REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorica Dăncilă: Nu îmi voi da demisia; avem o guvernare responsabilă

Viorica Dăncilă: Nu îmi voi da demisia; avem o guvernare responsabilă

Replica API 28 mai 2019 | 01:36 581

Liderii PSD s-au reunit într-o şedinţă fulger, după aflarea rezultatului alegerilor europarlamentare, dar mai cu seamă după condamnarea cu executare a lui Liviu Dragnea, preşedintele formaţiunii politice!

"Am convocat o parte din liderii PSD, din ministrii guvernului, pentru a decide impreuna in aceste momente importante pentru PSD. Indiferent de sentimentele fata de Liviu Dragnea, va dati seama ca pentru PSD condamnarea presedintelui in functie reprezinta un moment dificil, asa cum ar reprezenata pentru orice partid. Uman vorbind, este o drama atat pentru el, cat si pentru familia lui. In calitate de colegi, suntem alaturi de dumnealui si familia sa. Nu vom comenta in nici un fel decizia instantei de judecata", a declarat preşedintele executiv al PSD, premierul Viorica Dăncilă.

Momentan, Dăncilă este cea care a preluat, conform statutului, frâiele partidului.

Aceasta a declarat că nu va demisiona, orice ar cere unii, pentru că are majoritatea din Parlament şi multe proiecte pentru ţară - dând exemplu PNDL, respectiv alocări de fonduri pe acest program.

”Vreau să asigur că nu îmi vori da demisia, indiferent de solicitările unora sau altora, vedem dacă va fi o moțiune de cenzură. Suntem un partid responsabil, avem o guvernare responsabilă, încă deținem președinția rotattivă. Mulțumesc electoratului, vom face o analiză și vom veni cu soluții să le recâștigăm încrederea. Una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare început în 2016. Nu există tabere în partid”, a spus Viorica Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
guvernarea responsabila s-a transferat, recent, la puscarie
6
0
Viorico sa continui programul de guvernare care este creatia binomului Penal DRAGNEA. VALCOV este cea mai proasta masura pe care poti sa o iei.Ma refer la Romania,pentru PSDisti o fi cea mai buna masura.
4
0
Stai acolo fa toanto sa te vedem in toata splendoarea
6
0
Ce mutre lungi de jeguri retardate!
5
0
Ma bucur ca ramane pe baricade,unii am ales PSD, vrem totusi o tara democrata. Si nu cred in sfintii de la alte partide.
2
7
terminati va guvernarea cu 3 spitale regionale cu 500 km de autostrada cu 100 de scoli gradinite crese noi si cu 100000 locuri de munca in tara pentru absolventi . terminati cu vorbe goale ........
4
0
Taratoarele lui DRACnea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, serban nicolae si corvetele lui DRCnea din Videle: carmen dan, olguta vasilescu si docile veorica, toate taraturile astea ale lui DRACnea, AFARA din PSD!!! Daca PSD mai vrea sa se salveze sa puna in fruntea lor oameni ca primarul Iasului, Chirica! Asa doar poate, poate se vor salva, altfel pan la alegerile urmartoare va fi un mare ZERO BARAT!
5
1
o sa va duceti guvernarea pana la alegeri , ca sa aratati romanilor ca v-ati tinut de cuvant ! adica o sa ne arati spitalele regionale , inclusiv ala de la vaslui l au cretu buzatu , sa sa ne arati sutele de km de autostrada , a sa ne arati cum a crescut nivelul de trai a romanului de rand , care cheltuie la piata 100 de lei si vine cu punga goala , pretul carburantului , energia electrica ! de 30 de ani furati mereu ! muie psd ,hoti ,sugaci de la bugetul statului platit cu impozitele de privati cu juatate din salariu !
9
0
Proasto!!!!!!!
8
1
Taie repede gratuitatile pe CFR studentilor ca au votat cu opozitia mergand gratis pe legea voastra!
5
0
Este sarbatoare in cotroceni ca eu javra numarul 1 mondial am reusif cu gasca mea din u.e si securitate sa il bag la zdup pe liviu.Ce plmea toata ziua manca cacat ca eu am furat copii si case si sute de mii de euro trebuie sa le dau la sclavii romani.Ce pula mea eu cat am dat din coate sa ma dau cu securistii sa iau mandate de presedinte sa nu mai am treaba cu justitia nici eu nici curva mea Carmen.
7
21
strainii l au bagat in puscarie. l au martirizat. Liviu Dragnea e un erou
3
23
O sa plecati cu totii daca vreti sa nu fiti linsati!
16
5
Pentru corul de bocitoare ale pesedragnistilor: stati linistite "fetelor", am eu grija de livache flausatu', are loc in celula mea.Pana atunci ii tine raducu locul cald. O sa infiintam si un partid, "Menage de Trois", scula mea o sa ia locul buzelor voastre! Poate ramane insarcinat si scapa de puscarie.
13
2
Cred ca psd ul a inteles ca, din politica se pleaca ori prin demisie..vezi ponta, ori prin puscarie..vezi dragnea. Urmatorii sunt aia care fac zid in jurul lui dancila. P.S. Niciunul dintre cei enumerati mai sus, nu merita sa le fie scris numele cu majuscule.
13
3
Dato orodonanta si amnistiati-l pe Dragnea! Ca pe bou nu mai puteti sa-l suspendati ca mai sunt 6 luni pana la prezidentiale!
4
16
Responsabila pe drak.....pe asta pana nu o loveste elicopterul in cap sa se trezeasca nu se lasa
18
2
ia cu paine, ca iti place cand este cald !
6
8
m-am cacat pe mine de ras
10
4
Trebuie directorul de la aeroport sa mai faca un wc de 250 de milioane
8
9
Desi fotografia a-a surprins cu fete de parastas, doamna are dreptate. Sunt la guvernare , deoarece rezultatele la europarlamentare reprezinta un indicator , dar nu afecteaza structura Parlamentului Romaniei . Dupa traditionala migrare la echipele castigatoare , om trai si om vedea ce spun calculele !
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102