REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Anastasia Tănase şi-a aflat sentinţa: 2 ani cu suspendare după accidentul în care a mutilat un om

Anastasia Tănase şi-a aflat sentinţa: 2 ani cu suspendare după accidentul în care a mutilat un om

Replica API 11 noiembrie 2015 | 01:41 3024

După 4 ani de la nefericitul eveniment,

După 4 ani de la nefericitul eveniment,

Simona Anastasia Tănase (Sursa foto: zetconnect.com) /

Gheorghe Chioaru (Sursa foto: Libertatea)

Simona Anastasia Tănase, tânăra care a lăsat infirm un bătrân, şi-a aflat sentinţa, după mai bine de patru ani de la producerea unui grav accident rutier: 2 ani de închisoare cu suspendare, deşi, iniţial instanţa din Constanţa a condamnat-o la 3 ani. Decizia aparţine Curţii de Apel Bucureşti şi este definitivă. Instanţa i-a impus proaspetei condamnate obligaţia de a nu schimba domiciliul sau reşedinţa avută decât cu încuviinţarea instanţei.

Curtea de Apel Bucureşi a menţinut decizia instanţei din Constanţa cu privire la daunele materiale. „(...) Consfinţeşte contractul de tranzacţie din 24.03.2014 încheiat între partea civilă Chioaru Gheorghe şi asigurătorul SC Uniqua Asigurări SA, având ca obiect achitarea în totalitate a pretenţiilor materiale şi morale în cuantum de 80.000 euro - echivalent a 380.936 lei formulate de către partea civilă. (...) admite acţiunea civilă formulată de părţile civile Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă Constanţa şi obligă asigurătorul SC Uniqa Asigurări SA, la plata către acestea a sumelor de 12.321 lei şi 752,27 lei cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând c/v cheltuielilor de spitalizare acordate părţii civile”, se arată în minuta primei instanţe.

Reamintim că în luna august 2010, una din prezenţele obişnuite ale lumii mondene din Constanţa, o tânără în vârstă de 18 ani la acea dată, a provocat un grav accident de circulaţie pe bulevardul Ferdinand, în faţa Teatrului Fantasio. Simona Anastasia Tănase, născută pe 6 decembrie 1991, se afla la volanul bolidului său BMW X6, cu număr de înmatriculare B 18 EKE, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall spre strada Traian. La intersecţia cu Ferdinand, tânăra începătoare a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit în plin o altă maşină de teren, marca Hyundai, cu numărul de înmatriculare B 73 UBE, la volanul căreia se afla Florentina Dicu.

În urma impactului, Hyundai-ul a fost proiectat pe o distanţă de 10 metri, în peretele unui imobil, iar BMW-ul a ajuns pe treptele Teatrului Fantasio. Din nefericire, bolidul condus de Anastasia a lovit şi un pieton, care traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Este vorba despre Gheorghe Chioariu, de 74 de ani, din Constanţa. Lovitura a fost atât de puternică, încât maşina Simonei Anastasia Tănase i-a secţionat bătrânului un picior. Bărbatul a fost operat, fiindu-i amputat piciorul.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La primul accident, i-au luat probe biologice lui Raducu Jr. , ca ea era moarta de drogata. Nu ii place cocaina, dar adora cum miroase ! Dar pana si Raducu si-a dat seama ca e panarama. Acum e doar curva interlopilor din km 5
0
0
bai radu mazare , nu te gandesti ca va veni ziula cand ati va da lumea la muie in public ? si tactu no sa poata face nimic decat sa suga si el pula ?
1
0
va foot pe toti in gat. sa ii rupem cuRRu lu anastasia .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614