REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Controalele ISU continuă: GOBLIN, PHOENIX, LONDON PUB și CLUB 13, AMENDATE!

Controalele ISU continuă: GOBLIN, PHOENIX, LONDON PUB și CLUB 13, AMENDATE!

Replica API 23 ianuarie 2017 | 14:28 715

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au efectuat noaptea trecută, 22 ianuarie a.c., după ora 23.00, acțiuni de verificare în urma cărora au fost controlate 4 restaurante-cluburi din municipiul Constanța! În urma acțiunii au fost constatate 24 de deficiențe, fiind aplicate 15 avertismente și 6 amenzi în cuantum de 13.500 de lei. "Noaptea trecută, după ora 23.00 au mai fost controlate 4 obiective de alimentație publică cu afluență mare de persoane. Au fost constatate 24 de deficiențe, aplicate 15 avertismente și 6 amenzi în cuantum de 13.500 lei.", au precizat reprezentanții ISU Dobrogea. Cele patru cluburi amendate sunt preferatele tinerilor pentru distracția de weekend! Este vorba despre Goblin, Phoenix, London Pub și Club 13 din municipiul Constanța.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, principalele nereguli au constat în: instalaţii electrice defecte sau exploatate necorespunzător, deficienţe de ordin organizatoric la nivelul obiectivelor controlate, neîntreținerea instalaţiilor de stingere a incendiilor, neverificarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, neorganizarea corespunzătoare a instructajului în domeniul situaţiilor de urgenţă, neafisarea/neactualizarea planurilor de evacuare în caz de incendiu, neorganizarea intervenţiei la locul de muncă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca timp de 4 saptamani toti fumatorii nu calca in nici un fel de local public se schimba legea antifumat la 180 de grade.
3
0
a fost pus focul de oameni lui iohanis ca sa dea jos psd-ul ce nu va este clar : asta calca pe cadavre pentru a ramane pres. si totul este initiat de basescu ce sta in umbra si al impinge de la spate ce nu va este clar ???
3
5
Legea Antifumat nu are nici o legatura cu Preventia incendiilor.Nu a luat nici un club din lume foc de la tigari.Daca mergi intr un club si vezi ca se fumeaza ai posibilitatea sa pleci in alta parte unde miroase a iasomie si unde te crezi in siguranta.Sa spui o vorba frumoasa despre locul unde ai fost nu esti in stare dar sa arunci cu rahat si sa arati cu degetul esti in stare....oameni de doi bani....
9
2
Unde ati vazut voi fumat la London? Ati inebunit.... daca aia sunt de gasca si le merge barul dati cu pietre. Daca era cum spuneti voi dadeau faliment de mult...
6
2
Nu am vazut sa se fumeze . La Crazy , G Room Etiquette , Peninsula si Budhha Bar am tot fumat .
6
2
Clar nici unu klub din cta nu este in conformitate cu legea . La london este jale tot nu ma refer numai la Siguranta . Se fumeaza inauntru . mancare expirata , pute a Hoit . cum plm sa te duci acolo .
4
9
Nu am nciun interes... Sunt revoltat pe sistemul asta incompetent si corupt care nu a facut nimic 27 de ani. De ce s-a ajuns aici? De ce nimeni nu a facut absolut nimic 27 de ani? De ce am platit si platim taxe si impozite?... Am senzatia ca se joaca un soi de hotii si vardistii pe banii nostri. Imi este sila...
4
2
Haideti sa inchidem tot. De unde bani sa mai sustinem aceste structuri de control? Asteptam sa se solicite autorizatii de la ISU si pentru toate casele din tara ca tot ard.
6
5
Aceste cluburi au fost controlate in ianuarie si noiembrie anul trecut. Scrie in Replica.
2
2
De ce nu faceti periodic controale, ci doar atunci cand se petrece o nenorocire hop si voi.daca sunteti coiosi mergeti mah si afceti controale la 2 3 sapatamni, dar poate ju va lasa sefii care isi primesc spaguta mica
10
3
de ce esti asa revoltat?! i vreun interes personal?! toata lumea trebuie sa se supuna normelor doar e vorba de viata oamenilor, probabil ca oamenii astia care merg la cluburile amendate au senzatia ca e totul in regula sau acum inainte sa merg la club trebuie sa ma duc la manager sa il intreb daca respecta normele isu pentru ca noi nu avem de unde sa stim daca suntem in pericol sau nu! e datoria societatii comerciale sa nu ne puna viata in pericol, cine nu respecta normele de safety si legea in romania DA un mare DA sa ii inchida si va rog sa ne onorati cu emigrarea!
9
3
Inchideti tara si sa terminam odata cu circul asta. Numai controale dosare penale si amenzi. Hai sa punem punct. Emigram si gata... Ramaneti voi sistemul neprihanit care timp de 27 de ani nu ati facut absolut nimic in afara de a lua spagi... sa vedem cine dracu o sa va mai plateasca salariile si pensiile nesimtite... O tara sufocata de incompetenti slugi hoti turnatori si lepre...
16
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614