REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorel DONE DESFIINȚEAZĂ mai multe spații de pe TOMIS, după ce le-a construit fără AUTORIZAȚIE

Viorel DONE DESFIINȚEAZĂ mai multe spații de pe TOMIS, după ce le-a construit fără AUTORIZAȚIE

Replica API 15 septembrie 2021 | 22:38 7038

Cunoscutul afacerist Viorel Done se apucă de treabă la chioșcul pe care îl deține pe Bulevardul Tomis. Done a devenit cunoscut datorită chioşcului Dovi, unde, practic, puteai găsi băuturi şi ţigări fine la preţuri de duty free. În urma unui control al Poliţiei Locale din anul 2016, societatea Dovi Import Export SRL a fost sancționată cu amendă în valoare de 1500 lei, după ce ar fi efectuat mai multe lucrări de extindere a spațiului pe care îl deține, lucrări efectuate nelegal. După sentința din luna mai a anului 2021, acesta a obținut de la Primăria Constanța o autorizație de desființare pentru patru corpuri.

Done trebuie să demoleze lucrările executate ilegal

Viorel Done, controversatul afacerist de la malul mării, devenit cunoscut datorită chioșcului Dovi, de pe Bulevardul Tomis, se apucă de treabă. Mai exact, a fost dispusă măsura de desființare a lucrărilor executate ilegal. În urma sentinței din 26 februarie 2020, Done era obligat să desfiinţeze lucrările şi să aducă imobilul la starea iniţială la 4 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii. În data de 18 mai 2021, s-a judecat apelul, iar instanţa a hotărât că este nefondat.

Decizia fiind una definitivă, astfel că Viorel Done a fost nevoit să accepte că trebuie să desființeze lucrările. Astfel, în cursul zilei de vineri, 10 septembrie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat o autorizație de desființate pentru societatea Dovi Import Export SRL, de pe Bulevardul Tomis, numărul 122, ce prevede demolarea corpurilor C1, C2, C3, C4.

Magazinul Dovi a intrat de nenumărate ori în atenția oamenilor legii

Magazinul Dovi, situat pe Bulevardul Tomis, a intrat de nenumărate ori în atenția autorităților.

Motivul fiind faptul că Done a pus la punct o afacere prosperă cu ţigări de contrabandă, care a mers mulţi ani... până în 2014, când a fost condamnat definitiv, pentru contrabandă cu ţigări şi înşelăciune. Cât despre firma lui Done, respectiv, SC Dovi Import Export SRL Constanţa, aceasta a fost obligată la plata sumei de 150.000 lei, magistraţii dispunând, totodată, suspendarea suspendarea oricărei activităţi de comerţ ce presupune operaţiuni cu ţigarete sau tutun pe o durată de 3 ani.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Emil Moraru are buze de dama.
3
5
Ba bravu lu Viorel, omu are femei bani , face ce vrea, e smecher, i se rupe lui fix de toti invidiosii ! Altii mai tari s au dus naibii, asta este pe val ! Omu are spatii , hoteluri, cine nu vrea asa ca el.
12
12
Ati mai dat o stire despre Dusu care avea o tereasca construita ilegal,acum asta si cati or mai fi cine stie dar cine a dat autorizatiile astea nu se stie?.
8
1
Done pune ochiul magic pe tine
6
0
Asta nu este ,,om de afaceri",este un fost pucarias,ce naiba...
14
5
containere de tigari de contrabanda s-au vindut la cosmelia aia .
12
1
Adica dupa ce a furat ani de zile cu ajutorul spagilor date la psd ...rebuie sa dea spaga in alta aparte acum si se rezolva fara demolare
14
1
Asa cum o fac multi pe Maria Done, tipa are o viata mai mult decat perfecta. Pentru zilele de azi cand multi sau multe vor sa epateze, nu au posibilitatile lui Done. Are si ea defectele ei ca pana la urma cu totii le avem, dar viata ei e mai mult decat perfecta spre invidia altora.
6
10
A inchis-o acum dupa ce a facut atatia bani fara sa ii spuna nimeni nimic in toti anii astia. Chitac justitiarul
12
0
au inchis cosmelia ca putea a branza
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102