REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Consilierii excluşi din PNL îi fac PRAF pe Muhscină şi Boroianu! Ce INTERESE au ca stadionul Farul să nu fie preluat de municipalitate?

Consilierii excluşi din PNL îi fac PRAF pe Muhscină şi Boroianu! Ce INTERESE au ca stadionul Farul să nu fie preluat de municipalitate?

Replica API 14 iunie 2017 | 00:33 439

„Se aşteptau să votăm ca oile”; „Boroianu făcea trafic de influenţă, Muhscină e acuzat că i-a dat ţeapă partenerului de afaceri!”

„Se aşteptau să votăm ca oile”; „Boroianu făcea trafic de influenţă, Muhscină e acuzat că i-a dat ţeapă partenerului de afaceri!”

George Muhscină

PNL Constanţa este praf! Promisiunea unei alternative frumoase la viaţa politică din urbea de la malul mării s-a transformat într-un coşmar care s-a întins din municipiu peste tot judeţul. Un fost prefect şi fost şef de la Finanţe care se anunţa a fi un tip vertical şi cu mai multă aplecare către problemele din organizaţie şi din teritoriu, Bogdan Huţucă dezamăgeşte cumplit încă de la debutul mandatului de preşedinte al PNL Constanţa. În timp ce pozează pe o reţea de socializare în deputatul care se preocupă de iniţierea unor proiecte legislative benefice constănţenilor şi nu numai, Huţucă lasă organizaţia PNL Constanţa să se macine, închizând practic ochii la măsurile dictatoriale ale colegilor.

De neimaginat! A trecut o campanie electorală pentru alegeri parţiale, în care un primar al PNL a făcut campanie pentru PSD, iar Huţucă nu a avut încă un comentariu, s-a ascuns de presă şi s-a ferit să spună dacă măcar a „certat” acel primar! În schimb, colegii lui Robert Boroianu şi George Muhscină solicită şi obţin excluderea din partid a doi consilieri. Motivul? Oficial, cei doi consilieri ar fi avut „abateri repetate”; în realitate, consilierii Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte au fost „oile negre” care au refuzat să „behăie” după cum dictează Boroianu şi Muhscină.

De menţionat că termenul de „behăit” îi aparţine consilierului Căliminte, care a comentat în termeni duri situaţia generată de orgoliile lui Boroianu şi Muhscină. Şi mai dur a fost Rezeanu, care nu s-a ferit să acuze din nou: „Boroianu mă vrea afară din partid de când am refuzat, la comisia de urbanism, să trec un proiect al unui prieten de-al lui. A încercat să facă trafic de influenţă pe lângă mine, pentru un bloc cu 7 etaje într-un cartier de case!”.

Horia Căliminte şi Romeo Rezeanu au fost excluşi din PNL, după şedinţa Consiliului Local Constanţa în care a fost aprobată preluarea stadionului Farul. În comunicatul transmis de PNL după această decizie, se face referire la „abaterile” celor doi. Într-adevăr, Romeo Rezeanu mai critică pe Facebook anumite persoane din PNL Constanţa. Horia Căliminte în schimb, nu are Facebook şi nici nu a avut ieşiri publice prin care să comenteze despre colegii din partid. Ambii, şi Căliminte, şi Rezeanu, susţin că adevăratul motiv pentru care au fost excluşi este dat de votul lor în şedinţă: „Am făcut ce am considerat că este bine. Înainte de şedinţă, Boroianu şi Muhscină ne-au cerut să votăm împotriva preluării de către CL a stadionului. Am considerat că nu este în regulă şi am votat pentru. Ba chiar mi s-a părut nepotrivit ca ei să vină în spatele nostru, aşteptându-se probabil Muhscină ca toţi consilierii municipali de la PNL să fie ca oile. Imaginaţi-vă: Muhscină şi mioarele lui, care trebuiau să behăie la unison, numai că unele au făcut “beee”, iar alte două – “ole!”.

Am îndrăznit să votez împotriva dorinţei marelui Muhscină (preşedintele de la organizaţia municipală a PNL Constanţa – n.r.) şi a şi mai marelui Buruianu (Robert Boroianu, deputat – n.r.)”, declară Horia Căliminte. „Oamenii ăştia nu gândesc. Pe Muhscină, care e nou în politică, chiar îl suspectez că habar nu are ce face şi îi dictează altcineva”, a adăugat Căliminte, precizând că nu demisionează din consiliul Local Municipal şi că aşteaptă decizia de excludere din partid, pentru a o contesta.

La rândul său, Romeo Rezeanu i-a făcut praf pe cei care au „ordonat” excluderea sa. „Înainte de şedinţa de Consiliu Local, ne-au spus să votăm împotriva preluării stadionului Farul. Asta pentru că ei deja votaseră ca stadionul să fie preluat de Consiliul Judeţean. Eu am considerat că este în interesul oraşului să luăm acest stadion, de ce să îl ia CJC? Nu este firesc.

Ei voiau ca noi să votăm împotrivă, ca apoi să ne facă de râs în faţa cetăţenilor că ne împotrivim şi să pozeze ei în băieţii buni care au votat la Consiliul Judeţean pentru. ar fi avut atunci pretext să ne excludă oricum, pentru că nu ne pot controla în Consiliul Local. Iată că noi am votat la Consiliul Municipal pentru preluarea stadionului şi ne-au exclus, motivând repetate abateri. Care abateri? Că eu mai comentez pe Facebook critic la adresa unor persoanepe care nu le consider demne de acest partid? Eu nu critic partidul. Iar Căliminte nu are Facebook”, a explicat Rezeanu.

consilierul mai susţine că Muhscină şi Boroianu fac de râs partidul: „Boroianu a încercat să facă trafic de influenţă la comisia în care sunt eu, iar Muhscină este acuzat de partenerul de afaceri că i-a dat ţeapă. Aceştia sunt oamenii din PNL care ne acuză pe noi că am încălcat stautul şi etica? Oameni cu dosare?”, a mai tunat Rezeanu. Tot el a atras atenţia că ei au fost sancţionaţi pentru chestiuni „imaginare”, în timp ce un primar PNL care a făcut campanie pentru PSD (Ancuţa Belu de la Mihail Kogălniceanu – n.r.) nu este sancţionată în nici un fel. „Se sancţionează diferit, disproporţionat”, a conchis Rezeanu.

Vom reveni.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe ei pe mama lor de imbecili
0
0
cheliosu asta din poza este specializat in distrugerea de documente contabile pentru a-si ascunde furaciunile, respectiv credite bancorex !
2
0
Am o intrebare pt acesti Domni din politica : E grea viata de curva ?
1
0
Pe astia 2 i-am luat sub aripa mea. De asta au si votat cu Psd pentru Farul. Stiam ca va trece proiectul ca doar ne facem socoteala dinainte. A fost usor cu astia 2 sa ii laum cu noi in barca. Doar sa le faca in ciuda celorlalti au venit hehehe
1
1
Sic transit gloria mundi ! Punem pariu ca aceasta balega numita pnl nu va mai intra in parlament ?
4
2
Domnilor, nu inteleg aceste certuri. In loc sa fim uniti in aceste momente cand psd este atat de sus fata de pnl, noi ne batem intre noi pe nimic. Au bagat zanzanie intre noi cumparand cativa consilieri ca Dl Rezeanu cu diferite servicii facute in Tomis Plus
4
4
De baysan nu spune nimeni nimic, ca si el a fost exclus. Ala s-a opus cel mai mult impotriva judetului si vad ca toti vb de rezeanu zis si playboyul si caliminte zis si sifonul.
6
1
Troaca cu frustrati..
3
0
Hutuca ai terminat partidul! Ai facut echipa exact cu cei care dadeau spagile cele mai mari! Nu avem cum sa acceptam asa ceva! Unde ai mai vazut ca un primar din partidul tau sa faca campanie opozitiei iar tu nici sa nu schitezi un gest! Sau tot spaga! Organizatia Constanta iti cere demisia!
11
1
Muhscina si Boroianu se supun ordinelor lui Dragomir,rusine voua politicienilor de mucava si celor care s-au lasat manipulati de acestia.
6
0
nea Romeo, cu Muschina si " Buruiana" nu mai e aceeasi joaca ca la cabinetul cu babe din Inel...
6
0
muhcina si boroianu doi cretini hoti
8
0
s-a imputit carnea , pute rau !!!!!!
3
0
Nu vrem lei, nu vrem valuta, nici roman sa ne fwta, vrem carnatul de gepeto
5
0
Rusine dreptei. Jos mafia din toate partidele.
6
0
unul din cei exclusi e swinger. Guess who.
7
2
Ca dentist are clientela mosi si babe, ceea ce spune multe despre profesionalismul cu care se lauda. Ca om politic 0 barat, tipa la presa in timpul campaniei pentru primarie, ca un adevarat taranoi. Aroganta maxima, se crede cel mai tare din parcare. Dictator cu acte in regula, te jugneste daca nu ai aceeasi parere cu a lui.
10
4
habar nu am cine sunt cetatenii din foto, afara de faptul ca domnul din prim plan poate rivaliza cu originalul Nosferatu, si ca in spate se observa clar presedintele odihnindu-si ochii obositi de atatea spritz-uri... adica doarme cu acte in regula... ce dracu ne aratati ca e mai rau ca la PNT.
6
1
Rezeanu ? Un dezaxat care zilnic face reclamatii si plangeri penale la oricine crede ca s-a uitat urat la el.... s-o fi saturat si partidul de el....
10
5
He,he,he behe,behe!n-a ca au aparut si oitele cu feisbuc!si cum se cearta ele care da mai mult laptic si mai multa lana!Si lupul cel rau n-o sa le mai voteze!Ba,Gigi,ia oile astea,da fara bani!Ia vezi,daca nu stie dica sa le mulga pune-l pa Lutu !asta e bun la toate dupa ca si-a cheltuit banii la lautari!
2
2
Sa vina la FCSB ca aici am oi multe si mai primesc. Doar eu stiu sa mulg oi si sa fac branza hahahaha Il punpe Boro antrenor in locul lui Dica hehehehehehe
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614