REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Vlad Voiculescu, despre gafa cu al șaselea mort de la Matei Balș: 'O greşeală birocratică'

Vlad Voiculescu, despre gafa cu al șaselea mort de la Matei Balș: 'O greşeală birocratică'

Replica API 1 februarie 2021 | 00:05 1775

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, cataloghează drept „o greşeală birocratică” faptul că Ministerul Sănătăţii a anunţat, iniţial, că a şasea persoană decedată în urma incendiului de la Institutul Matei Balş este o femeie de 58 de ani, după care a revenit, precizând că pacientul decedat este, de fapt un bărbat de 70 de ani. Ministrul susţine că nu a existat „niciun moment delicat” care să implice familia pacienţilor victime.

„După cunoştinţa mea – recunosc că am aflat de asta abia ceva mai târziu – după cunoştinţa mea, familia a fost informată imediat, deci nu a existat niciun moment delicat, care ar fi fost extrem de regretabil pentru familie. Altfel e o greşeală birocratică, din câte înţeleg”, a declarat ministrul Sănătăţii sâmbătă, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări .

Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă după amiază, decesul unui al şaselea pacient care se alfa în pavilionul 5 a Institutului Matei Balş în momentul izbucnirii incendiului. Iniţial ministerul a anunţat că este vorba despre o pacientă de 58 de ani, pentru ca ulterior să revină cu menţiunea că pacientul decedat este un bărbat de 70 de ani care beneficia de suport respirator, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USR este o adunatura de antiromani, anticrestini, sclavi ai multinationalelor si ai lui Macron, care cu 15 la suta voturi au ajuns sa conduca Romania. Tefelisti imputiti!
4
0
este nasterea ta, tovarase Voiculescu.
6
0
la guvernare? E bine? Radeati de Veorica de Ciolacu de Ceausescu de altii in general ca nu stiu sa comunice ca fac greseli de exprimare ca...orice. De voi nu mai ziceti nimic? Pai aia cel putin nu greseau cifrele in mod birocratic. Le comunicau corect. Cu greseli de exprimare e adevarat dar date de tracul din fata camerelor video. Voi sunteti prosti rau. Nici sa vorbiti nu stiti si comunicati si prostii. Mai distrusi ca psd sunteti. Si mai hoti. Si tradatori. Si cei mai mari prosti pe care i am vazut vreodata.
15
0
balbaeli in toate evenimentele ce se succed de la un timp si sunt puse pe ... timpul trecut !
11
0
ai cerut demisia la piatra neamt! ai cerut demisia la colectiv! acum de ce nu iti ceri demisia??
16
0
muie pnl,muie usr.v ati batut joc de proprii votanti.o sa fiti niste nulitati ca pntcd.sper ca multi dintre voi sa ajungeti la parnaie ca meritati.
13
0
USR este o adunatura de antiromani, anticrestini, sclavi ai multinationalelor si ai lui Macron, care cu 15 la suta voturi au ajuns sa conduca Romania. Tefelisti imputiti!
17
1
conduce Romania,sprijinita din spate de forte antiromanesti,mafiote.E timpul ca Romania sa schimbe din temelii serviciile,e timpul ca serviciile sa fie alaturi de romani,pt Romania.Romania are nevoie de patrioti in servicii,are nevoie de normalitate
15
1
coruptiaucide
13
0
Pentru binele nostru, al saptelea sa fi tu mai nenorocitule. Dupa care la rand, fara numar, familia ta atat cei apropiati cat si cea politica. Hua javrele dracului!
14
0
acest USR-ist securist in seara asta, ca a descoperit ca 80 la suta din mortii de covid sunt batrani intre 60 si 70 de ani. sa-i spuna cineva idiotului asta ca varsta standard de pensionare in Romanica pentru amarati este 65 de ani!!! deci ca sa muncesti la 65 de ani esti tanar fmm cu cine te-a votat!!! asa e muncim sa-i tinem pe aia care mananca pensii speciale enorma de la 43 ani!!
17
1
USR! Daca se intampla tragedia asta cu orice alt partid la putere, handicapatul asta securist era primul care manifesta si cerea demisia. Acum, ciocu mic ca ei sunt la putere! Sunteti penibili, jalnici si de o incompetenta maxima!
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272