REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ziua Poliției Locale, marcată cu fast la Năvodari. Video

Ziua Poliției Locale, marcată cu fast la Năvodari. Video

Replica API 23 mai 2022 | 11:33 2931

Ziua de 21 mai a fost o zi cu dublă semnificație în România: Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, dar și Ziua Poliției Locale. Cu această ocazie, la initiativa viceprimarului orașului Năvodari, Aurelian Costel Dumitrașcu, polițiștii locali au pregătit un program special pentru a marca acest eveniment. Astfel, cei mici au avut posibilitatea de a vorbi cu polițiștii, de a vedea autospecialele instituției, armamentul din dotare, mijloacele de apărare, dar și de a participa la activități interactive, pentru care au fost recompensați cu surprize dulci.

De Sfinții Constantin și Elena este sărbătorită, la nivel national, și Ziua Poliției Locale. Astfel că, în cursul zilei de sâmbătă, 21 mai a.c., polițiștii locali ai orașului Năvodari, alături de viceprimarul Aurelian Costel Dumitrașcu, au pregătit, în Parcul Central, un program special pentru a marca evenimentul.

Cei mici au avut posibilitatea de a vorbi cu polițiștii, de a urca în autospecialele institiției, de a vedea armamentul din dotare, mijloacele de apărare și nu numai. Cei mici s-au arătat încântați de inițiativa polițiștilor și au ascultat cu atenție toate informațiile pe care aceștia le-au comunicat.

La finalul acestei experienței, copiii au avut posibilitatea de a răspunde la câteva întrebări, ca mai apoi să fie recompensați cu surprize dulci.

Costel Dumitrașcu: Prin acest eveniment îmi doresc să-i atrag pe cei mici către autorități

Reporterii Replica au stat de vorbă cu viceprimarul orașului Năvodari, care le-a promis celor mici că acest eveniment va fi o tradiție pentru oraș. ,,Astăzi (21 mai – n.r.) este Ziua Națională a Poliției Locale, iar la Năvodari am ales să o sărbătorim într-un mod special alături de cei mici.

Din nefericire, foarte mulți părinți aleg să-i sperie pe cei mici, atunci când sunt răi, cu Poliția, tocmai de aceea mulți copii când văd Poliția se sperie sau le este frică.

Prin acest eveniment, aducând sute de copii să cunoască agenții de Poliție Locală, să se urce într-o mașină de Poliție Locală, să apese pe goarne, să vorbească prin stație, îmi doresc să-i atrag către autorități.

Am făcut fericiți sute de copii care au luat și diplome, au primit și cadouri dulci, dar cea mai mare bucurie a lor a fost că s-au urcat în autospeciale și au apăsat pe toate butoanele. Este prima ediție de la Năvodari, iar la anul o vom relua, va fi o tradiție pentru orașul nostru”, a declarat, pentru Replica de Constanța, viceprimarul Aurelian Costel Dumitrașcu.

Sport în familie, la Năvodari!

Astfel de evenimente dedicate atât celor mari, cât și celor mici, au loc din ce în ce mai des în orașul Năvodari. Recent, la inițiativa viceprimarului Costel Aurelian Dumitrașcu, Primăria Năvodari a organizat un eveniment special pentru copii, adolescenți și părinți, numit ,,Sport în Familie”. Mai multe detalii despre acest eveniment puteți citi aici: Sport în familie, distracție și voie bună, la Năvodari! Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te doare mintea, circ ieftin cu vanzatorul de la altex ajuns viceprimar. Nu ca ar fi mai breaz primarul..
0
0
ca pampalau la locala cernavoda voi fi numit CHESTOR ...
1
0
Dar unde i pol locala eficienta ? Pa ra zitari comunitari !
1
0
Din pacate Politia Locala Navodari este ineficienta ! Sunt zone in care dealerii vand droguri non-stop , fenomenul de cersetorie este zilnic intalnit in parcarile de la Lidl , Penny si Kaufland , in domeniul protectiei mediului este jale- sunt aruncate gunoaie , deseuri si moluz peste tot , iar dezastrul principal este activitatea de non-combat din domeniul Discipinei in Constructii... toti fac ce vor prin Mamaia Nord si Mamaia Sat iar Politia Locala Navodari se ascunde dupa degete cu cateva amenzi de 2-3 sute de lei ! Degeaba afisati pe strada 50 de studente care oricum nu vor fi angajate !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218