REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Zamfir (PSD): Îi cer public premierului Ludovic Orban să amâne liberalizarea preţurilor la utilităţi

Zamfir (PSD): Îi cer public premierului Ludovic Orban să amâne liberalizarea preţurilor la utilităţi

Replica API 4 mai 2020 | 00:00 1043

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, i-a solicitat premierului Ludovic Orban să amâne liberalizarea preţurilor la utilităţi printr-o hotărâre de Guvern, pentru că "aceasta va avea consecinţe extrem de grave".

Daniel Zamfir

"Îi cer public prim ministrului Ludovic Orban să amâne liberalizarea preţurilor la utilităţi. Guvernul Cioloş a decis ca liberalizarea preţurilor la utilităţi să se facă cu un an mai devreme decât era prevăzut. Noi solicităm urgent ca prim ministrul, printr-o hotărâre de Guvern, să decidă amânarea liberalizării preţurilor întrucât această liberalizare va avea consecinţe extrem de grave", a declarat Zamfir, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

El a anunţat, pe de altă parte, că în următoarele săptămâni vor fi adoptate în Camera Deputaţilor "mai multe legi importante" care au trecut deja de Senat şi care se referă la "protecţia oamenilor împotriva abuzurilor băncilor, IFN-urilor, recuperatorilor".

"În săptămânile următoare PSD va vota în Camera Deputaţilor legea plafonării dobânzilor, va vota legea privind protecţia oamenilor împotriva executărilor silite şi legea care priveşte faptul că preţul contractului la utilităţi şi prestări servicii se va exprima numai în lei. Suficient populaţia României a suportat nemeritat devalorizarea monedei naţionale în raport cu monedele străine. Ca atare, preţul la utilităţi şi servicii va fi exprimat în lei", a explicat Zamfir, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai noi vrem, crezi ca te baga cineva pe tine in seama cu prostiile pe care le sustii? Tu crezi ca mai ramane vreun doctor in tara cu salariu de 5000 lei? Proasta a fost ma ta ca nu te a avortat! Te rugam mult sa nu te inmultesti ca deja su t destui prosti in tara asta
1
2
costa si asa destul de mult , nejustificat de mult, invarte taxa pana o dubleaza , multi sefi cu mapa si cativa cu sapa ...rupta!
1
1
Mai traseistule politic, mai pupincuristule, mai antenistule,.... te bagi in seama ??!! Tu ai credibilitate !? Locul tau este sub fusta oanei stancu, antenista, care te-a salvat financiar, social,... ti-a mai facut o fetita,...... Plimbaretule!
2
1
Anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272