REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Weekend plin de șoferi BEȚI pe străzile din Constanța: unii au făcut circ la spital

Weekend plin de șoferi BEȚI pe străzile din Constanța: unii au făcut circ la spital

Replica API 11 iunie 2019 | 00:00 265

Poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Eforie, la data de 10 iunie a.c., în jurul orei 00.00, au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Lăpușneanu din localitatea Eforie Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat recoltarea celei de-a doua probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, la data de 9 iunie a.c., în jurul orei 17.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Eroilor din localitatea Movilița, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La aceeași dată, în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina, împreună cu lucrători ai Poliției Locale, au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Enescu din localitatea Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Apoi, în jurul orei 23.40, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina, împreună cu lucrători ai Poliției Locale, au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Credinței din localitatea Oituz, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul în cauză refuzând recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, în jurul orei 22.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Târgușor au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am luat permisul datorita ca m-am lasat abuzat de Bogdan Pruia el avand relatii si promitandumi permisul si portabagajul spart nestiind ca eu il aveam de mik
2
0
Ajunge cu rahatul asta de stiri cu rutiera curului. Spaga nu se Pune ?
1
1
shingy tiganu din techirghiol e matol 24 din 24 da la techirghiol nu aveti rutiera scapa prostu zilnic o sa va calce copii
6
0
Cum ai luat tu permisul cu gramatica asta
2
1
Pentru alcol la volan ar trebuii anulat permisul de conducere. Definitiv. Doar asa betivanii o sa ia treaba asta in serios. Pana atunci atentie la ei in trafic.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212