REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vladimir Drăghia de la Burlacul, PRINS BĂUT LA VOLAN în Mamaia!

Vladimir Drăghia de la Burlacul, PRINS BĂUT LA VOLAN în Mamaia!

Replica API 22 august 2016 | 00:07 1103

Vladimir Drăghia, cunoscut ca burlacul din emisiunea cu acelaşi nume, a călcat pe bec! Acesta a fost depistat băut la volan, în staţiunea Mamaia, dar se pare că tot el a fost cel recalcitrant, vorbind urât şi arătând semne obscene.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Constanţa, alături de reprezentanţii Antidrog au efectuat razii în noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 spre 20 august, în municipiul Constanţa, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere nefericite şi sancţionării şoferilor care se abat de la reguli. În staţiunea Mamaia, printre cei traşi pe dreapta de oamenii legii s-a aflat şi actorul Vladimir Drăghia, cunoscut prin intermediul participării sale la mai multe emisiuni tv, care, surpriză!, era sub influenţa băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, se pare că tot el a devenit recalcitrant. Acum este cercetat penal. Precizăm că Drăghia se află la malul mării, postând poze de la Shut Up Beach Mamaia.

"Specialiștii și voluntarii Agenției Naționale Antidrog au desfășurat o activitate de testare antidrog a participanților la traficul rutier în stațiunea Mamaia. Acțiunea de testare antidrog este o componentă în cadrul Campaniei Litoral fără droguri și a fost desfășurată în parteneriat cu Serviciul Rutier din cadrul I.P.J. Constanța și cu Poliția Locală Constanța. După ce au fost testați, conducătorii auto au fost invitaţi de către voluntarii antidrog să completeze un chestionar de evaluare a cunoştinţelor cu tematică antidrog. Activitatea de testare atidrog s-a desfășurat și în Vama Veche", potrivit reprezentanţilor Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218