REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Exclusiv! Un ofiţer de la Poarta Albă s-a SPÂNZURAT!

Exclusiv! Un ofiţer de la Poarta Albă s-a SPÂNZURAT!

Replica API 10 martie 2017 | 00:11 1169

Tragedie! Un ofiţer din cadrul Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit spânzurat la domiciliul său, în seara de joi, 9 martie. Acesta lucra cu deţinuţii pe partea de reintegrare socială şi, potrivit informaţiilor noastre, de circa un an de zile trecea printr-o perioadă extrem de stresantă. Paul L., pentru că despre el este vorba, ar fi fost reclamat la DNA de către superiori, însă, potrivit unor surse, totul ar fi fost o înscenare, în sensul că el ar fi cerut bani persoanelor private de libertate. Chiar şi aşa, cei care-l cunosc au rămas înmărmuriţi întrucât îl ştiau un om echilibrat, care nu avea probleme cu banii şi care avea un mod de trai liniştit. "Era foarte stresat şi, uitaţi, a cedat...".

Informaţia cum că Paul L. şi-a încheiat socotelile cu viaţa a fost confirmată de către reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă. Procurorii au declanşat o anchetă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
probabil ca nu se va cunoaste niciodata motivul care l-a impins la un asemenea gest insa cred ca moral ar fi sa-l lasam sa se odihneasca in pace !!!!
0
0
Draga asa numita "Violeta", cam cat e jos vrei sa te cobori facand asemenea acuzatii? Ce te doare cel mai tare? Numarul femeilor din viata lui sau faptul ca tu n'ai reusit vreodata sa te ridici la un asemenea nivel? Sa fim realisti, de frustrati ca tine e plina planeta, se pare ca si tu le ingrosi randurile acum. Ti'as fi replicat acest lucru mai devreme, dar abea acum am vazut comentariile! De ce nu ai judecat omul in prezenta si il judeci in lipsa? Cred ca fiecare femeie care l'a cunoscut l'a placut, sa fim seriosi, cel putin el nu s'ar fi pretat la astfel de magarii cum ai facut tu aici!
1
1
elena, deci, l.ai refuzat sau nu?felicitari indiferent cum ai procedat. a fost alegerea ta. nu mai fi necajita. inca esti tinara si ai perspective.
17
9
Nu fi mai timpit decit stim ca esti! Nu demonstra public cit esti de frustrat!...."hotul striga uite hotul" . Asa judecati un om? Dupa cite femei l-au placut? Cred ca toate l-am placut pt ca stia sa respecte, sa vorbeasca si cel mai important sa aprecieze u n refuz fara sa improaste cu noroi...ceea ce multi habar n-aveti nici macar acasa cu nevasta. Nu acuza prosteste! Viata nu se rezuma doar la sex dobitocule!
6
17
Pt replicaonline,care sunt caractele nepermise ???
9
3
elena,tu esti?si tu?a cata dintre ele? ca multe sunteti si nu v.ati stiut intre voi. fiecare credea ca e singura, asa va spunea?
22
6
Sa va fie rusine tuturor celor care acuzati! Toti l-ati cunoscut, era un om echilibrat, corect si cinstit. L-au terminat cei doi colegi care i-au inscenat multe mizerii...l-au terminat psihic. Si ma gindesc,oare nu cumva chiar inainte de a-si lua viata,o fi fost sunat de vre-unul din cei doi sa-l ameninte in continuare? Paul a fost singurul care n-a rezistat presiunii,poate era mai bine daca fugea si el. Acum ar fi trait...pacat!
10
29
Dumnezeu sa l odihneasca in pace!...
20
0
zdreantza de pata putea sa dea asemenea mizerii. el a scapat. a fugit. si ce sa faca decat sa arunce cu laturi.
28
11
Dak motivul sinuciderii tine de denuntul la Parchet, e clar k omu era vinovat. Un om cinstit isi joaca cartea pana la capat. Insa tare ma tem ca zdreanta care a facut articolul a cautat senzationalul. Sper s.o viziteze Lungu sa.i spuna el adevarul
27
9
despre ce reclama e vorba? daca era nevinovat de ce sa cedeze? daca era vinovat nu statea mult? poate chiar ord 13,23,33,103 il salva. sau macar jumate. asadar.... altii sunt vinovatzi? i.au dat sfoara?putzin realism, se poate....
28
14
Si. Cei. Doi. Care. Au. Reclat
11
17
Stai linistit ca ii ia mai tarziu daca-s vinovati, astea se platesc.
16
12
Pacat ca a plecat singur. Trebuia sa.i ia si pe cei care i.au inscenat totul
25
14
chiar zilele trecute ,pana sa plec in libere vorbeam despre '' un pescuit mare''. UN OM DEOSEBIT'' Dumnezeu sa il ierte.
21
2
DNA ,SRI, etc...
20
2
condoleante familiei si multe regrete ptr acest baiat.Sa aveti puterea sa treceti prin asta.
20
0
Dumnezeu sa-l odihneasca ...pacat!!!
25
1
Un om deosebit!!, Dumnezeu sa il ierte!!
24
1
Dumnezeu sa il ierte .Un om deosebiti.
24
0
Ce rautate esti,la o asemenea tragedie!
26
1
PACAT DUMNEZEU SA IL IERTE...NU MIA VENIT SA CRED ASA CEVA...UN COLEG DE TREABA ,AM LUCRAT IMPREUNA CU ANI IN URMA,UN OM DEOSEBIT,LA LOCUL LUI ,PACAT MARE PACAT,,,,,,,
20
0
daaaa de unde a gasit funie,,
22
33

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920