REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Zeci de vânzători ambulanți găsiți pe plaja din Mamaia, amendați de Poliția Locală

Zeci de vânzători ambulanți găsiți pe plaja din Mamaia, amendați de Poliția Locală

Replica API 18 iunie 2018 | 00:44 616

Sâmbătă, 16 iunie a.c., politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat pe raza Stațiunii Mamaia din municipiul Constanta în scopul combaterii desfășurării activităților de comerț ilicit pe plaja.

Astfel, în urma verificărilor efectuate în teren de către lucratorii instituției au fost aplicate 27 de amenzi contraventionale pentru desfășurarea de comerț ambulant pe plaja in valoare totală 14.000 lei . De asemenea, echipele de control au dispus măsura confiscării baniilor (437 lei) proveniți din exercitarea faptelor ilicite și a mărfurilor supuse comercializării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vezi piata Grivitei
2
0
Astia au fost amendati fiindca nu au platit taxa de protectie la jandarmerie. Cei care vand tigari la Abator, Gara etc. sunt lasati in pace, chiar daca siaia te agaseaza cand treci pe strada. Dar jandarmul cum e platit sa se plimbe pe strazi, nu vede absolut nimici.
5
0
Este enervant cand stai pe plaje si te relaxezi sa vina doi tuciurii sa urle in gura mare, porumbul este doar un pretext, de fapt ei cauta vre-un portofel, telefon sau ceva de valoare lasat neglijent pe cearceaf.
4
0
Cautati primarii si angajatii din primarii Codruta catusele pe ei pe partidul lor psd plin cu hoti si cu aldisti traseisti la ciolan
0
0
dar pe aia care vin cu alba neagra seara de seara de ce nu ii starpeste? vai de capul politiei in ce hal am ajuns
4
0
Angajati numai ratati
3
1
Fivear prostii ai dracului
2
2
Bravo, politiei locale. Nu vad de ce ar trebui sa ma asalteze carduri de vanzatori ILEGALI cand stau pe plaja. La munca, nu la intins mana.
12
4
Politia romana a destructurat o retea organizata de tip mafiot - mafia stiuletilor si vatei de zahar pe bat. Bravo politiei care isi face datoria.
10
2
Deci e clar ....vinzi porumb si vata de zahar
4
3
Nu numai ca esti prost dar te si lauzi cu asta.
2
2
Demostene, si tu vinzi porumb? Ca pari cam frustrat
4
7
,,trebe"bani la buget,asta-i filozofia !!
5
0
In conditii normale, la un GDP si o legislatie ca in Germania, acest lucru ar fi corect. Insa, cand un sfert din populatia Romaniei se scufunda in saracie iar marea majoritate de abia reuseste sa se mentina pe linia de plutire, atunci amenzile date unor oameni care cauta sa castige un ban onest mi se par nu numai nedrepte ci si inumane. Udrea e in Costa Rica, Videanu e bine mersi, Basescu e print si noi ne luam de amarati care vand niste porumb fiert si 2 legaturi de marar.
9
11
Lasa ca e mai bine sa fure si sa dea in cap ! Mare captura ! Pe cei cu miliarde ii face- ti scapati tot in amarit loviti ! Daca lumea nu ar cumpara ei nu ar vinde !
6
5
le pune nisip, dero etcdupa confiscare
5
1
ala e porumb fert? zici ca e scos din tomberon.
7
0
Ati amendat oamenii astia...cum trag de galetile de porumb fiert...
0
11
lasa ca maine merg la furat.
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515