REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vrabie a dat clasă şi de 1 Iunie: copiii din comuna Peştera au primit tablete

Vrabie a dat clasă şi de 1 Iunie: copiii din comuna Peştera au primit tablete

Replica API 2 iunie 2015 | 21:23 604

Primarul care a reuşit să schimbe percepţiile în privinţa politicienilor, Valentin Vrabie, a reuşit din nou un show de proporţii. Vrabie a oferit la Peştera încă o dată un exemplu şi pentru ceilalţi primari, arătând că o localitate poate fi oricând transformată într-un loc de poveste. Fie că e iarnă, primăvară sau vară, la Peştera se dezlănţuie petrecerea. De data aceasta, de Ziua Copilului, Vrabie s-a depăşit pe sine. Anul trecut, a oferit câte o bicicletă pentru fiecare copil din Peştera. Anul acesta, le-a oferit câte o tabletă! Pe lângă tablete, copiii din Peştera au mai primit, luni, îngheţate londoneze, dar şi un spectacol unic, realizat de copii, pentru copii.

„Ca de obicei, punctăm sau sărbătorim cum se cuvine cel mai frumos eveniment din societatea noastră, copiii fiind cele mai valoroase fiinţe de pe faţa pământului, este normal să le alocăm timpul necesar, dragostea necesară şi susţinerea necesară. E un obicei la noi, de şapte ani, ca în fiecare an să se întâmple câte ceva şi frumos, şi benefic pentru educaţia copiilor, care sunt viitorul acestei comune. Anul trecut, le-am dat tuturor câte o bicicletă. Anul acesta, le-am oferit câte o tabletă. 500 de tablete pentru cei 500 de copii de la şcolile aferente comunei Peştera. Alte surprize: un tort de peste 100 kg, iar surprise şi mai dulci, aproximativ 2.000 de îngheţate londoneze, pe care le-au primit toţi participanţii, orice om care a venit în localitate. Spectacolul a fost oferit doar de elevii de la Peştera. Nu am avut ceva străin. Am vrut şi am arătat nivelul de pregătire şi rezultatele investiţiei în educaţie. A ieşit un spectacol neaşteptat de frumos, deosebit de profesionist organizat de către profesori şi copiii foarte talentaţi”, a spus Vrabie, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367