REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VIDEO Un medic EXPLICĂ cum sunt OBLIGAȚI doctorii să facă FALS în acte privind morții de coronavirus

VIDEO Un medic EXPLICĂ cum sunt OBLIGAȚI doctorii să facă FALS în acte privind morții de coronavirus

Replica API 14 iunie 2020 | 12:47 12061

Un medic din România dezvăluie faptul că multe din informațiile vehiculate inclusiv de medici privind coronavirusul sunt false. Acesta spune că virusul nu poate suferi mutații și că medicii sunt obligați să facă fals în acte.

Printr-un ordin al MS, medicii sunt obligați să noteze coronavirusul ca fiind cauză a decesului la toți pacienții care au murit și erau infectați, chiar dacă mulți din ei erau în stadiu terminal, având boli grave, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti cine e dr.Razvan Constantinescu, e cumva epidemiolog? NU, atunci de ce postati parerea unui gastroenterolog care a vrut si el sa se infecteze cu virusul ca si Catarama, credeti ca prezinta incredere?
8
7
ba bouarilor,intrebati.i pe aiacare respirau prin tub in plastic daca este inchipuit covidul sau nu.Ori pe aia care au crapat.Daca o sa crapati si voi,securistii,aia cu pensii speciale si tiganii,mai respiram si noi!
14
13
ce imi place.....abia astept sa va vad la ATI
16
12
Asta este in capul unor medici
9
18
iar ni-l prezentati pe prajitul ala?
11
8
asta tot nu justifica lacomia voastra! goana dupa bani, faptul ca aveti 2-3 joburi, faptul ca nu prea dati pe la spital dar incasati salariu, modul cum tratati pacientii. Acum incep confesiunile ca n ati primit bonusul ala de 500 euroi?
20
12
Interesant. Pe site-ul playtech puteti gasi articolul - Document oficial emis de guvernul german. Pandemia de coronavirus, o alarma falsa la nivel mondial. Scopul acestei nebunii a fost schimbarea ordinii sociale actuale si instaurarea unei noi ordini mondiale globale. Ce se intampla in SUA e definitoriu.
24
12
Pentru 12.22.....amice esti idiot. Normal ca virusul exista, faptul ca tu esti viu se datoreaza unui virus pe tactu i l-a tradus lu ma-ta in pizda inainte sa te nasti tu cu vreo 9 luni inainte. Exista mii de virusi. Aici e vorba de panica inchipuita. De exemplu ma-ta este o curva ordinara, dar nu apare la TV la Capatos, deci este neinportanta, banuiesc ca este si grasa si urata, daca impunea OMS, era Breaking News ma-ta pe toate canalele, intelegi? Pace.
20
9
O sa va futa in cur covid 19, ba ratonilor ... De unde PLM covid ma in rasa mami voastre de oamnei prosti, state in case ca va furam noi... Si voi prostii ati stat si mai Rau ati obligat copii sa va urmeze ca intra bau bau in ei si ii fute. Sa va fut pe toti sustinatorii de covid si anti 5g ... Poate
16
19
bullshit. Vorbesc doi neaveniti, cu pareri personale si ce au auzit din barfe. Virusul e real, si a produs moartea sau a grabit moartea a sute de mii de oameni.
21
21
Daca e prieten cu X si Y si este sustinator al vreo unui partid sau altul, asta nu inseamna ca ce spune nu poate fi adevarat, imi bag p ula in orientarile lui politice, fiecare om asculta si are dreptul sa traga ce concluzie vrea, tu spunand ca ar minti si ca nu e credibil doar pt ca e priete cu unu cu altu nu faci decat sa dai dovada de prostie si ignoranta, boule.
9
5
razvan constantinescu e un manipulator el insusi, un ins fara credibilitate. Dictonul "spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti", este perfect valabil in cazul acestui doctor, de aceeasi factura morala foarte joasa, ca si bacalbasa. Dr. constantinescu este tovarasul lui dan voiculescu, admiratorul lui tudorel toader, al lui dragnea si madam dancila, pe care i-a sustinut si ii sustine in continuare, laudandu-i fara rusine. Deci, ce credibilitate are un asemenea individ care transforma cu usurinta si fara scrupule albul in negru si negrul in alb?!
16
19
Ma intrebam mereu ce reprezinta, manipularea maselor..
33
5
Testele covid din singe sau nas-gat dau deseori fals pozitiv-covid; este parerea multor medici cu experienta.
36
6
e de multe si nenumarate feluri , cand o capeti de mic din familie o duci asa toata viata, o faci cunoscuta si altor, unii mai pun boticu si se viruseaza, te dai viteaz pana la batranete cand devii senil si te baga la doi metrii !
11
0
Normal, asta spun o groaza de oameni cu rude sau apropiati ce au murit de cancer in stadiu terminal sau multe alte boli in stadii terminale dar care au fost trecuti la morti de covid. Si cel mai rau este ca acesti oameni care au curajul sau "tupeul" sa deschida gura sunt ostracizati de toti, incepand cu autoritatile si terminand cu mass media. O tara de cretini si slugi, o tara care accepta toata mizeriile care ii sunt facute si nu ia atitudine. Acceptam sa ne trateze Partidul National al Labarilor ca pe niste imbecili care nu sunt in stare nici sa se stearga singuri. MUIE PNL !
28
9
bagmias pula n isteria si manipularea stirilor cu noul vechiul covid 19,20,30,50
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272