REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ZONA PENINSULARĂ: accesul auto se va face doar în baza unor permise. Iată unde pot fi transmise cererile!

ZONA PENINSULARĂ: accesul auto se va face doar în baza unor permise. Iată unde pot fi transmise cererile!

Replica API 8 martie 2019 | 00:00 277

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, va monta, începând de luni, 11 martie a.c., în Zona Peninsulară, noile indicatoare rutiere precum și stâlpișorii care interzic accesul.

Noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile, iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis. Începând cu data de 15 martie a.c., constănțenii pot depune cererile pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară.

Documentele se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail permise.acceszp@primaria-constanta.ro iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul.

Mai multe detalii despre documentele necesare obținerii permiselor de acces puteți afla accesând linkul următor: http://www.primaria-constanta.ro/arhiva/detalii-stire?nws=56b88971-8a60-65e9-84cc-ff0000670d49&tip=Comunicate

„Precizăm că, pentru moment, în zona peninsulară pot intra toate autovehiculele, iar constănțenii vor fi informați în timp util despre data la care vor avea acces doar posesorii de permis”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zona aia este locuita de tigani. Este periculoasa.
0
0
Eliminati ciorile infractoare care pozeaza in fotbalisti, eliminati traficantii de droguri si barbugii care stau noaptea la colturi de iti este frica ss iti plimbi copilul pe ceas de seara, elimiati infractorii care vara fac gratare in fata bisericii catolice!
7
0
Probleme mari aveti ! Nu mai puteti parca ''bemveurile bulgaresti '' in fatza cafenelei ? Pentru prima data sunt si eu de acord cu acest primar , in zona veche acces ptr. masinile riveranilor si aprovizionare , CORECT !
1
5
Ce nu e capabil a pricepe Fagadau e ca nu poti occidentaliza mimetic un oras cum e Constanta din spoieli. Imbunatatirile trebuie facute structural si infrastructural, nu superficial. Asa cum faptul ca el se chinuie sa se imbrace ca un Primar si sa se poarte ca un Primar NU il face un Primar. Ci doar o imitatie patetica si ieftina. Valabil si pentru momaile din jurul lui.
8
2
Si la agentii economici cum mai ajung clientii? S-a facut vreo parcare subternana? Hahaha Mazare avea idei facea turism dar urmasul lui e plin de idei traznite. Stie primarul nostru doua lucruri sa INTERZICA si sa AMENDEZE.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272