonă metropolitană! Cu siguranţă, sunt puţini oameni ai legii pe întreg litoralul, însă, dacă seara patrulează un singur echipaj, în plin sezon estival, este grav! Însă grozăvia abia acum vine! La testarea pentru alcool, a reieşit 0,003 la mie, adică sub limita legală. În schimb, la drug test rezultatul a fost negativ! „Conform testării, nu au consumat droguri”, au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

Insistenţele noastre, cu imaginile ca exemplu, au scos însă la iveală ceva extrem de îngrijorător: „Avem drug testere pentru 7 droguri. Markere care să determine evetualul consum de etnobotanice, cum suspectăm în cazul de faţă, nu avem. Iar dacă respectvii au fumat etnobotanice, dar nu avem dovada... ce să le facem?!”, au declarat, neoficial, oameni ai legii, care au mai adăugat că respectivii ar fi turişti din Dâmboviţa. Pe de o parte, nu dorim să dăm idei drogaţilor care se urcă la volan, dar, pe de altă parte, întrebarea este: ce au de gând să facă autorităţile?

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Idiotul asta merita sa crape, futu-l in bot de cretin!
4
1
consumul de botanice nu este pedepsit prin lege,si aparatele puli nu pot spune ca tu erai drogat la volan in momentu cand ai fost testat doar ca ai subsanta in tine, in instanta se poate contesta fara probleme
3
0
Analizele sangelui arata clar despre ce e vorba. Iar ne cufurim pe noi? E ca atunci daca victim nu depune plangere ca a fost calcata in picioare,faptasul este de om nota zece.La dracu', politia este doar o grupare de oameni ce poarta o uniforma si se da mare pe catwalk-ul national,sau o institutie care sa apewre cetatenii?Institutiile se diferentiaza prin bulendrele purtate sau prin sarcini si fata de tara si cetateni?
5
0
Nu mai sunati la 112 pt astfel de specimene
2
1
Alo MILITIA! CARACAL si la Constanta?
4
2
Trebuia aruncata o mana de benzina pe distinsi domni
6
1
suspendare pe viata a dreptului de a conduce;i-as incadra la terorism.
13
1
Pentru taranelul de dambovita marfa de constanta era prea tare.
9
0
analize de sange si internare la psihiatrie, dar cum era daca nu drogat?citise multe carti si era obosit?
14
3
De cel din dreapta nu zice nimeni nimic?Ala le.a vandut drogurile...mai face si pe prostu'...cica " n.a fumat nimic"
8
2
Oficial a scapat basma curata , se face vinovat doar ptr. neatentie in conducere si provocarea unui accident , un kkt ! Daca continua in rimul asta vom auzi si de o tragedie rutiera....acum a fost doar noroc , hazardul.
12
1
Urmare a guvernarii PSD-iste de la revolutie incoace! Coruptie, coruptie, coruprie!
13
4
cacat pana in 25 de ani cum ai fost si tu, doar ca tu ai si ramas un cacat
5
7
Un cacat bolnav ca toti cacatii pana in 25 de ani ! Putzoi fara armata facuta , efeminizati , pensati , epilati , buni de futut in cur , tatuati ca pushcariasii si unflati cu steroizi ! Cica , ei merg la sala ! SICTIR !
19
5
userist tanar frumos si liber
10
21
macar avea centura pusa
11
0
Parazitii - Antimilitie
7
5
era obosit , csf
4
0
Fentanyl, analize la sange si va lamuriti voi.
13
1
Opera mea din 2007 si efectele ei,bine ca am dat HG 349 si acum am distrus generatia care putea sa ma dea jos
11
2
Oricine putea fi pus in locul agentilor, oricat ai incerca daca nu ai cu ce nu poti sa-ti faci treaba. Asta-i Romania
12
2
Gaborii cara si bani cu sacul, salarii de peste 7000 ron lunar, pentru ce, sa stea ca soriceii prin birouri sau la McDonalds toata ziulica putorile.
15
20
Luati-i carnetul si in viata lui sa nu mai aiba drept la conducere ,putea sa faca victime pe trotuar acest dezaxat psihic
30
2
Auzi la ea , situatie incredibila la Constanta. Ha ha retardatilor. Multa muye hoti si koorve
13
9
Nu-s bani pentru aparatura dar sunt pentru salarii si pentru iesit la pensii pe la 50 de ani ...
28
13
de recoltare de sange muistilor analfabeti !!! La spital il gasea pe drogat ! Muie militienilor si mai ales hotului fagadau cu cacat !!!
34
16
Ar trebui autoritatile sa se trezeasca la realitate
24
0
avea centura pusa !
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272