REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dispar magazinele alimentare din staţiunea Mamaia! Care este MARELE INTERES

Dispar magazinele alimentare din staţiunea Mamaia! Care este MARELE INTERES

Replica API 20 martie 2017 | 23:38 1638

Sursa foto activenews.ro

La începutul lunii martie, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a susținut la Constanța o conferință de presă în cadrul căreia a ținut să precizeze anumite schimbări ce ar trebui aplicate la nivelul stațiunii Mamaia. Printre acestea, s-a numărat și reducerea numărului de magazine alimentare care “împopoțonează” faleza. “Nu trebuie să am magazin alimentar unul lângă altul. Conform hotărârii, comercializarea produselor alimentare, produselor nonalimentare preambalate, precum și a legumelor se face în zone/spații ale autorității publice locale cu acordul Ministerului Turismului”, preciza la data de 4 martie a.c. ministrul Turismului.

Se pare că aceste noi reglementări le-a auzit cine trebuia să le audă. Astfel, reprezentanții unui lanț de supermarketuri celebre a depus un memoriu pentru obținrea avizului de mediu pentru ridicarea unui astfel de supermarket în stațiunea Mamaia. Este vorba despre Mega Image care va contrui un nou punct în zona Complexului Restaurant Miorița. Lucrările vor cuprinde amenajarea unui spațiu de vânzare, precum și depozite, birouri, vestiare și grupuri sanitare.

Diana NEAȚĂ

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/agentii-economici-din-mamaia-pot-sta-linistiti-mega-image-nu-a-primit-autorizatia-pentru-deschiderea-unui-magazin-in-statiune-267602/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu o sa ma duc niciodata la mamaia pentru ca o sa faca asa ceva, nu m-as duce la restaurant pentru a cumpara o apa plata la 20 lei, cine dracu a venit cu ideea sa se impuste.
0
0
Faceti ceva si cu Costinestiul! Este nevoie de un supermarket si la noi! Comerciantii deschid doar vara si ne omoara cu preturile de litoral. Iar iarna plecam la Constanta dupa mancare! Va asteptam la Costinesti!
4
1
Magazinele alimentare sunt intr-un nr mare in Mamaia deoarece exista o cerere. Atata timp cat mancarea comercializata de catre restaurante este proasta calitativ si f scupa, aceasta cerere de produse ambalate va exista. Prin introducerea acestei legi locale nu faceti altceva decat sa favorizati restaurantele si sa fortati turistii sa consume mancarea preparata de catre faiantari transformati peste noapte in bucatari cu o diploma cumparata. Pofta buna !
5
1
Daca nu terminati cu mafia Mazare din structurile orasului si judetului o sa ajungeti ca la Mangalia fara nici un hotel si pe intuneric astea vinde bucata cu bucata tot desfiinteaza micii producatori si sub umbrela investitorilor arabi si chinezi cu numele cumpara pe nimic tot ce este mai bun jos interlopii politici din Constanta
3
1
cretinii cu mizeriile de terase nu au auzit de comenzile online bai boilor mega image si alte lanturi de magazine fac comert online la care mai adaugam si pizzariile .
8
1
Asa ne trebuie,daca ne place la Mall,sa ne jefuiasca strainii,cu preturi mari in statiuni de litoral unde sa mai auzit. Sa deschida un Alfa Beta,Pinos,Adivin etc,dar trebuie sa scoat si ei din buzunar,sa faca o parcare civilizata nu numai sa bage in buzunar. Haideti sa-i sustine,ROMANI !
2
5
Mega,este,f,f,scump,,-in,statiuni,n-au,ce,cauta,supermarket,-turistii,trebuie,sa,manince,la,restaurant,nu,in,camera,sau,pe,plaje
6
6
mega image este de departe cel mai scumpa retea dintre internationale cu multe produse mai scumpe chiar decat si la cel mai lacom buticar iar ca idee oriunde in lumea asta preturile din statiuni sunt oricum mai mari decat cele de la hypermarket deci nu se va schimba decat parul, lupul va deveni strain iar banii se vor duce in alte tari, statul ramane doar cu tva dar si ala va fi optmizat la maxim, statul o sa-i planga pe buticari ca astia dadeau mai mult inapoi
9
7
Da. Un comert civilizat, cu preturi decente. Un mare castig este ca turistii nu vor mai fi nevoiti sa intre in Constanta pentru a ingreuna traficul. Cererea in municipiu creste. Cresc preturile. Si noi suportam traficul, poluarea si preturile mai mari decat in Bucuresti.
9
3
MDA . Mega Image in Mamaia va vinde paine de la Dobre si fii de sigur ! Sa nu se supere dl ministru cu turismu !
13
2
Aveti in vedere si Statiunea Costinesti care este plina de aceste magazine improvizate in spatii improvizate neadecvate unui comert civilizat mai ales pe Faleza Soarelui,aleea de promenada si inclusiv pe plaja direct pe nisip.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218