REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VOM mai avea SEMAFOARELE cu INIMIOARE, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR?!

VOM mai avea SEMAFOARELE cu INIMIOARE, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR?!

Replica API 13 ianuarie 2022 | 00:04 1395

Nici nu s-au terminat bine sărbătorile de iarnă, că românii se pregătesc de alt eveniment: Ziua Îndrăgostiților. Hotelierii de la malul mării au spart gheața și au ieșit în întâmpinarea clienților cu diferite oferte pentru Valentine`s Day. Dar oare Primăria Constanța se pregătește și ea? Va păstra, oare, tradiția semafoarelor cu inimioare de pe vremea lui Făgădău?

Românii încep pregătirile pentru următorul eveniment mult așteptat, mai ales de îndrăgostiți. După cum bine știți, 14 februarie anunță Ziua Îndrăgostiților, zi în care cupluri din toată lumea nu ezită să-și exprime sentimentele prin diferite gesturi. Unii oferă obiecte drept cadou partenerului de viață, alții apelează la excursii sau cine romantice, desfășurate fie acasă, fie în cadrul unor restaurante ce organizează seri cu specific pentru această sărbătoare. Patronii de restaurante nu se grăbesc și se lasă așteptați în ceea ce privește ofertele pentru Ziua Îndrăgostiților.

Hotelierii pregătesc camerele pentru Ziua Îndrăgostiților

Sistemul hotelier a spart gheața anul acesta, de exemplu, hotelurile de la malul mării și-au afișat deja ofertele pentru Ziua Îndrăgostiților.

Prețul unei camere pentru noaptea de 14 spre 15 februarie, la unul din hotelurile din Mamaia, variază între 170 și 600 de lei, în timp ce un apartament cu vedere la mare poate ajunge până la 5.020 de lei. Hotelierii pun la dispoziția clienților micul dejun și diferite decoruri romantice.

Semafoarele cu inimioare ale lui Făgădău

Însă, și Primăria municipiului Constanța obișnuia să marcheze acest eveniment, montând semafoare cu inimioare în tot orașul pentru a încânta privirile trecătorilor. Am fost curioși dacă anul acesta tradiția începută de Făgădău se va păstra. Este posibil... și nu prea! Momentan, nu s-a luat nicio decizie în acest sens.

Decizie controversată

Reamintim că iniţiativa inimioarelor la semafoare a fost implementată începând cu anul 2017, pe vremea când la conducerea Primăriei Constanţa se afla Decebal Făgădău. Decizia a venită odată cu sărbătoarea dragostei din luna februarie şi nu a fost bine primită de toţi constănţenii. La acea vreme, mulţi dintre locuitorii oraşului de la malul mării criticau demersul de „transformare” a semafoarelor în inimioare.

M.O

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste semafoare cu fal...uri pt .fraierii care sunt ingrijorati ca nu vom avea cu inimioare! Ce tampiti!!!
1
0
Semafoarele sunt binevenite la cata ura exista in constanta
1
2
Tara arde si baba...
9
0
Sa le comunice primaria Constantenilor cat ii costa inimioarele pentru ca nu le plateste Chitac din leafa lui.
9
0
Chitzaculeeeeee
10
0
Puneru cu pwli in loc de inimi
12
0
in cap si puneti cronometre la semafoare nu inimioare!
11
0
important , foarte important ...
11
0
Penibul si aberant
11
0
Aveti incredere in Wergil Chitac
11
0
Eeh uite fix din cauza semafoarelor cu inimioare nu ma mai pot caca eu maine dimineata
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272