REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO! Un constănţean CÂNTĂ din PASIUNE pe Ştefan cel Mare, nu stă cu mâna întinsă

VIDEO! Un constănţean CÂNTĂ din PASIUNE pe Ştefan cel Mare, nu stă cu mâna întinsă

Replica API 23 decembrie 2020 | 12:13 2358

Pasiunea pentru muzică şi talentul au determinat un constănţean să iasă la drumul mare şi să-i încânte pe trecători. Cu vioara lângă el, constănţeanul povesteşte cum îşi petrece, din plăcere, timpul pe străzile din centrul vechi, acompaniindu-i pe cei care trec prin zonă.

Cântă la vioară fără să ceară vreun ban în schimb

În această perioadă, în Constanţa, cerşetorii stau la fiecare colţ de stradă, terorizându-şi concetăţenii. Dar, iată că există şi oameni care profită de talentul lor şi încearcă să trăiască cinstit. Reporterii Replica au surprins, pe strada Ştefan cel Mare, un constănţean care a ieşit din tipare şi, în ciuda faptului că oamenii îl judecă pentru aspectul său, continuă să le cânte trecătorilor la vioară şi, asta, fără a cere vreun ban în schimb. Bărbatul a precizat pentru Replica faptul că face acest lucru din pură pasiune şi că nu aşteaptă nimic de la trecători. „Copiii mei sunt plecaţi în străinătate. Eu nu am ieşit la cerşit, pur şi simplu cânt”, a explicat bărbatul.

Supărat pentru că lumea îl crede cerşetor

Îmbărcat bine pentru a rezista o zi întreagă în frig, butonând un telefon, semn că ţine legătura cu familia sa, cu nişte bagaje lângă el şi cu vioara rezemată de bancă, cântăreţul de ocazie a mai declarat şi că este supărat pe oamenii care îl cred un simplu cerşetor şi care îl judecă pentru aspectul său. „Recunosc că nu sunt român şi poate de asta ceilalţi mă cred cerşetor. Lumea mă judecă pentru cum arăt, dar nu îmi cunosc povestea”, a mai adăugat bărbatul.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
canta din pasiune , dar nu spune nu cand i se ofera!Sa cante ceva cu adevarat nu sa zgarie ureche cu vioara
1
0
Toata lumea il cunoaste de pe faleza. Lesina pescarusii cand zgarie cripta domnul cu vioara.
5
0
Da ,este cel de pe faleza...
2
0
ala de pe faleza care a fost marinar?
4
0
daca tot scrieti de el de ce nu l-ati intervievat ??? De unde e daca nu e roman ??? Povestea vietii ??? Hai ca puteti !!!
7
0
Are dreptate Ombladon.
9
1
Lumea ma judeca pentru cum arat, dar nu imi CUNOASTE povestea. Poate ca ar fi de bun augur sa publicati fraze coerente. Chiar daca intervievatul sufera de fobie gramaticala, puteti dvs sa il corectati putin, ca sa dea mai bine textul la public. Nu-i asa?
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212