REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Zelenski s-a întors în biroul său din Kiev: 'Ne întoarcem de la Washington cu rezultate bune'

Zelenski s-a întors în biroul său din Kiev: 'Ne întoarcem de la Washington cu rezultate bune'

Cristina BĂRBUCEANU 24 decembrie 2022 | 00:00 571

Volodimir Zelenski a anunțat că s-a întors în biroul său din Kiev după călătoria în SUA. Vizita la Washington a fost prima pe care președintele ucrainean a efectuat-o în afara țării sale de la invazia Rusiei, din februarie.

El se întoarce încurajat de sprijinul arătat miercuri de președintele Joe Biden.

"Ne întoarcem de la Washington cu rezultate bune. Cu ceva care ne va ajuta cu adevărat", a declarat Zelenski pe Telegram, conform Mediafax.

Administrația Biden a anunțat un alt ajutor militar de 1,85 miliarde de dolari pentru Ucraina, inclusiv un sistem de apărare antirachetă Patriot.

Dar vizita lasă multe întrebări fără răspuns, inclusiv modul în care ar putea evolua ajutorul militar american, dacă sprijinul Congresului american se va menține, precum și cum se va încheia războiul, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zele a fost si este manipulat de alte interese, isi joaca bine rolul, ca si actor, pentru care a fost bagat la inaintare. Marea problema e ca Ucraina e distrusa si va plati pentru toate "ajutoarele"primite pentru multe generatii de acum incolo cu sacrificii politice si concesii economice de neimaginat. Pe scurt va deveni o colonie, o tara controlata de cei care i au scris rolul lui Zele. Pentru populatie nu va fi mai bine, decat mai rau, saracie, inflatie la greu si cu datorii externe for ever catre cei ce vor controla din umbra tara. Bineinteles ca nu e nimeni de acord cu ce face putin, dar , Ucraina care sa trezit pentru prima data stat cu granitele actuale datorita lui Stalin ca parte a URSS trebuia sa fie mult mai atenta la geopolitica zonei. Cred ca sa cam grabit cu despartirea de fratii rusi!
0
1
I-ai pupat in c*r milogule păpușa lui Biden iar de români îți bati joc
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272