REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Vlad Voiculescu dă vina pe români pentru numărul mare de pacienți de la ATI

Vlad Voiculescu dă vina pe români pentru numărul mare de pacienți de la ATI

Replica API 5 aprilie 2021 | 00:00 1280

Vlad Voiculescu dă vina pe români pentru numărul mare de infectări, în condițiile în care în toate țările din lume, cu excepția Marii Britanii, cazurile de COVID-19 au crescut exponențial în ultimele săptămâni. Ajuns ministru al Sănătății, politicianul care și-a luat o discutabilă diplomă de licență abia la 26 de ani, Voiculescu nu spune nimic despre numărul mic de vaccinuri administrare și teste, nici despre contagiozitatea noilor tulpini, îndeosebi cea britanică.

Vlad Voiculescu

Conform lui Voiculescu, românii sunt vinovați pentru că nu se protejează, în condițiile în care peste 90% din măștile de protecție aflate pe piața românească sunt neconforme. Totodată, ministrul spune că medicii nu au nicio vină, în ciuda faptului că schema de tratament nu este aplicată în toate spitalele, așa cum s-a constatat în ultimul an.

”Aceste cifre nu sunt în responsabilitatea sistemului medical. Sistemul medicale nu le poate influența, țin de responsabilitatea și solidaritatea fiecăruia dintre noi. Numărul de internări și numărul de internări cu forme grave nu depind de sistemul medical. Fac un apel la responsabilitate față de ceilalți.

Mulți dintre pacienții care ajung la ATI vin târziu la spital”, a declarat Vlad Voiculescu, scrie stiripesurse.ro.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat duminică alte 4.151 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. 97 de pacienţi au decedat, iar 1.456 sunt internaţi la ATI, numărul lor fiind în creştere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ad-o Vladut pe Sosoaca la ATI , sa faca acolo ceva real , adica sa munceasca la ingrijirea bolnavilor ,nu sa grohaie pe strazi
3
8
ce sa astepti de la un absolvent de liceu, care nu are experienta in administratia publica si nici nu are habar de medicina...zero barat
10
3
Sper sa te pupe maica-ta rece dimineata
8
3
de ce ioare oti useristii au chipushor de bulangii rujati? ma uitam la Bulai ala.. nicvi barba nu e departe deloc, apoi voiculescu nici atat.. si mai sunt multi altii, le sta bine cu pantaloni in carouri, slim si gleznute subtiri , basca de utecist , exact asa cum vad pe multi scarbosi
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272