REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Zoom Beach și-a redeschis porțile: sală de forță și multe noutăți! VIDEO

Zoom Beach și-a redeschis porțile: sală de forță și multe noutăți! VIDEO

Replica API 3 iunie 2020 | 12:47 15926

Administratorul segmentului de plaja Zoom Beach, Ioan Picu, s-a dovedit a fi un adevărat întreprinzător. Astfel, din ceea ce era odată o simplă plajă ce prezenta un interes mai scăzut, astăzi a devenit locația preferată a constănțenilor din timpul sezonului estival. Acest fapt este redat și prin interesul acerb al administratorului de a veni în fiecare an cu ceva nou, spre deliciul celor care îi calcă pragul.

Constănțenii sunt atrași întotdeauna de nou și inovație însă când asta se întâmplă în cadrul unui local din topul preferințelor este și mai bine! Printre copăceii ce-ți dau impresia că te afli într-un loc foarte îndepărtat de zarva urbei și cu un ambient liniștit se poate spune că Zoom Beach-ul a dat lovitura și a cucerit pe deplin inimile constănțenilor, căci din spusele administratorului, chiar nu mai este nevoie de turiști când ai un public atât de frumos și tânăr. Ioan Picu, proprietarul beach barului a oferit mai multe detalii într-un interviu acordat ziarului Replica de Constanța.

Una dintre temele abordate în prima parte a interviului a fost legată de măsurile de protecție având în vedere situația actuală, rezervări, evenimente dar și despre faptul că în acest sezon, persoane care munceau pe vase de croazieră muncesc acum pe litralul românesc, serviciile find mult mai calitative.

„Vara aceasta vom avea servicii mult mai bune și mai calitative”

„Lucrăm la această deschidere încă de prin 20 martie. Desigur, am bănuit că vor veni niște măsuri aspre și fiind cu șantierul în avans ne-am luat niște măsuri mai stricte decât s-au dat, adică dacă ei ne-au pus să punem șezlongurile la doi metri noi am pus umbrelele la 6 metri și va fi foarte ușor să menținem distanțarea. La fel și pe partea de terasă. Am extins partea de umbră iar mesele le-am pus la distanțe foarte mari unele de celelalte și astfel respectăm fără probleme măsurile de distanțare. De asemenea, pe partea de rezervări, pe lângă telefon, ne dorim să implelemntăm o aplicație pe care clientul să o folosească online, grăbind astfel procedura de rezervare a unui șezlong sau o masă. O parte bună a acestei pandemii este faptul că acum găsim angajați mult mai ușor. Cei care lucrau pe vase de croazieră, tineri buni și de calitate rămân acum și muncesc la noi, pe litoralul românesc. Vara aceasta vom avea servicii mult mai bune și mai calitative” a declarat Ioan Picu.

Ioan Picu

Video integral al părții I dar și detalii despre evenimentele din această perioadă puteți urmări accesând linkul de mai jos:

Video 1

În cea de-a doua parte a interviului s-a discutat despre planuri pentru acesată vară dar și despre noutățile cu care localul va întâmpina constănțenii în acest sezon. „Planuri ne facem tot timpul. A fost o surpriză să deschidem acum, noi ne așteptam să deschidem pe 15. Noi aici ne bazăm mai mult pe evenimente și plajă pe zi, plaja nu cred că va avea de suferit, ba din contra pentru că acum e mai aerisită, serviciile vor fi mai calitative, cred ca vom avea o creștere.

De asemenea am facut o sală de forță, avem niște parteneri care au o sală în Constanța și așa și-au pus amprenta. Multă lume ne-a scris că vine să facă sport în aer liber. Încet, încet ne acomodăm. Suntem foarte fericiți că am deschis. Ne-am propus ca de la an la an să evoluăm, să aducem mereu câte o îmbunătățire.

Anul acesta am venit cu partea de sport, așa încât să vină foarte multe persoane care nu veneau înainte. Totodată avem multe campanii, pentru că suntem o plajă din Constanța, trebuie să ajutăm cumva oamenii pentru că așa de la an la an îi ținem aproape. De exemplu, de 2 ani de zile, dacă vii cu bicicleta, ai șezlongul gratuit, pentru că vrem să îi incurajăm să nu mai coboare cu mașina” a mai adăugat administratorul Zoom Beach.

Video 2

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108