REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Viorica Dăncilă, pe centură cu bicicleta

Viorica Dăncilă, pe centură cu bicicleta

Replica API 26 octombrie 2019 | 00:00 248

Viorica Dăncilă a fost pusă de staff-ul de campanie să se plimbe sâmbătă dimineața cu bicicleta pe centura orașului Bacău. Ea a primit o bicicletă albă cu ghidon înalt, și a mers câțiva kilometri înconjurată de liderii PSD, pe biciclete negre.

A fost flancată de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, și președintele PSD Bacău, Dragoș Benea, pretextul fiind o vizită electorală la șantierul centurii ocolitoare a municipiului Bacău.

După excursie, Viorica Dăncilă a declarat că s-ar plimba mai des cu bicicleta, dar a fost ocupată cu ”activitățile guvernamentale”. Întrebată cum i se pare centura, după un moment de ezitare, a spus că este „bine realizată și utilă”.

Vezi video: digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baaa, tampitilor, chiar asa de prosti sunteti ba? Ce-ati facut ba oligofrenilor, ati scos-o pe veorica pe Centura la produs bai tampitilor ca sa faca o tara intreaga misto de ea ba pezedeilor? Pana acum, veorica vaca perfecta, numai CENTURISTA nu a fost ba dobitocilor! Pe cine aveti ba tembelilor sef de campanie, pe Pacala, pe Popa Prostu" sau pe un expert USL-PNL-PMP ? Vai mama voastra ca v-a fatat si apoi v-a mai tinut in viata, sobolanilor!
5
0
Clar reclama la Pegas ! Promoveaza produse romanesti...
3
0
Pe magar cand o vedem? Si poate isi pune si niste incaltari adecvate, daca isi pune blugi si incaleca oarece.
4
2
S.a cam pipy pe moliceanu cu acest calendar muncitoresc de toamna tarzie inapoiata
6
1
a tunat si pe toti dancilezii idioti, hoti si corupti i-a adunat. Si asa ziceti, pe centura Bacaului, poate ca au scos vaca suprema de videle la pascut! Glumesc! De fapt au vrut colegii ei "academicienii" sa fac misto de proasta!
6
4
prostitutie politica, se cam stramba mita, cred ca au uitat sa puna saua la bicicleta!!!
9
4
Mitza bi-ciclista.
9
6
Ati uitat limbistii mei cand ma plimbam bezmetic prin capitala cu sppistii mei si voi care dati like negative dnei dancila ma sugeati la pula si ma pupati in rozeta plina dd cacat?.Limbistii mei fiti pe faza si nu scapati nicio limba la psd fraierii mei corupti
8
12
Mita biciclista a cazut si si a rupt prispa !
16
8
Paine si circ ... atat
13
8
Niste javre!!!
18
7
Tarfa lui dragnea gunoiu din puscarie fagabou la puscarie ai vandut teren verde
16
8
Bravo doamna Dancila !
12
21

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389