REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vrei să te debranşezi de la operatorul RADET? Acum este momentul!

Vrei să te debranşezi de la operatorul RADET? Acum este momentul!

Replica API 6 mai 2017 | 08:22 429

Cât costă „povestea”

Cât costă „povestea”

RADET Constanța anunță că în conformitate cu prevederile legale, deconectarea/debranșarea unui consumator de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică se face numai în afara sezonului de furnizare a încălzirii. Astfel, compania aduce la cunoștința celor interesați că perioada în care pot să solicite atât deconectarea/debranșarea de la sistem, cât și rebranșarea vechilor consumatori se va face în perioada cuprinsă între data de 15.05- 15.09.2017.

Formularul tipizat se poate obține în perioada menționată, de la sediul RADET situat în str. Badea Cârțan nr. 14A sau poate fi descărcat de pe site-ul http://www.radet-constanta.ro. Regia mai anunță că în afara perioadei comunicate, nu se primesc decât solicitări de branșamente noi ale imobilelor care au fost finalizare între timp.

De acum te poţi debranşa mai uşor de la RADET. Iată de ce

Procedura de debranşare de la reţeaua centralizată de termoficare s-a simplificat,de anul acesta. Directorul RADET, Liviu Popa a afirmat că vechiul formular a fost foarte mult simplificat. „Față de anul trecut, anul acesta procedura de deconectare a fost farte mult modificată. Am scos obligativitatea de a se realize un proiect al instalației, deoarece am constatat anul trecut că a dat bătăi de cap solicitanților și costuri suplimentare.” a afirmat directorul RADET.

Pe lângă această modificare, cererile de anul acesta au fost clasificate în trei categorii: apartament, casă şi scară de bloc, ceea ce uşurează procedeul de debranşare. Taxele pentru debranşare sunt: tariful de deconectare a unui apartament (494 de lei), tariful de analiză a dosarului (160 de lei), formularul (10 lei) şi tariful de debranşare de la apă caldă (131 de lei pentru un robinet, 169 de lei pentru doi). Pentru un imobil, costul de debranşare este 496 de lei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca au simplificat procedura, sa puna pe site si noul formular, ca inca nu l-au pus pe cel nou. Pt cei care tin cu RADET-ul, ori lucrati acolo, ori aveti cineva la ei. Eu unul am dat in medie iarna asta cam 4-500lei pe luna la caldura si tot in frig am stat, cu caloriferele la maxim. CT e o investitie in confortul meu, pe care nu tin sa o recuperez. Daca platesc tot atat la gaz pe luna de iarna, dar stau la cald, ma consider multumit.
0
0
Bai nea gicutule , uite de ex. eu am 0,9 ani si sant mai inteligent decat matale. Ia spune bre cat ai bagat in investitie si cat ai economisit bre pe iarna, pe luna, pe zi. Dupa ce-am auzit si eu prin targ, ca de citit nu stiu, cam 100-200 lei economie pe luna, cam 1000 lei pe an, da, dar matale dai la 22 grade, dar nu platesti bre si verificarea si poluarea.Si dupa ce te stresezi vreo 1825 de zile cu adunatu si scazutu iar tb. sa schimbi centrala, daca mai apuci sa traiesti. Si bre matale nea gicutu-saracutu o sa mori neimpacat ca nu ti-ai scos malaiul.
0
0
titirezilor ... ori aveti 150 de ani si traiti in alta lume , ori ... atat va duce capul ...
0
0
Si totusi debransarea este solutia corecta. In rest doar propaganda...
4
0
ai perfecta dreptate. Stau in frig ca sa poata plati rata la banca si pana se amortizeaza trec 10 ani trebuie schimbata centrala. Mizerie in casa si bani bagati in centrala, deranj cu spart pereti si ce e mai tragic este ca blocurile sunt strabatute de tevi de gaze care in timp..plus ca fiecare si-a facut in apartament cu ce firma a vrut. este o debandada si este foarte periculos ca oricand ii explodeaza lu tanti sau lu nenea pensionaru teava si ai pus-o. asa, venea apa calda pe tevi nu aveai treaba. Daca se opreste curentul s-a oprit si centrala frig si intuneric.
2
6
ve-ti avea zile grele dupa cum spun astia ca se dubleza pretul la gaze, daca ai centrala proprie macar stii cat a-ti permiti sa platesti, faci cald doar unde vrei, pe cand centralizat platesti indiferent de voia ta si posibil sa nu beneficiezi de cat te obliga ......
4
2
Nu e nicio halvita cu racordatul la gaze, bagi 130 de miloane , si stai mai mult in frig ca sa-ti scoti banii in ani de zile. Basca tevi in casa, pretul la gaz care va fi liberalizat, plus ca daca tot orasul va pune centrala pe gaz se va mari taxa pt. poluare.Acum faci socoteli in fiecare luna, am platit in ian. 200 lei, am economisit luna asta 200 lei, dar tot mai am pana la 120 -130 de miloane. O prostie, la Ceasca ne plangeam ca stam in frig acum cetatenii stau de buna voie in frig.
5
13
Moneda noastra nationala este leul. Arata mi pe oricare bancnota ca scrie roni si o rascumpar de o suta de ori valoarea ei. De unde prostia asta cu 10 roni formularul? Suna mai frumos? Da mai bine , este mai interesant? Hai sa fim seriosi!
8
0
Bai tarane, sa ma scuze cei de la tara, pentru ce imi ceri atatea taxe. Ce ma-ta ai facut pentru asta. In cativa ani o sa ramai cu o gramada de fiare, deja ruginite, cu 30% pierderi in retea
9
1
O notificare este suficient. Ce se solicita de RADET este jaf. Adica penal. Si daca se face un referendum sa nu se mai dea subventie la caldura la toata lumea care este bransata.
11
3
Auzi......10 roni formularul.....adica 10 roni o coala de hartie gandita strategic de don' popa........hahahahahaha
14
1
ne debransam fara sa va dam voua bani , banditi bugetari ce sunteti!
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367