REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Zeci de solicitări pentru elaborare PUZ-uri pentru construcţii de blocuri

Zeci de solicitări pentru elaborare PUZ-uri pentru construcţii de blocuri

Replica API 8 februarie 2019 | 20:59 526

Noi PUZ-uri pentru terenurile din Constanța! Unele vizează zona lacului Siutghiol! Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului se va întruni în data de pe 12 februarioe pentru a analiza mai multe solicitări de emitere avize pentru oportunitatea elaborării mai multor PUZ-uri. Astfel, a formulat solicitare emitere aviz de oportunitate elaborare PUZ – reglementare teren situat în Palazu Mare, societatea 4 Ever Development SRL.

Terenul este situat în nordul Constanței, cartierul Palazu Mare și este aliniat la strada Tulcei, în apropierea malului lacului Siutghiol. PUZ-ul propus va reglementa terenul în vederea construirii unui complex rezidențial, cu locuințe colective, comerț și servicii, turism. Firma a fost înființată în anul 2014 și are ca domeniu de activitate comerțul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.

Tot în Palazu Mare se va construi în bloc cu 4 etaje. Investitor este SC Strolz Drilling SRL. Acesta va fi situat pe strada Eugen Lovinescu, nr 21. Investitorul dorește emitere avizului arhitect șef pentru elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu, necesar în vederea construcției. Societatea a fost înființată în 2013 șia re ca domeniu de activitate activități de închiriere și leasing cu mașini și echipamente pentru construcții.

O societate cu sediul în Dâmbovița, SC Alpin Land SRL, a formulat solicitare emitere aviz de oportunitate elaborare PUZ, pentru terenul situat în zona bulevardului Aurel Vlaicu, zona Industriala nr. 4, în apropiere de intersecția cu B.dul. Aurel Vlaicu. Terenul are suprafața de 5511 m și, în trecut, în zonă a funcționat fostul siloz Traian,. Conform Regulamentului Local de Urbanism aferent PUG Constanta este obligatoriu elaborarea PUZ pentru a se putea investi.

Solicitare emitere certificat urbanism pentru construcția unui club nautic P+2E a formulat și SC Maan Music Studio SRL. Firma apaține lui Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan, și lui Andrei Nemirschi, fiul fostului viceprimar al Constanței, Nicolae Nemirschi. Acesta va fi situat pe malul lacului Siutghiol, în zona hotelului Picadilly, restaurant Tic Tac. Folosința actuală a terenului este debarcade, platformă betonată. Terenul are o suprafață de 1004 mp.

O altă zonată vizată este pe șoseaua Mangaliei, la intersecția cu bulevardul 1 Mai, incinta Carmenco. Inițiatorul este SC Evergreen Recycling SRL. Zona de studiu are o suprafață de 4,39 h.Societatea își propune realizarea unui imobil cu 8 etaje, spații comerciale și birouri. Societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul în Mircae Vodă. Este deținută de Metin Demirtaș, din Turcia, care este asociat unic șia dministrator.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite dna unde trebuie sa fii. Ia le puzurile si vezi de unde mama dracu au bani de blocuri. Din afaceri cinstite bineinteles ha ha
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272