REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

VITEZOMANI sub influența COCAINEI și aproape de COMĂ ALCOOLICĂ depistați pe autostrăzi!

VITEZOMANI sub influența COCAINEI și aproape de COMĂ ALCOOLICĂ depistați pe autostrăzi!

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:04 381

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, săptămâna trecută, 62 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, 6 care conduceau sub influența alcoolului, precum și 2 persoane aflate sub influența substanțelor psihoactive (cocaină și cannabis). Cea mai mare mai mare viteză înregistrată de radar a fost de 237 km/h, pe autostrada A3.

Mai exact, în perioada 3 – 10 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea siguranței rutiere. Astfel, oamenii legii au depistat 55 de șoferi care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 km/h, iar în 7 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze peste 200 km/h. De asemenea, în alte 6 cazuri șoferii au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale (cei depistați conducând cu peste 0.4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat) sau aplicate sancțiuni contravenționale (cei depistați conducând cu o concentrație de alcool sub 0.4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat). Cea mai mare valoare înregistrată de polițiști, cu aparatul etilotest, a fost de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul unui bărbat, de 39 de ani, din județul Călărași, care, la data de 3 septembrie a.c., a fost implicat într-un accident din care au rezultat doar pagube materiale. Totodată, în 2 cazuri, șoferii au fost depistați sub influența substanțelor psihoactive, cannabis, respectiv cocaină și cannabis în cel de-al doilea caz. Pe numele celor 2 persoane au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența substanțelor stupefiante. Cea mai mare viteză a fost înregistrată, la data de 9 septembrie a.c., pe A3, tronsonul Turda-Borș, când polițiștii au depistat un bărbat, care conducea cu viteza de 237 km/h. Șoferul, un tânăr de 19 ani, din județul Bihor, a fost sancționat cu amendă de 2.900 de lei, iar polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile. Toți șoferii depistați conducând cu viteză excesivă au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementar le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa li se ridice permisele pentru totdeauna fara drept de a mai da vreodata examen! Mor oameni nevinovati pe soselele Romaniei din cauza acestor nenorociti!Dosare penale si cativa ani de puscarie transformata in munca silnica in folosul comunitatii.Nu sa stea in puscarie pe bani statului ca la clinica de tratament.
3
0
daca esti prost sa nu dai spaga . ba prostule de ce nu ai dat spaga? sau intrebarea corecta : de ce ai gresit?
0
1
La Constanta mi s-a cerut spaga pe fata , nu am dat si am ramas fara permis pentru 90 zile
0
2
Politisti sa opreasca cat mai multi soferi in trafic si prin localitatile din judet si vor constata ca foarte multi tineri se drogheaza si conduct autoturisme .
4
0
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
5
0
Dar cati umbla noaptea si ziua prin oras cunosc sigur multu si ies si afara pe strazi
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272