REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie!

Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie!

Replica API 5 februarie 2020 | 14:47 1281

Robert Șerban, doar un candidat?

Robert Șerban, doar un candidat?

Virginia Uzun, fosta directoare a Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, candidează pentru Primăria Eforie din partea PSD.

Cu ce gânduri? ”Cu aceleași gânduri pe care le-am avut în cei 18 ani de administrație locală”, a spus, pentru Replica, Virginia Uzun. Întrebată dacă-l consideră pe actualul primar Robert Nicolae Șerban (PNL) un adversar puternic, Uzun a răspuns: ”Este doar un candidat”.

Reamintim că Virginia Uzun a fost director SPIT Constanța. Ea a fost suspendată din funcție în 2018, odată cu trimiterea ei în judecată de DNA.

La începutul lunii iulie 2018, directorul, pe atunci, SPIT Constanța, Virginia Uzun împreună cu adjuncta sa, Aurelia Trentea Tatu şi şefa compartimentului de Resurse Umane, Ghiulendan Raşid, au fost trimise în judecată într-un dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție (DNA). Cele trei funcționare sunt judecate pentru abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată, delapidare, complicitate la delapidare și fals în înscrisuri. Instanța de fapt a achitat-o pe Uzun.

Ce spune primarul, candidatul la primărie din partea PNL!

Contactat pentru un punct de vedere, primarul Robert Nicolae Șerban, a declarat că nu-l interesează cine candidează și din partea cărui partid. ”Pe mine mă interesează proiectele primăriei, nu cine candidează și din partea cărui partid!”.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa votati clanul lui Robert! Au furat astia mai mult decat Brailoiu in 12 ani.Coja si a tras cantina 9de langa el,spatii comerciale ,i-a luat apartament lui drogatul ala de fi-su,Parveasca primeste lunar vota cash de la Robert,Mincea si-a tras 2 terenuri,Anghel tradatorul si-a facut 2 blocuri,Samson si-a luat terenul de langa casa,Doina Abdula spatii comerciale in complex la Nord,Chiparu terenul ptr care Robert e trimis in judecata,Fasole 2 loturi teren pe Transilvaniei....lista continua...verificati hotararile de consiliu daca nu credeti
4
0
Domnule primar ati oferit anl la eforie sud unui traficant pe numele iacob titi CT-00-CML,MIROASE A DROGURI IN TOT BLOCUL VIN SI PLEACA MASINILE DE LA ANL IN FIE CARE SEARA,NU CUMVA IL ACOPERITI PE ACEST INDIVID?
4
0
primar sarcia lucie cu fisu ala care are dosare pentru furt de motorina si alte gainari fomisti de parvesti uhhh diarilor!!!
6
2
In sfarsit un candidat serios la Eforie! Dupa numarul de comentarii inteligente se pare ca alegerea PSD-ului a tulburat mult apele si visele multora.
7
6
Am scapat de Gaina ,cotcotdac!!!
9
1
Corsate Carol e retardatu ala de fisu? Ala de se droga in clasa cu noi la carmen sylva si juca sute de euro la poker cu tiganii prin clase? Beizadeaua aia derbedeu ala e fisu?
10
6
In spatele putorii,este Tit Breiloiu,hotul ala legitimat.Ce putere sa ai la Eforie, singura sustinatoare este Corsate,aia o sustine ca este femeie,cica,se miros javrele intre ele.O intereseaza banii de campanie si la cacat. Pe Robert Serban,daca continua sa faca ce a facut,viata lunga sa aveti ,sa il vedeti invins.
14
3
Dezvirginico cat ai dat sa te achite? Sau ai mers pe mana popilor iat? Tare ne bucuram ca te a dat afara legea de la spit
10
1
Nenorocita asta imi trimitea plicurile cu impozite acasa?
10
1
Deci astia de la PSD ..vor sa piarda frate, ei chiar isi doresc din tot sufletul ! Cum sa aduci cacareaza asta imputita de oaie?
15
1
Este net superioara actualului asa zis primar.
10
11
Cred ca va reusi vreo 15 sau poate chiar si 20 la suta. LOL
5
2
Consilieri locali numai femei!!?? Vila Ronda functioneaza legal!
6
1
CU BANII FURATI ,CIND A RIDICAT OUL DIN PARCUL CAZINO ,CARE NU A FOST DESCHIS NICI O ZI , DE CIND A FOST CONSTRUIT. TIT BRAILOIU STIE MAI MULTE ,CA IA FOST AMANTA
12
2
Virginico!! Multe realizari ai in CV. Atat de multe incat te dovedesti demna de a te apuca de crosetat.
17
1
sa te tavalesc acum n am gasit alta rima
15
0
Nu exista in Constanta, in momentul asta, un om mai pregatit pentru Eforie cum este Robert, cu ocazia asta sper sa moara PSD de tot la Eforie. Nu ii mai vrem, nu ne mai dorim sa fim furati cum am fost in timpul PSD Eforie, 12 ani. Ne-am saturat de ei, nu ii mai vrem nici in oras pe cei care au beneficiat de foloase materiale in timpul lui Ovidiu, nu ii agreaza nimeni, doar legea i-a scapat de furia cetateniloe pe PSD-isti la Eforie. E clar, cautati rezultatul ultimelor alegeri in Eforie. Suntem dezgustati de acest partid si de cei care il sustin.
15
14
Coarda mea
17
3
E candidatul perfect pentru psd. E cercetata de DNA , e sluga lui mazare, e perfecta pentru a conducce niste oi. Dar sunt sigur 100% cca va fi primar
20
2
hai mai repede sub masa Dezvirginico
17
2
O alta unealta a lui Mazare si PSD , cu o mare nesimtire de care se cunoaste din partea PSD propune o candidata care in momentul de fata este cercetata de DNA
18
1
Virginika si Carmen Trentea au fost un cuplu de aur la conducerea SPIT, dar erau si prim soliste la kindiile ce se organizau cu baietasi tinerei intr-un apartament vis a vis de City Mall ! Votam la Eforie Virginica primar si Carmencita vice !
20
0
Cu ce bani?A vandut apartamentul de pe lapusneanu sau a primit o sponsorizare anonima?
14
0
Tu lipseai ...matraguna
20
2
Dar Virgil ce face!
9
0
Succes, Virginia!!! De mica demonstrai ca ai potential.
19
6
Aceleasi curve psdiste peste tot
29
2
stati usor, sa vedem ce vorba are dna pana atunci
12
2
adevarat , asta este o curvistina cum rar s-a mai vazut... a incercat totul ptr a fi satisfacuta , dupa care a ales la una taiata imprejur...
27
3
Steliane asteptam contractele alea de la raja, hai cu oamenii pe liste, someri, spagari umc, nespalati cu barba, fara hotie hihi
10
0
Toate curvele se cerd psdiste futute ce sa caute psdista asta acolo sa fure cu gasca psd cu firmele lor la supra pret
31
4
Daca candideaza Corsate, trece ca sageata albastra pe langa asta.Mutare gresita ptr Psd,avantaj pnl.
24
7
s-a rezolvat, avem primar nou , succes !! 4 ani de liniste la Eforie Forta Psd !!
14
28
vai p.la voastra, va incoloneaza asta pe toti si va duce la arsenie boca, edi isi face mutatie pe eforie, o sa fie vice. pace voua
30
1
Va mai mira ceva?
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212