REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Vlad Voiculescu: Vom construi spitale, ţara are nevoie de spitale noi

Vlad Voiculescu: Vom construi spitale, ţara are nevoie de spitale noi

Replica API 1 februarie 2021 | 19:58 1640

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, susţine că actualul Guvern va crea un fond important pentru investiţii în spitale şi o echipă direct responsabilă ca acestea să devină realitate, subliniind că este nevoie de unităţi sanitare noi.

Vlad Voiculescu, foto zf.ro.

"România este, din păcate, ţara în care în ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare. Spitalele noastre au 50 de ani sau peste. Medicina a evoluat enorm în timpul ăsta. Nu ne putem aştepta ca un soft IT de secol 21 să funcţioneze fără probleme pe un computer 386 de anii '90. O astfel de aşteptare nu e doar o naivitate, ci o inconştienţă aproape criminală. (...) Vom construi spitale. Vom crea în acest Guvern condus de Florin Cîţu, cu sprijinul întregii coaliţii, un fond important pentru investiţii în spitale şi o echipă direct responsabilă ca aceste spitale să devină realitate, să devină saloane curate, clădiri sigure. Vom construi spitale. Ţara asta are nevoie de spitale noi. Ţara asta are nevoie de vindecare, iar vindecarea de această dată nu va veni prin vorbe, ci prin fapte", a scris ministrul, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că în cele şapte luni petrecute în 2016 la Ministerul Sănătăţii a început proiectele de spitale regionale, iar în ultimii patru ani s-a făcut munca ce trebuia făcută într-unul singur.

"În ultimii patru ani s-a făcut munca ce trebuia făcută într-unul singur. Şi asta nu pentru că nu au fost bani, ci pentru că nu a avut cine. În ţara asta s-au construit mall-uri, benzinării, clădiri de birouri, ba s-au construit şi câteva spitale... dar private. Statul nu a fost în stare, pentru că cei care l-au condus au avut alte treburi sau alte interese", a afirmat Voiculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da este nevoie de spitale noi,dar este nevoie si de oameni competenti pusi in functii de conducere si de oameni care sa-si faca treaba la locul de munca,ca slava domnului acum sunt platiti ca afara ,dar ''muncesc "ca la noi.
3
0
spitale noi,mai bine ministri noi.Out,si mars si termina liceul.Pt ca Romania sa fie condusa de natarai,nu a fost deloc usor ca cei cu adevarat destepti sa fie facuti disparuti,marginalizati si nebagati in seama.La asta se pricepe actualul secu
2
1
cel mai infect partid cu cel mai infect electorat.muie la toti care iau votat
3
1
Si cu Spitalul Regional de la Constanta ce se mai aude??? Iara este numai subiect de propaganda politica cum a fost in ultimii ani???
1
1
Poate- ti aduci aminte si de constanta!sau de la constanta se pot vira doar banii.
1
1
DEMISIA!!!!
3
1
Ne trebuie extinctoare si masini de pompieri langa spitale! Si hidranti functionali! Iohannis,tu ramai la schi,ne descurcam si fara tine!Ma uit la profesorul de fizica al copilului meu si ma gandesc ca ar putea fi si el presedintele tarii!De ce nu?Daca poate Iohannis ,cred ca multi dintre noi am putea ocupa aceasta functie! Sau numarul de proprietati e un criteriu de selectie a candidatilor la functia de presedinte?
3
3
Nu va e rusine,intr-o tara civilizata de se intampla asa ceva ministru isi dadea demisia instant...cum la noi este lumea a 3 a e normal ca un jegos cacat dintr o familie care au dat in gat pe toti nu va avea coloana vertebrala sa o faca. Asta e sistemul 30 de ani de nimic si asa va ramane. Nici pnl nici usr nici nimeni...afara cu ei cu totii
4
1
a fost votat pentru au stiut sa-si gaseasca prostii, sa-i spele pe creier si sa-i aduca la vot, daca te uiti atent toti usr-istii sunt rai, ii injura pe cei care nu le dau dreptate si au impresia ca ei sunt atotstiutori!!!
7
1
asa se castiga conducerea azi in tara si peste tot, apoi mucles trei ani si o iau del capo!
4
1
Sigur e vb sa le faca pe marte sau luna ,asa e mai credibil.
6
1
Alt papagal. Ciuma Rosie a promis 8 spitale regionale. Tu cate vrei sa faci ? Ba tu esti sanatos la cap, chiar ne crezi prosti ?
5
3
Limba de lemn,de politruc ,mananci cacat!
9
1
eu nu inteleg, daca stiam ca este securist de ce a fost votat?daca stiam ca acest partid este infiintat de sri sie, de ce a fost votat?si nu inteleg de ce nu isi dau demisia???urlau la Piatra Neamt sa isi dea Orban demisia! ai dreq ipocriti
6
1
Lagare pentru voi cand?
8
1
cretinul asta trebuia sa isi fi dat demisia in secunda doi
12
1
Ia uite si la asta, construieste spitale asa cat ai pocni din degete. Abra- Cadabra si gata spitalul! Promisiuni doar cand au loc incidente cu nenorociri.
11
1
Azi este 1 Aprilie si nu stiu eu...?
12
1
Asta e un securist care are un unchi securist cu afaceri in medicamente.... Oricum nu exista non-securisti la conducere.
17
2
mweeepnl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272