REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vlad Obu, încătușat anul trecut în Mamaia, se dă în stambă în cluburile de fițe de pe litoral! Video

Vlad Obu, încătușat anul trecut în Mamaia, se dă în stambă în cluburile de fițe de pe litoral! Video

Replica API 11 august 2022 | 11:58 7493

Vlad Obu, tânărul care a fost reținut, anul trecut, de Poliția stațiunii Mamaia, după ce s-a dat în stambă pe litoral, este un client fidel al cluburilor de fițe de la malul mării și nu numai. După ce a stat o perioadă mai liniștit, cel puțin nu s-a afișat în online, iată că Obu se laudă acum cu petrecerile la care participă în Nuba și Loft, sau Face, cu femeile pe care le are și prietenii săi bodyguarzi.

Vlad Obu stă numai prin cluburi. Și nu orice cluburi, ci de fițe, cum ar fi Nuba sau Loft din Mamaia. Pe lângă faptul că se laudă: ”Iată cum intră Vlad Obu în club”, arătând într-un video că pe panourile din local erau mesaje de întâmpinare la adresa sa, Vlad ne arată și jocurile de artificii care îi însoțesc băuturile comandate.

Video:

”Vlad Obu welcome to Face” sau ”Vlab Obu in the House”

În plus, tânărul a ținut să spună publicului și faptul că el are spate. Cum? ”Pentru cei care spun: lasă că te prind eu în club”, spune Vlad, arătând poze cu bodyguarzii din localuri, pe care îi prezintă ca prietenii lui.

Reținut, anul trecut, de polițiștii din Mamaia!

Amintim că, anul trecut, după ce a fost adus la audieri și cercetat pentru pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, Vlad Obu a fost pus, în cursul zilei de 14 august 2021, sub control judiciar. Acesta s-a dat în stambă în mai multe videoclipuri, aruncând scaune de la balconul imobilului unde era cazat în Mamaia, umilind oameni, aruncând cu sticle după ei și chiar propunând unor femei să-și omoare copiii pentru suma de 2.000 de lei. Replica a făcut publice toate aceste fapte, Poliția autosesizându-se în cauză.

Video 2

Vlad Oboziuc este din Galați, dar locuiește în București, acolo unde ar administra un studio de videochat. În videoclipurile sale, tânărul s-a lăudat că duce o viață luxoasă, aruncând cu șampanii Moet de la balconul apartamentului său în valoare de circa 300.000 de euro – după cum spune el.

Faptele lui Vlad Obu au revoltat opinia publică.

Citește detalii aici:

1. Vlad OBU va fi CERCETAT sub CONTROL JUDICIAR!

2. Cu sprijinul REPLICA, Vlad OBU a fost REȚINUT pentru 24 de ore! Video

3. VIDEO! Vlad OBUZIC, individul care a semănat GROAZĂ în Mamaia, AUDIAT de polițiștii din MAMAIA

4. Un INCONȘTIENT a ARUNCAT cu SCAUNE din HOTELUL în care era CAZAT, în MAMAIA. VIDEO!

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce plangeti baaa
1
0
Fitze pe stomacu gol
0
1
Pwlla de aceasta zdreanta
2
1
pestele de la replika ridicat pe tron de niste tentative de ziariste. va vindeti prea usor, cat e scorul?
0
0
Cine naiba este ghertoiul asta?
0
1
cwrvele replica
0
0
nu stiu daca e o cwrva mai mare ca astea de la replica sau doar il promovati pentru ca vreti sa va angajati la el la studio..
0
0
Voi presa sunteti de vina ca il mediatizati atata! Facetii imaginea pe care o merita! Nu il umflati aiurea, dal il pl noastra de jegos! Drogat!
1
0
O nulitate.Nici nu stiam ca exista pana acum 5 min.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108