REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vizită de maximă importanță la aeroportul Kogălniceanu! Secretarul de Stat a vizitat aeronava US Navy Poseidon

Vizită de maximă importanță la aeroportul Kogălniceanu! Secretarul de Stat a vizitat aeronava US Navy Poseidon

Replica API 17 august 2017 | 00:00 496

Secretarul de Stat al Ministerului Transporturilor, Virgil-Dragoș Titea, s-a aflat miercuri, 16 august 2017, într-o vizită de lucru la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, unde a avut o intrevedere cu reprezentanții conducerii, Bogdan Ionuț Artagea, Director General și Horia Mihail Acatrinei, Director Economic, pentru a discuta aspecte ce țin de îmbunătățirea condițiilor de operare pe aeroport precum și sporirea nivelului de siguranță și securitate aeroportuară.

În cadrul întalnirii, au mai participat la discuții reprezentanții Sindicatului Independent al Aeroportului, Fotu Cristian, Președinte și Boldea Gabriel, Vicepreședinte precum și Victor Onofrei, Director DSNAR Constanța, fiind prezentate aspecte ce țin de activitatea curentă și noi planuri de dezvoltare.

Întâlnirea s-a încheiat cu vizita aeronavei US Navy Boeing P-8A Poseidon, ce a aterizat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în vederea participării la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este un aeroport vechi si lipsit de dotari in special ambulanta de prim ajutor daca iti vine rau pe acolo este un aeroport care il uzeaza multe tari fara a investii in acel loc si cetatenii sant nevoiti sa aterizeze la Bucuresti din cauza costurilor mari si a zborurilor putine la numar este un aeroport al jmecheriei politice care a facut cadou pt nato si turci o baza care de drept este facuta pe spinarea cetatenilor ro
3
3
Artagea asta este un maimutoi ambulant sustinut politic de PNL si lingau la PSd, zici ca este un pinguin cuntricou rosu. Incaseaza 15000 lei lunar degeaba .
5
0
Pilotul trebuia sa-i imbrace in combinezoane pe aia de langa el ca sa fie poza decenta.Asa,parca e la un salon auto cand langa un pilot de curse se inghesuie la poza toti cocalarii.Si au incaput pe usa avionului burtosii din foto? Sau i-au bagat pe trapa de la bagaje?Ce caraghios e ala la costum! Burta ii este asa de umflata ca ii aluneca cravata la subrat.
10
0
au facut poza cu avionul,dar care este vrajeala? nu cumva nebunii se cred responsabili ca vezi doamne,americanii au aterizat la noi si ei sunt miejii? da bine in poza.dupa figura aluia in rosu,zici ca el e responsabil cu venirea ameeicanilor in romania! saracii bunicii mei ii asteptau din '44 ! bine ca au rezolvat babuinii astia din fotografie.
7
0
In ce limba a vorbit artagea si cu restul de analfabeti! Oricum directorul economic era beat... iar pacanele probabil venise sa si puna niste aparate pe aeroport!!!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108