REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIN AJUTOARE DIN ALTE JUDEŢE PENTRU DESZĂPEZIREA CONSTANŢEI

VIN AJUTOARE DIN ALTE JUDEŢE PENTRU DESZĂPEZIREA CONSTANŢEI

Replica API 7 ianuarie 2017 | 23:26 465

În judeţul Constanţa, la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise următoarele sectoare de drumuri naţionale: DN 3, DN 22, DN 3C, DN 38, DN 22C, DN 22A. De asemenea, remintim că sunt închise şi A2 BUCUREŞTI – CONSTANŢA (tronsonul Lehliu-Gară – Constanța) şi A4 OVIDIU - AGIGEA.

Pe DN3 Constanţa-Valu lui Traian facem precizarea că, în cursul zilei de sâmbătă, 7 ianuarie, au existat câteva ieşiri/intrări, dar numai coloane de maşini organizate în coloană, cu sărăriţe în faţă.

Chiar dacă, oficial, DN 3 figurează ca închis, au fost necesare anumite deplasări - ca de exemplu a angajaţilor de la Penitenciarul Poarta Albă (schimbul de ture cu angajaţi care locuiesc în Constanţa şi nu aveau cum să ajungă la locul de muncă).

Pentru cazul special al DN3, dar nu numai, şi mai cu seamă pentru că Regionala de Drumuri Naţionale a demonstrat că nu face faţă situaţiei, s-a luat decizia să se apeleze la utilaje ale Ministerului de Interne şi la sprijin din alte judeţe! Situaţia a fost confirmată de subprefectul Levent Accoium: "Vor sosi mai multe freze de mare putere, care vor interveni în noaptea aceasta (sâmbătă spre duminică - n.r.), pe DN3, Constanţa-Valu şi până la ultima localitate care travesrează acest drum naţional", a spus subprefectul. "În noaptea aceasta (sâmbătă noapte - n.r.) DN3 rămâne închis", a conchis suprefectul.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deszapeziti A2, INCOMPETENTILOR!!!!!
0
0
chematii pe rusi ca in doua ore astia deszapezesc autostrada A 2 si ajung la Bucuresti
1
0
drumul intre navodari si sibioara inchis de trei zile zapada de 2 m nu putem se mergem la ghiol la animale
0
0
la CERNAVODA,, exista un individ..nu stim de unde a mai aparut..si vrea sa rastoarne planeta..el este tigan..din SIRIA.. si vre ca sa dispara zapada...LA COMANDA...asa cum dispar spagile pe care le le ia el atunci cand se face ca opereaza...acest jegos se numeste...ZAHRA-SALEM..si se kaka pe el...stiind tot...la el in SIRIA il manca paduchii...la CERNAVODA...totu-i gratuit...mancarea la spital...preferentiala...somnul...la greu...nu plateste nimic..jegosul...si vrea...de toate...sa mergi la tine-n tara ..si sa vezi cum este...AICI...
1
0
De cei peste 300 de angajati de la CNE Cernavoda care au mers vineri din Constanta la Cernavoda ati avut grija sa ajunga acasa vineri seara? Pana si pe aia de la 112 i-a durut in basca. Nu va mai laudati cu actiunile voastre, judetul este prost gospodarit. Prefectul a dat ordin ca vineri sa nu plece autocarele la drum prin judet, ca drumurile sunt blocate !!! In loc sa curate soselele, conducatorul judetului nu vroia sa aiba probleme, asa ca ... altul mai bun!
2
1
in cotu vai albesti negru voda vine cineva ?
0
0
Nu avem apa la Eforie Sud , zona Flamingo blocuri
3
2
exact ce am scris inainte de ninsoare, s-au inchis drumurile, acu asteptam ajutoare din alte judete care sa ne scoata din kkt
3
0
Cand dracu deschideti drumul dn3 spre murfatlar, sa ajungem si noi acasa?!
2
2
Intrebatil pe fagadau cine ia banii ptr dezapezire. Vad ca se cer destituiri dar nimeni nu zice nimic de Polaris.Astia dupa ce ca in Constanta ninge odata la 5 ani si ei iau bani ptr deszapezit in fiecare an nici atunci nu fac ce trebuie.
3
1
Aici s a obisnuit lumea cu autoritatile autocrate care fac numai ce vor si cer cat vor si judetul traieste cum vor autoritatile ! Ati votat pe astia , sa-i intretineti in functii ! Asemenea ninsori au mai fost la Constanta dar strazile duduiau de senilate ! Acum cetatenii se complac in situatie ! " E iarna ! Asta E ce sa i faci ! " si alte idiotii patetice ! Cereti schimbarea factorilor de decizie, din judet si cereti sa fie facuta publica cheltuiala cu " deszapezirea " -imediat nu la vara !!!
5
1
Penibil ce se intampla in Constanta!! Am venit de la Predeal...a nins 3 zile incontinuu.....incontinuu s-a curatat soseaua!! Vedeai asfalt! Nu mai zic ca de acolo pana la Harsova...toate satucele erau curatate!! Surpriza!!!! In constanta te impotmolesti, stai 2 ore sa scoti masina!!frezele blocheaza drumul catre autostrada in loc sa curete soselele!!! N-am vazut asa ceva!!! 7 freze stateau la agigea sa blocheze drumul!! Fratilor, in tara, stateau masini de politie la intrare de autostrada si frezele isi faceau treaba!!!! Scarbita de Constanta! Dezamagire maxima!! Jos conducerea asta!!!!!
8
1
In satul Tataru de 3 zile nu este Apa si CURENT ELECTRIC.AjUTOR!!!!!!!!!!!
10
1
In satul Cringu, com. Ion Corvin, fara curent electric de vineri!!!! Se va interveni?
2
2
In satul tataru de vineri un au curent electri si nici apa lumea de acolo au ajuns sa aiba apa din zapada ,poate cineva sa faca ceva ?
4
2
Interveniti la Albesti!!! Oamenii aia sunt blocati acolo de 48 de ore, fara curent !!!!
1
1
Poate vine cineva sa ne dezapezeasca si pe noi. Sunt din sat Oituz Constanta. Nu mai avem paine la magazine de vineri. S-a cumparat toata faina, drojdia si malaiul din magazine. Poate isi face cineva mila si de noi. Totusi sa nu asteptam pana se dezgheata zapada. Nimeni nu a mai fost la munca de vineri. Nu avem pe unde sa iesim nici cu masinile personale. Va multumesc! Asteptam minuni!
3
1
Despina george este gay
11
1
AM venit de la B pe drumul vechi. Se circula foarte greu. Pana la Fetesti a fost cat de cat bine. La Fetesti am asteptat 4 ore 5 freze care au venit de la ALBA. In 30 de minute au trecut ca prin branza pana la Cernavoda . Asadar in tara unde platim chiar si basina , nu sunt in stare sa dezapezeasca o portiune de 30 de km dupa 15 ore de la ridicarea codului rosu ! Suntem de bataie de joc ! Surpriza a fost si mai mare cand am intrat in Cta. Sa asteptam sa vina luna mai , sa nu mai suferim !
10
3
Saskamlkdmsask
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218