REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIOREL CATARAMĂ: În FUNCȚII publice ajung tot mai mulți IDIOȚI!

VIOREL CATARAMĂ: În FUNCȚII publice ajung tot mai mulți IDIOȚI!

Replica API 29 iunie 2021 | 00:54 2923

Omul de afaceri, Viorel Cataramă, se declară total nemulțumit de lățirea plajelor de pe litoralul românesc. Totodată, acesta i-a jignit pe funcționarii publici făcându-i „idioți”.

Politicianul Viorel Cataramă și-a declarat nemulțumirea fața de situația în care se află turismul de pe litoralul românesc. Omul de afaceri, care a lucrat în domeniu pe vremea comunismului, iar în 1991 a fost secretar de stat în Ministerul Turismului susține că lărgirea plajelor îi va face pe turiști să ocolească porțiunile înnisipate de pe litoral. Totodată, afaceristul i-a făcut pe funcționarii publici „idioți”. „În timpul studenției (comunismului) am lucrat ca ghid ONT. În 1991 am fost secretar de stat la Ministerul Turismului. N-aș fi crezut atunci că turismul în țara mea se va prăbuși!

Mamaia, 2021. În toată lumea se caută soluții ca hotelurile să fie cât mai aproape de plajă. La noi, toate hotelurile sunt îndepărtate de plajă, care a fost mărită nejustificat. Consecința: un spațiu imens, fără mult nisip, dar cu coji de scoică care nu permit turiștilor să meargă desculți în apă, murdărie, hoție (de șlapi)! Plus, cearșafurile și umbreluțele aduse de acasă, la concurență cu șezlongurile marilor hoteluri! Nu mai este permisă nici funcționarea barurilor de pe plajă, așa că dacă vrei apă ți-o aduci de acasă. Și asta, pentru că în funcțiile publice ajung tot mai mulți idioți!

Îi putem înțelege pe francezi și pe elvețieni de ce vor să plece cât mai grabnic din România! Deja, tot mai mulți turiști regretă Mamaia din timpul comunismului! Pentru că, prostia, tembelismul și cretinismul domină, din ce în ce mai mult spațiul public!”, a spus politicianul Viorel Cataramă.

Cine este Viorel Cataramă?

Viorel Cataramă este un om de afaceri și politician român care a fondat în 1990 compania Elvilla. În 2019 a înființat partidul Dreapta Liberală, fiind președintele formațiunii politice.

Viorel Cataramă. Sursă foto: libertatea.ro

Cataramă este cunoscut ca iubitor al vieții de noapte din cluburile din Mamaia. Puteți citi mai multe aici: Viorel Cataramă a 'ÎNGHESUIT' o BLONDĂ într-un CLUB de pe LITORAL. Are un 'ALIBI' în fața soției

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca recunosti ca esti idiot.
0
0
catarama este cel mai bun exemplu
2
1
Si cand vin aia destepti,se face un Dallas sau un 3 noiembrie in varianta soy sauce.
3
0
Da exact k Teodosie cel caruia ii pupi rectul dumneata
4
4
Au trecut treizeci de ani si mai mult,de cand ce zice tipul e real. Nu e cam incet la minte?
4
2
bravo, prima persoana publica ce isi face autocritica.
12
3
pai angajarile nu se mai fac pe competente acum, asa se doreste
9
2
Ai dat startul
7
2
Spune bre ,CCR ,Parlamentul Avocatul smecherilor e ceva functionari ,inalti sau foarte inaltati ?
5
4
calci ca pe ...cue sute de metri esti fachir si cand dai de apa ...te scufunzi la doi metri!
9
4
Ti-e ciuda, ah? La capitolul idiotenie le dai clasa cu bolta!
17
9
Sa stai tu printre betoane pensionare.....
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218