REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ALEGERI PARȚIALE la Nicolae Bălcescu! PSD a cerut renumărarea voturilor!

ALEGERI PARȚIALE la Nicolae Bălcescu! PSD a cerut renumărarea voturilor!

Replica API 12 iunie 2017 | 16:35 490

Timofte și Ciocănete, "despărțiți" de câteva voturi!

Timofte și Ciocănete, "despărțiți" de câteva voturi!

Surpriză în comuna Nicolae Bălcescu, acolo unde duminică, 11 iunie a.c., au avut loc alegeri parțiale pentru desemnarea primarului. Numărătoarea buletinelor de vot l-au indicat drept câștigător pe un independent, Dumitru Timofte, cu 4 voturi peste candidatul PSD Nicolae Ciocănete. În aceste condiții, PSD a solicitat renumărarea voturilor, existând, conform reprezentanților acestui partid, suspiciuni de fraudă!

Amintim că localitatea a rămas fără primar după ce prefectul a decis încetarea mandatului lui Viorel Bălan, ca urmare a unui proces pierdut de acesta cu Agenția Națională de Integritate. Ulterior, Bălan a părăsit PNL pentru PSD, iar viceprimarul Nicolae Ciocănete, rămas interimar la conducerea localității i-a urmar exemplul. Nu a durat mult, și prefectul a emis și ordinul de încetare a mandatului lui Ciocănete, la solicitarea PNL, conform legii.

A urmat o campanie electorală tensionată, cu acuzații de partizanat politic al oamenilor legii, cu acuze de mită electorală și bătăi. Pe 11 iunie s-au încheiat însă “socotelile”, în sensul că lumea a ieșit la vot, procentul prezenței la urne fiind de 61,69%.

Au candidat nu mai puțin de 6 persoane pentru funcția de primar: Constantin Lucian (PMP), Albu Marius Adrian (PNL), Ciocănete Nicolae (PSD), și trei independenţi: Albu Nicolae, Tudor Gheorghe şi Timofte Dumitru.

UPDATE:

Voturile au fost renumărate (numărătoare paralelă). Diferența, conform PSD, este de 3 VOTURI în favoarea lui Timofte. PSD va formula contestație, având în vedere situația suspectă a unor buletine nule și anulate!

Click pe imagine pentru a vedea numărul de voturi!

Vom reveni cu detalii!

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce face Turcana acum ? Suge si la cei noi veniti in primarie ca sa stea pe post, cata umilinta.....oripilant
2
0
Eu trebuia sa fiu primar dar astia au furat la voturi. Eu am fost la mustata de a castiga. Pai am luat aproape 35 voturi. Deci eu,sotia,baiatu, fata, nora, generale, cei 4 tractoristi si restu... nu stiu cine sunt, cred ca au votat din greseala. Ha ha ha
3
0
sa se numere pina cistiga psd sau pnl....ce tupeu pe asta...auzi independent..
3
0
hai pandrea ca o sa o luam in gura. am prostit si liberali si pesedei dar la urmatoarele alegeri........luam mujeeee
5
0
Doar atatea simpatizanti mai aveti iar in viitorul tur de scruting mai rau daca d-l Delicoti se imbratisa aseara cu d-l Ciocanete de la PSD primarii gospodari stau in comuna dansilor si contribuie la prosperitate.FELICITARI D-le TIMOGTE SI MULT SUCCES sa nu aveti mila pentru ca veti pierde increderea celor care v-au votat.Rusine d-le Vicepesedinte PDL Delicoti va fi greu sa mai opriti multimea bine crescuta si cu educatie ei vor fi singurii care vor putea face diferenta si nu se vor lasa convinsi cu sacosa de alimente.Imi doresc sa vad oamenii ca sunt stapani pe sine sa nu mai depinda de nimen
6
0
Solutia este una singura pentru tara noastra furata fara rusine ,alegeri cu ,candidati doar independenti culorile sunt doar culor in spate interesul este comun.Romania trezestet-te de ce sa fim slugile strainilor ? se poate manca paine si in tara noastra dar cu mai putini functionari avem tehnologie si totusi primariile sunt pline de angajati din banii nostri.
5
0
Jogodiile psd iste numara iar voturile;, doua la primarie doua la prefectura, curat murdar, coane Stroe ca au ramas neregurile neacoperite!DNA!SA I controleze pe toti, sa vada si contopistele alea de salariate, care sunt partase la nemernicii! terenurile agricole sa fie inapoiate detinatorilor!Dumnezeu sa i ajute noului primar!
7
2
Ciocanete hotule pervers ti-ai facut bagajul?Dute unde a intercat mutu iapa si i-al si pe Balan cu tine ! Jupanilor , ati pierdut banii pe canalizari , ha ha ha
11
3
sa vedem ce fac aia de la PNL cu primarita de la MK si cu viceprimarul daca le retrage sprijinul politic ca au sustinut PSD ul . BELU ANCUTA adduce ghinion PSD ului ca umbla cu magie neagra nu I au mai ramas vrajitoare in tara acum sa dus si in Italia unde si a luat case
9
1
Viitorul Romaniei este alegerea independentilor care nu vor adera ulterior la partide.
11
4
Cetatenii au inceput sa realizeze cine este PSD ul cu adevarat.... Sfarsitul hotilor este aproape!
10
6
Cat a costat deplasarea primaritei in Columbia?
10
1
Ce nu stiti d-voastra este faptul ca Timofte a fost presedinte al org.PSD din Balcescu din 2008.Acum,cu venirea lui Stoie si Tutuianu,l -au impins pe Timofte si i-ai coptat pe Balan si Ciocanete.Va meritati soarta pradatorilor.Acum o sa veniti sa va rugati de Timofte sa vina iar la voi in psd?Prost ar fi de ar mai vrea in psd.Mai sunt si alte partide care si-l doresc.Felicitari d.Timofte si spor la treaba,sa le arati cum se administreaza o comuna.
14
2
Anca Belu ai uitat cate a facut Mihaita ptr tine acum teai impacat cu Enache. La fel lucrezi pe la spate PENELEUL care aI uita cum au venit toti sa te apere in 2012 dar tu uiti repede.
12
1
Urmeaza CORBU...
4
1
Felicit toti locuitori care au fost la vot si au votat omul nu partidul. Psd-ul are mari probleme daca au pierdut un fata unui independent care nu a avut parte de un sprijin imens. Mai trebuia sa vina si dragnea ! Asadar, in al 12-lea ceas romanul a deschis ochii si nu mai voteaza golaniile si curvele politice care sar din poola-poola , pardon , din partid in partid pentru a fugi de mana legii. Inca odata felicitari !
14
3
Am o curiozitate:Pe Adi Albu l a votat cineva?
1
1
pai si acum ce facem. Eu o iau in gura si de la liberali si de la pesedei
8
1
De ce nu recunoasteti victoria si sa acceptati ca ati pierdut ????
12
4
Dumnezeu si maicuta domnului a facut dreptate oameni buni
13
3
E si asta un mod de a protesta impotriva smecherilor care se aduna in asa zisele partide. Constantenii sunt foarte nemultumiti.
14
1
PSD are probleme.
14
2
Concluzie: inceputul sfarsitului pt gastile vechi din administratia comunelor.Hai si la Castelu!
15
1
Ce am supt.o...daca stiam votam cu timofte
10
1
Mihaeloooo,dragostea mea,am infrant!
5
1
Felucitari domnului Timofte,in sfarsit s a facut dreptate am scapat de cei mai mari hoti!!!!la puscarie ciocanete!!!
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367