REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Felix Stroe, noul preşedinte al PSD Constanţa: „Nu am fost ofiţer de Securitate”

Felix Stroe, noul preşedinte al PSD Constanţa: „Nu am fost ofiţer de Securitate”

Replica API 30 iunie 2015 | 23:03 462

Împăciuitor cu toată lumea, să fie bine, ca să nu fie rău

Împăciuitor cu toată lumea, să fie bine, ca să nu fie rău

Felix Stroe

Spre deosebire de colegii săi, Felix Stroe nu şi-a permis nici o urmă de sarcasm la adresa lui Victor Ponta sau a foştilor lideri Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. După ce senatorul Nicolae Moga le-a mulţumit lui Mazăre şi Constantinescu pentru tot ce au făcut bine, iar pentru cele rele le-a cerut personal iertare constănţenilor, şi Stroe le-a mulţumit predecesorilor, spunând chiar că are relaţii personale foarte bune cu Nicuşor Constantinescu. Mai mult, în acest moment, fostul preşedinte CJC are dreptul să activeze în orice organizaţie PSD îşi doreşte, precizând că doar structura centrală care l-a suspendat pe Constantinescu poate să judece acum contestaţia depusă de acesta.

„Am o relaţie foarte bună cu Nicuşor Constantinescu. El poate activa ca simplu membru de partid în orice organizaţie PSD, din Constanţa sau de oriunde”, a spus Felix Stroe, care l-a lăudat şi pe premierul Victor Ponta. „Guvernul Ponta şi-a făcut datoria, iar organismele internaţionale îl certifică a fi cel mai bun guvern din 2000 încoace. Absenţa lui Ponta e cauzată de probleme medicale, suhnt convins că va reveni în ţară în câteva zile”, a declarat Felix Stroe. Asta în condiţiile în care, zilele trecute, Decebal Făgădău l-a criticat dur pe Ponta, iar la începutul şedinţei de ieri Cristinel Dragomir observa, sarcastic: „Sunt convins că şi Ponta ar fi venit aici. Ştim cu toţii însă ce probleme are... De sănătate, evident”. Revenind la noul lider PSD Constanţa, două lucruri a mai ţinut acesta să puncteze după alegeri. „Suntem pregătiţi să câştigăm alegerile din 2016: majoritatea primăriilor, consiliul judeţean şi majoritatea parlamentarilor. Nu mă voi angrena însă în nici o candidatură administrativă. Sunt puternic implicat în proiectele RAJA, în afară de această răspundere politică foarte grea nu voi candida pentru nici o funcţie publică”, a precizat Stroe. În fine, proaspătul lider PSD a vrut să lămurească şi zvonurile legate de apartenenţa sa la „servicii”: „Îmi doream această întrebare de mult: mi-am desfăşurat întreaga carieră militară, timp de 13 ani, exclusiv pe linie militară. Nu am fost nici o secundă ofiţer de contrainformaţii, deşi nu ar fi fost nici o ruşine dacă eram. Nu am fost nici ofiţer de Securitate, iar CNASA a eliberat deja două certificate prin care se atestă că nu am fost nici colaborator al Securităţii”.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Limba dulce cum era numit Felix era un baiat destupat! Inca din scoala era elev plutoniermajor de batalion si era autoritar! El si cu Dumitrache au fost politruci! Dar el era departe de smecherul de Dumitrache! Dupa revolutie a tait-o din armata cu Horghidan Costel si cu Dumitrache Ion! Toti trei au devenit oameni de afaceri! Felix si Ion au trecut pe la taranisti si apoi la PSD! Cunosc scene picante dar nu e momentul sa le punem in spatiul public! Cu plusuri si minusuri este o rezultanta pozitiva la Felixache! E cam plin de el insa acum! Daca il cunosti te tine la distanta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367