REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vrabie cere Consiliului Judeţean să îi reabiliteze un tronson de drum care aparţine de municipalitate! Palaz: 'Mai rămâne să mă solicite să-i fac curat în casă. Halal gospodar!'

Vrabie cere Consiliului Judeţean să îi reabiliteze un tronson de drum care aparţine de municipalitate! Palaz: 'Mai rămâne să mă solicite să-i fac curat în casă. Halal gospodar!'

Replica API 31 mai 2018 | 01:25 373

Valentin Vrabie

Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, iese din nou în evidenţă! Acesta a transmis un mesaj Consiliului Judeţean, prin care cere reabilitarea unui tronson de drum. Toate bune şi frumoase, cetăţenii aplaudă scrisoarea, comentând că edilul se implică, dar alţii nu doresc să ăi acorde sprijinul. Iată scrisoarea:

„Stimate domnule Președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțiuanu, în calitate de primar al municipiului Medgidia, vă solicit public reabilitarea tronsonului de drum - bretele de pod, cuprins între DN22C și podul rutier CDMN din municipiul nostru, având o lungime de aproximativ 300 METRI. Fac acest demers public întrucât am solicitat încă de anul trecut, prin adresa nr.27828/03.11.2017, reabilitarea în regim de urgență a acestor bretele de pod sau predarea lor către UAT Medgidia. Dar din păcate pentru noi, locuitorii municipiului Medgidia dar și votanți cu ajutorul cărora dumneavoastră ați ajuns Președinte al Consiliului Județean Constanța, solicitarea a rămas fără nici o rezolvare.

Având în vedere că domnul Claudiu-Iorga Palaz, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța coordonează direct activitatea RAJDP Constanța, vă rog sa dați dovadă de responsabilitate și să vă asigurați că rezolvă urgent și problema acestor bretele rutiere cel puțin la fel de eficient cum a rezolvat-o și pe cea a drumului către casa domniei sale din Pietreni. Este adevărat că roțile mașinilor de lux deținute de domnul vicepreședinte Palaz nu se strică prin gropile din Medgidia însă sunt convins că reabilitarea unui drumuleț de 300 de METRI, pe care CJC îl are în administrare, nu poate fi decât o chestiune de voință din partea dumneavoastră.

În situația în care reabilitarea nu poate fi efectuată, vă solicit predarea către UAT Medgidia a tronsonului de drum menționat anterior.

Vă mulțumesc anticipat!”.

Răspunsul Consiliului Judeţean Constanţa este însă limpede: „Nu ne aparţine acel tronson de drum. Domnul prima ne cere să face o ilegalitate. Nu putem interveni pe un drum care este al administraţiei locale, deci este de datoria administraţiei locale să aloce bani şi să îl reabiliteze. Ce poate face administraţia locală e să ne solicite fonduri, dar să reabiliteze ea drumul!”.

Claudiu Palaz

„Domnul Vrabie mai rămâne să mă solicite să-i fac curat în casă sau să-i sap îm curte! Halal gospodar! Poate se gândea înainte să dea banii pe festival...”, a comentat, la rândul său, Claudiu Palaz.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RUSINE VRABIE! ESTI UN GUNOI!
1
0
Singurul meu regret este ca nu am filmat momentele de pupincurism ale D-lul. Palaz din campania D-lui. Vrabie. Pe-atunci..."Domnu' Vrabie-ns sus...Domnu' Vrabie-n jos"...acuma sterge cu el pe jos. O infectie de om! asta esti Domnu' Palaz!... Mai sti o femeie de la Medgidia care are caracterul infect ca al lui matate...e vice pe la primarie...
8
0
Baaaa Profesionistul baaaaaa, da-te dreaq cu tot cu ferma unde tineti lumea cu amenintari, cu podu matii de la Agigea cu numele matii scris pe garduri si masini firati ai dracu de camatari imputiti si nespalati jegosi. Ce dracu nu va mai ajunge nenorocitii dracului ce mai vreti sa luati si pielea de pe oameni ? banii pe pamanyul; arendat de tactu chipurile ca de fapt sunt banii tai nenorocitule cand dai? Avarii naibii
3
1
La tine ai face drumuri pali draga La neamul galan si la toti cei ce sunt obedienti tie Vrabie prinde pisica asta mieroasa Ca ati avut intelegeri ba baieti
0
1
Hai ca ai zis o neapalzule! Pai cum vine treaba sa fac curatenie si sa reabilitez locunta care nu mi apartine? Cam asta este si cu ce solicita omul... Fiecare sa reabiliteze lucrul lui. Care lege ii da dreptul sa reabiliteze un drum care nu apartine primariei?
2
2
Dar cand Jordache v-a dat drumul din oras de la intrarea dinspre siloz pana la pod zicand ca un dobitoc ca e centura Medgidiei v-ati gudurat ai. Vezi ca exista documente!!! DA E A VOASTRA ACEA PORTIUNE DE DRUM!!! Habar nu ai . La fel faceti si cu drumul de la Basarabi spre Siminoc care e foarte circulat dar e plin de gropi!!!
10
1
Pune mana la treaba, domnule Palaz! Arata dumneata ca esti mai bun gospodar!
11
2
Cioara vopsita
4
3
Dale muie la psdei
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218