REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vot FAVORABIL pentru preluarea Stadionului Farul de către Consiliul Județean

Vot FAVORABIL pentru preluarea Stadionului Farul de către Consiliul Județean

Replica API 23 mai 2017 | 14:30 366

Consilierii județeni au dat vot favorabil pentru proiectul prin care administrarea stadionului „Farul” va fi preluată de către CJC. Votul a fost dat în cadrul ședinței de marți, 23 mai.

“Dorim să preluăm stadionul, cu pistă cu tot, și să redăm sportului constănțean această șansă mare de a performa. Iar pentru performanță este nevoie și de un astfel de stadion. Vrem să îl preluăm , sperăm să ne dea girul și ministerul de resort. Dacă primim OK-ul, vom discuta cu toate cluburile, vrem ca juniorii să poată folosi acest stadion”, declara, în urmă cu câteva zile, Horia Țuțuianu, președintele CJC.

Consilierii PNL au declarat într-o conferință de presă marți, 23 mai a.c., că vor vota pentru punctul 21 de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean, mai precis proiectul privind preluarea stadionului „Farul” de către CJC.

„Consilierii PNL vor vota pentru proiect, dar cu niște amendamente. Noi considerăm că pentru sportul constănțean, administrația a făcut prea puțin și începe să facă prea târziu. Lucrurile ar trebui să stea chiar invers. Înainte de câștigarea campionatului de către o echipă constănțeană, din județ, Viitorul, care este în Ovidiu, ar trebui să ne punem întrebarea de ce 15 ani nu s-a făcut nimic. Avem nevoie de garanții: faptul că nu se va schimba destinația bazei sportive și că există fonduri care să mențină în viață acest simbol al Constanței. Deocamdată demersul este unul de a obține administrarea, nu unul de ce fel să se facă investițiile. Din câte am înțeles, se dorește să se unească toate forțele care participă pe domeniile de activitate sportive care privesc stadionul Farul și să se găsească formula. Încă nu există clar cine va prelua, cine va finanța. Cert este că cineva trebuie să ia această problemă în mâini și să încerce să finalizeze. Credem că dacă Consiliul Județean va prelua proprietatea în administrare, se pot obține aceste garanții mult mai ușor, de aceea votăm pentru”, a precizat George Muhscină.

Reamintim că pe data de 23 mai, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean se află un proiect privind preluarea acestui stadion: “Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului pentru preluarea unor bunuri imobile, proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Turismului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gogosi- interese imobiliare. dupa ce a dat toate terenurile bune clicii, acum vad un interes in demolare, constructii noi???
0
0
Fratilor vad ca orice initiativa buna este umbrita si raportata la trecut. Nici macar speranta nu ne-a mai ramas? Eu zic sa giram cu incredere si ganduri pozitive initiativele noii conduceri judetene. Mai ales ca este o echipa TANARA. Bafta multa si spor la treaba.
2
0
Actuala conducere e alta fata de anul trecut si cu toate ca nu a trecut inca un an , au facut multe lucruri bune. Sa o tina tot asa
0
0
Felicitari Domnului Presedinte , avem incredere ca puteti duce la bun sfarsit acest proiect
1
0
acest proiect ptr sport e un impact social.. tr sustinut de toata lumea fara ajutorul consiliului judetean proiectul e mort din fasa deci sa ne bucuram si sa-l sustinem
1
0
Ce sa mai crezi cand actuala conducere e cam aceiasi cu ce care a fost ani de zile si a distrus sportul constantean. Dar imi place ca oamenii voteaza acelasi partid de 12 ani si au o asa mare incredere acum...te umfli de ras
0
0
Cam incapatanat Tutuianu. Promite. Pana acum numai actiuni bune. Brvo. Badta multa si implicare pe masura sa fie
1
0
Un vis frumos de vara sa-i spunem deocamdata. Mai vorbim si peste 10 ani pe acelasi subiect.
0
0
Bv bun in sfarsit.forta faru
1
0
am auzit ca vor sa impuna inclusiv atletilor taxa de intrare ! pe cand acum aceasta importanta baza sportiva e folosita deja de "juniori", de atleti . cum e posibil asa ceva? COnsiliuj judetean vechi a distrus complet sportul constantean!tineti minte aveti datoria sa refaceti nu sa faceti bani pe spinarea lor! Asa ceva e inadmisibil..Baza aceasta sportiva e destinata , construita pentru toti sportivii constanteni..
1
0
Sportul Constantean reinvie! Haide Horia!
5
0
Il urmaresc de ceva timp pe acest domn Tutuianu si vad ca se implica! Chiar ma mira acest lucru! Bravo
8
0
daca stadionul ajunge pe mainile domnului Tutuianu cred ca se va schimba total in bine! avem incredere
6
0
Asa cum au fost bani la Ploiesti cred ca sunt si la Constanta, pana acum nu s-a vrut! Avem incredere in echipa tanara de la Consiliu si echipa suporterilor SSC
4
0
Felicitari Horia Tutuianu !!! Sper ca in 3-4 ani sa avem echipa in liga 1
6
0
Felicitari domnule presedinte!! In sfarsit va intereseaza si sportul constantean! Hooooria Tutuianuuuuuu!
3
0
Asteptati sa vedeti cine il va reabilita si la ce bani. Voi platiti taxele si impozitele la timp.
2
0
Sub conducerea CJC vom avea si noi stadion ca la Cluj, Ploiesti! Felicitari CJC
5
0
Asta este doar intentie. Pana la fapta mai e. Sa vedem roadele!
3
0
in sfarsit face cineva ceva ptr sportul constantean... felicitari presedintelui cosiliului judetean si sper ca toata lumea sa vina in jurul lui .. bvvvv
3
0
Care Farul?tuzla Ca voi nu o sa aveti treaba cu acest stadion
0
3
eu cred ca l-au preluat pt spalatoria auto din fata . e profitabila? Nu-i asa? Gata ati pus botul la savarina?
3
0
Este un lucru bun. Forza Farul.
4
3
De ce va bucurati? Si Teatrul de vara din Mamaia este tot al lui Consiliul Judetean Constanta!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369