REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Vis împlinit! Un tânăr din Constanța a îmbrăcat 'cea mai frumoasă uniformă a Armatei'

Vis împlinit! Un tânăr din Constanța a îmbrăcat 'cea mai frumoasă uniformă a Armatei'

Replica API 4 mai 2020 | 22:17 2451

Plutonierul major Andrei Daniel Ciobanu este la finalul celor 4 ani de pregătire, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", și se felicită pentru drumul ales. Tânărul descire această perioadă ca fiind una plină de încercări, noi provocări și multe momente frumoase, printre care amintește pregătirea militară, marșul de instrucție cu Nava Școală "Mircea", dar și misiuni internaționale.

Toate aceste momente au fost pașii către formarea acestuia, atât ca om, cât și ca ofițer de marină. "Pentru mulți, anul IV poate părea un final de drum… ultimul an de studii a fost, însă, un an al perfecționării care va culmina cu obținerea brevetului de ofițer în Marina Militară Română și diploma de inginer. Aici am învățat ce înseamnă să lucrezi în echipă, am învățat ce înseamnă respectul reciproc și responsabilitatea. Am avut șansa de a cunoaște oameni cu o carieră impresionantă, oameni hotărâți și dedicați, gata să ne încurajeze și să ne motiveze să țintim cât mai sus în viață.", povestește studentul plutonier major Andrei Daniel Ciobanu.

Tânărul se felicită pentru că a ales Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – secția militară și îi încurajeză pe viitorii absolvenți de liceu să îi urmeze exemplul.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce coment uri de frustrati!!!bwahahahahahah
0
0
Ce rost are sa faci academie si sa mergi la militar in loc de civil sa iesi ca ultimu sarac pe cateva mil si o solda amarata , cat de prosti sunt unii
1
0
putea sa fie un marinar civil cu basini de tomis care va facea pe toti comentacii sarakii ca el castiga pe mare si munceste 6 luni pe an, basca va mai stropea si cu bemveul un pic. Asa ca decat ca un astfel de specimen umecist mai bine un baiat modest care si a pus viata in slujba tarii.
2
1
In ce razboi au luptat astia ca sa aiba pensii speciale ? Toata ziua freaca motanu si joaca table ca de aia li se zice tablagii.In caz de razboi sunt primii care fug.
1
3
"Talpa tzarii" ajunge "om" si pe urma uita de unde a plecat. Hai cu armata ca v.aduna din prostime si pe urma vi se urca la cap. La pensie doar de paznici sunteti buni.
2
3
Plt.maj.ajungi dupa aproape o cariera completa,deci este student plt.maj.si urmeaza sa iasa ofiter.Are acest grad onorific mare deoarece are medie mare.Nu fiti invidiosi,sunt mai buni pentru tara interlopii,camatarii,recuperatorii,verisoarele cu fuste crete,manelistii cocalari,chiriasi din HC?
6
3
Un viitor pensionar la 45 de ani nesimtit care nu produce nimic
9
11
Mai lasa-ne cu cei care o sa ne apere in razboi! In primul rand razboaiele nu se mai poarta in mod conventional ci sunt mai degraba economice iar putzoii astia o sa fuga ca potarnichiile la prima confruntare, daca va fi!
13
7
Frustrati si ipocriti, asa sunt cei care au comentat mai jos. Nu va oprit nimeni sa urmati o astfel de cariera si sa ajungeti si voi ofiteri!!! Numai ca v ati dat seama ca v ar mai trebui si cateva zeci de carti citite iar voi, ce sa vezi, stiati ca ele, cartile, se folosesc doar la poker!!! Asta e diferenta, ofiterii cu viata lor iar voi va limitati sa cititi etichetele de pe sticle si sa postati...Ce bine ar fi fost sa existe o facultate de postaci, cred ca era bataie pe seful de promotie!!!
12
7
Un copil care a trecut pragul in slujba tarii. Iti urez succes si multe satisfactii. Te invidiez pentru cea mai frumoasa munca in armata. Nimic nu se compara cu marea. Iar pentru rautaciosi, va spun doar ca cei pe care ii vedeti acum in armata sunt cei care o sa va care si o sa va apere in timp de razboi. Omul este o fire violenta si nu am mai avut un razboi unde sa se manifeste de aproape 100 de ani. Eu zic sa va pregatiti ca nu se stie niciodata ...
10
7
Asa si?este un specimen unicat?cat de schilod este acum in cativa ani o sa Aibe o roaba de cacat in loc de burta.ca majoritatea putregaiurilor de bugetari.
9
12
spor la treaba ,apropo la cii ani ai de gind sa te pensionezi ,la 40 sau mai stai pina la 45 daca va mareste leafa ?
10
6
apevist,am eu unu la munca sef,a iesit la pensie,ma terorizeaza ca ma da afara,am luat ceva in rate de la emag de 5700 lei in rate si dupa 10 zile i am facut retur ca nu pot plati de frica sa nu ma dea afara animalu,ba mai mult mi a dat concediu obligat de la 1 aprilie sa stau numai in casa
6
5
Reclama mascata.
9
4
Bravo prietene!spor!
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272